BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396591 przez monika1984lodz
dziewcczynki wklejcie ten artukuł jak możecie bo mi się nic po za forum nie otwiera :angry:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396614 przez Agusia83
Hej dziewczyny, jestem...podczytywalam Was przez ostatnie dni, ale nie mialam sily juz odpisac...padalam na pysk, jak to sie mowi :silly: pogoda dawala popalic, no i Emi zasypiala dosc pozno,. Ale dzis spala tylko raz i juz o 18:40 padla przy butli :laugh: Tak wiec moglam przeczytac i zobaczyc:

Piekne zdjecia Kasi z rodzinka...szczerze, to dla mnie Amelka sie zmienia i to bardzo..a to, ze ja tunezyjczycy uwielbiali, to wcale sie nie dziwie :laugh: :silly: swietne zdjecia, ale ja chcialabym wiecej :silly:

Marta, faktycznie niezla rozmowe mialas...a moze dyrektorka szkoly chcialaby Ci jeszcze dac etat kucharki? Byla bys pania do wszystkiego...Moim zdaniem Maja miala ladniejsze zdjecie od tego chlopczyka.

Monia, jak Emi bolal brzuszek i miala problemy z kupami, to tez smierdzialy kwasno...dawalam jej dicoflor...to przede wszystkim...a jesli chodzi o jedzenie, to w koncu Emi zaskoczyla grysik na wodzie z jablkiem..i to jadla...ale ryzu ani marchwianki nie chciala tknac...

Slowiczku,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fanka, juz wysle Ci na priv maila i poprosze o zdjecia Emi z wyjazdu :lol:

Pati, ja tez dzis zakupilam sporo lakierow do paznokci...jak nigdy :silly: wlasnie mocze nozki i zaraz pomaluje to i oto...bo pozniej musze zaczac gotowacv obiad na jutro. Jesli chodzi o katar, to podaje Emi nasivin i nie odciagam jej katarku frida tylko akatarkiem, takim co sie podlacza do odkurzacza...100razy lepiej wyciaga katar...i jak idzie spac to daje 2 mniejsze kocyki pod glowke, bo miala wyzej...aby katar nie splywal do gardla...

zaraz wstawie Wam fotke stojacej Emi :woohoo: zywe srebro z tego mojego dziecka, wszedzie wlezie, wylezie, wsadzi paluszki :silly:
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #396618 przez pati-m
Rany jaka Emi jest duża na tych zdjęciach! :)
Rosną nam bąble :) :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #396621 przez Agusia83
Pati, to prawda...ona jest wysoka..ale zapomnialam Wam napisac, ze mamy gorna, prawa jedynke :laugh:

Olusiu, sto lat...widzisz gapa ze mnie :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #396626 przez iwonaNAVI
Melduje sie i ja :)
umiem polowe pytan dopiero albo juz :(

Sto latek dla naszej Olci kochanej :)

Marta a to rozczarowanie...moim zdaniem Maja miala lepsze zdjecie...a z ta praca mialam dobre przeczucia :(

Monia mam pytanie...kiedys robilam pazurki zelowe ale strasznie dokladna bylam i dlugo mi zechodzilo glownie pilowanie...masz moze frezarke? chodzi mi jaki to bylby koszt...nie musi byc jakas super ale zeby pilowala a nie mazala tylko...i o dziwo ostatnio robilam pazury jhakies 3 lata temu zele maja chyba 4-5 lat a konsystencje maja idealna (i o dziwo to taniej firmy Margoo) bylam mile zaskoczona...mam nadzieje ze jak wymienie klej to beda dobrze trzymac jak wczesniej

12 lata 5 miesiąc temu #396627 przez iwonaNAVI
Emilko cukiereczku maly :)

12 lata 5 miesiąc temu #396630 przez bewipo
Emi gratulacje ząbka :kiss: :kiss: :kiss:

U nas dziś też tylko jedna drzemka była, ale i tak zasnęła dopiero przed 20.

12 lata 5 miesiąc temu #396635 przez Agusia83
Bewipo, a jak Twoja rozmowa?

Jak tak patrze na suwaczki naszych pociech, to zdaje sobie sprawe, ze za niedlugo bedzie na nich widniala cudowna jedynka :laugh: a pamietam jak Emi miala kilka tygodni, a mnie sie zdarzylo podczytywac forumowiczki z rocznymi maluchami :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #396638 przez mgielka22
dzien doberek witam sie po dniu pracy ;)

Na ogol spokoj ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emilka kruszynko gratuluje zabka :kiss:

Olusia sto lat Maluszku :kiss:

Slowiczku moze cos na grouponie bedzie ;)

Jak ja nienawidze tego "bo wypada" wkur... mnie to nigdy nie robie nic w tym stylu mam to w dupie moje zycie i ja mam byc szczesliwa i reszta mojej rodziny i nigdy ani nei zaprosze ani nie bede korzystac z takich osob "bo wypada" a potem pier.... za plecami jakie to zle i niedobre jestsmy bleee :X :angry: :angry:

Marta informatyka to prosta sprawa co takie dzieciaki mozesz nauczyc :P a na technice pismo techniczne i podstawowe rysunki techniczne :P Ale znajdziesz cos lepszego zobaczysz ;) a Maja i tak jest najslicznioejsza goralka :D

A my w sobote pierwszy raz w tym roku idziemy do kina na epoke lodowcowa :D

12 lata 5 miesiąc temu #396640 przez bewipo
Agusia ja mam jutro.

12 lata 5 miesiąc temu #396641 przez magda79
Emi gratulujemy zębuszka i jaka Ty duuuża panna jesteś....slicznotka :kiss: :kiss:

Mgiełka jak Ty to wszystko ładnie ujęłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :) :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396642 przez magda79
monika1984lodz napisał:

dziewcczynki wklejcie ten artukuł jak możecie bo mi się nic po za forum nie otwiera :angry:

- Zarzut zabójstwa małej Madzi z Sosnowca postawiono jej matce Katarzynie W. - poinformowała dziś Prokuratura Okręgowa w Katowicach. Śledztwo ma charakter rozwojowy i nie wyklucza udziału w przestępstwie osób trzecich.

Katarzyna W., jak podaje tvn24.pl, jest już w sądzie, który jeszcze dziś zdecyduje o tym, czy kobietę aresztować m.in. ze względu na obawę matactwa. Zarzut zabójstwa W. postawiono na podstawie opinii biegłych lekarzy, którzy uznali, że śmierć dziecka miała charakter "nagły i gwałtowny". Prokuratura nie podała szczegółów.

Prokuratura: Katarzyna W. usłyszała zarzut zabójstwa (TVN24/x-news)

- Drobiazgowo przeprowadzone czynności, w tym uzyskana opinia biegłych, pozwoliły na zmianę zarzutu wobec Katarzyny W. matki Magdy z Sosnowca, na zarzut zabójstwa - poinformowała Prokuratura Okręgowa w Katowicach.

"Nie przyznaje się do winy"

- Prokuratura uzyskała opinię Zakładu Medycyny Sądowej Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach, została ona wydana w oparciu o dwie inne opinie. Biegli odpowiadali na pytanie, jaka była przyczyna zgonu dziecka i w tym zakresie przeprowadzili szczegółowe badania histopatologiczne i toksykologiczne - powiedziała rzeczniczka katowickiej prokuratury prok. Marta Zawada-Dybek. Zaznaczyła, że nie ma sprzeczności między wcześniej uzyskanymi opiniami, a ostatnią ekspertyzą biegłych.

Prokuratura poinformowała, że Katarzyna W. została zatrzymana w Katowicach. Nie ujawniła, czy podejrzana przyznała się do winy. - Obecnie przygotowywany jest wniosek do sądu o zastosowanie tymczasowego aresztowania, który niezwłocznie zostanie złożony" - dodała prokurator.

Z informacji RMF FM wynika, że Katarzyna W. nie przyznała się do zabicia córki.

Atak złości?

Madzia zaginęła 24 stycznia. Katarzyna W. zawiadomiła policję, że ktoś porwał jej córkę. Przez dziesięć dni dziewczynki szukała cała śląska policja, setki wolontariuszy i Krzysztof Rutkowski. W końcu matka przyznała, że Madzia wypadła jej z rąk i uderzyła o podłogę. Ze strachu miała wymyślić więc wersję o porwaniu.

Prokuratura postawiła kobiecie zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci małej Madzi. Potem jeszcze prokuratura postawiła kobiecie dwa zarzuty. Dotyczyły one zawiadomienia organów ścigania o niepopełnionym przestępstwie i tworzenia fałszywych dowodów.

Katarzynę W. w niekorzystnym świetle postawiła m.in. opinia biegłych, którzy stworzyli jej portret psychologiczny. Wynika z niego, że kobieta miała skłonności do agresji. Specjaliści nie wykluczają, że w ataku złości mogła rzucić córką o ziemię.

Katowica prokuratura już pod koniec marca ujawniła, że śledczy przeanalizowali zapis z kilku kamer monitoringu miejskiego oraz logowania telefonów kilku członków rodziny Madzi. Wszystko po to, aby zweryfikować wyjaśnienia Katarzyny W.

12 lata 5 miesiąc temu #396644 przez magda79
bewipo napisał:

Agusia ja mam jutro.

powodzeniaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #396646 przez iwonaNAVI
Bewipo trzymamy :)

12 lata 5 miesiąc temu #396648 przez magda79
Agusia83 napisał:

Bewipo, a jak Twoja rozmowa?

Jak tak patrze na suwaczki naszych pociech, to zdaje sobie sprawe, ze za niedlugo bedzie na nich widniala cudowna jedynka :laugh: a pamietam jak Emi miala kilka tygodni, a mnie sie zdarzylo podczytywac forumowiczki z rocznymi maluchami :silly:

tak tak czas szybko leci......dzisiaj własnie przypominałam sobie jak w zeszłym roku oglądałam tour de pologne w TV - też był u nas w cieszynie i zajadałam się kotletami z cukinii....pycha...a to juz rok przeleciał B)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka