BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #409714 przez mgielka22
Ale mialyscie tematy :D

M dalej zle sie czuje, znow ma goraczke teraz mu podlaczylam wit C bede jeszcze musiala mu augumentin przyniesc bo chyba bez tego si enei obejdzie tak go w kosciach lamie...

U mnei naszczescie nei am kto nawijac do kogo Lila jest podobna choc i tak sie konczy na tatusiu jak zawsze...

Nocka co chwile sie budzilam:/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #409723 przez slowiczek
Mgiełka....to może niech Twój M się przejdzie do lekarza ?

Fanka...Dawidek jaki szalony z tymi zębami :cheer: ale przynajmniej będziecie mieć szybko z głowy :)

Katy...Nati po przebudzeniu mleko a potem II śniadanie ze mną je, jakiś chlebek, wędlinkę, coś tam zawsze jej dam

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409729 przez maja1982
Witam,

u nas noc średnia,obudził sie o 1 i nie spał do 3 ale nie dostał w nocy mleka :) spróbuje przez jakis czas moze sie oduczy :) bo jakbym chciała czekać az sam zrezygnuje to bym musiała do 18stki czekać :P taki z niego łasuch :)

katy - u nas butla po przebudzeniu a potem drugie śniadanko ze mną - kanapeczki, rogalik, wędlina parówki

fanka - jak burza idziecie z tymi zębami!!buziaki dla dzielnego Dawidka :)

ale miałyście wczoraj tematy :) widzę ze to wszędzie taki trend "do kogo dziecko podobne"???tata, mama a moze babcia albo dziadek - ja zawsze wtedy mówię jak to do kogo podobne do SIEBIE!!!! :)

u nas też pogoda masakryczna - pada , zachmurzone ogólnie fuj !!takze dzisiaj siedzenie w domu raczej :(

ja pije kawke i jem śniadanko :)

gosia priv ;)

12 lata 5 miesiąc temu #409739 przez Marta M
Maju wstyd powiedzieć ale ani Maja ani mama (znaczy ja) nie leciałyśmy jeszcze samolotem, hahaha

Dawid widzę odziedziczył najlepsze cechy :)

mgiełka pozdrów męża :kiss:

Magda robicie małe wesele... :cheer: :cheer: Ja z zaproszeniami też nie szaleje...jak będzie starsza będziemy robić własne zaproszenia dla kolegów i koleżanek, ale póki jeszcze nie rozumie i nie umie się bawić z dziećmi nie zapraszam rówieśników, tylko my, dziadkowie, ciocie i wujkowie...samego tego się ile uzbiera...

Haha, Emi jak gwiazda jakiegos rock&rolla ;)

Dawid jesteś rzeźnik :ohmy:

A Wy wariatki :side: :side:

Jak Was zapytają do kogo dziecko podobne to zapytajcie: A mamusia do kogo podobna?? Do tej T z kawału nr 1 czy do tej z kawału numer 2, a może do tej z filmu...albo może do prababci x3, ale o zmarłych się źle nie mówi ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409750 przez katy25
U mnie dzieci bez dwoch zdan podobne do meza :woohoo:
ale moj m. zawsze ma glupie zarty - jak zaszlam z ines w ciaze i jak sie juz urodzila to zartowal ze ona podobna do Greka (bo w sierpniu bylam na wakacjach z mama w Grecji) a jakos 2mce pozniej zaszlam w ciaze...
a co do Samiczka to tez non stop sie podsmiewa bo Sami jest jasny i ma blond wloski po mamusi:) ale oczy, nosek, usta a nawet paluszki u stopek ma po tatusiu i nie ma co do tego watpliwosci:) poza tym oboje maja jego grupe krwi :lol:

sami juz zaliczyl drzemke a teraz siedza z ines na macie i wcinaja parowki:):)
u mnie jest ten problem ze ja praktycznie chleba mu nie powinnam dawac ale w malych ilosciach daje... szyneczke tez mu daje:)

upatrzylam sobie w empiku fajna ksiazke w ktorej jest ponad 100 przepisow dla takich maluchow jak pogoda sie poprawi to wyjde z domu bo narazie to pada...

ja z nudow szukam jakis zaslon z firankami do salonu chcialabym cos wymienic bo mam jedne zaslony ktore juz wisza od roku i mi sie przejadly...

co sadzicie o tych? tylko troche za ciemne...
allegro.pl/show_item.php?item=2500754112
albo same firanki

allegro.pl/firany-firana-zaslony-produce...owy-i2494344935.html

allegro.pl/firanki-firanka-gotowe-firany...kon-i2551710116.html

slowiczek - ty teraz konczysz pokoik dla natalki mam cos dla ciebie:)
ta babeczka sama szyje te wspanialosci- ja zamowilam dla ines miski i tablice w odcieniach fioletu. Czekam wlasnie na propozycje materialow:) ale ma tanio i piekne dekoracje!

allegro.pl/tilda-mis-retro-shabby-vintag...kit-i2558724765.html

12 lata 5 miesiąc temu #409756 przez Marta M
Katy ja mam podobne firanki do tych, które wkleiłaś, zaraz zrobię zdjecie i Ci wkleje...T mi uszyła, bardzo tanio wyszły a wyglądają jak dla mnie extra :) Sa lekkie, zwiewne i jak dla mnie wyglądają ślicznie..

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #409759 przez Marta M
Strasznie ciemno wyszło bo na polu jak wieczorem, zachmurzone i pada...

Także ja polecam te bodajże z drugiego linku :)

Chociaż te pierwsze też robią wrażenie :) Ale nie wiem jak się będą sprawdzać..bo te firanki w moment odchylę i łatwo otworzę okno na taras...a że często wychodzimy to zwracam na to uwagę.. i nie ma dużo prania, prasowania ;)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #409765 przez katy25
sliczne:))
ja mam takie samo okno!!
zaraz wstawie fote;)
a marta zamawialas na allegro?? masz moze link? chodzi mi o uzytkownika
ja raczej nie wychodze przez to okno chcociaz jest czesto otwarte:)

12 lata 5 miesiąc temu #409768 przez slowiczek
Katy...ja też od wczoraj siedzę na allegro na firankach :lol: bo szukałam czegoś dla Nati bo póki co ma gołe okno, tzn tylko takie dziadowe roletki rzymskie które są do wywalenia, nawet karnisza brak :dry: ....

a te dekoracje co wstawiłaś link to po zakupie wysyła propozycje materiałów i to szyje czy tylko to co jest na zdjęciu, jak to działa ??

12 lata 5 miesiąc temu #409769 przez katy25
nie doczytałam że T ci uszyła - szczesciara;)
ja pewnie sie na takie zdecyduje musze wymierzyc okno

12 lata 5 miesiąc temu #409773 przez katy25
slowiczek napisał:

Katy...ja też od wczoraj siedzę na allegro na firankach :lol: bo szukałam czegoś dla Nati bo póki co ma gołe okno, tzn tylko takie dziadowe roletki rzymskie które są do wywalenia, nawet karnisza brak :dry: ....

a te dekoracje co wstawiłaś link to po zakupie wysyła propozycje materiałów i to szyje czy tylko to co jest na zdjęciu, jak to działa ??

slowiczku ja napisalam do niej ze bylabym zainteresowana ale inna kolorystyka bo ines ma lawende i wanile w pokoju - odpisala mi ze poszuka materialu w sklepie w ktorym robi zakupy i da mi znac:) czyli jest eleastyczna

12 lata 5 miesiąc temu #409775 przez Marta M
Wiem, że T szyje dla ludzi, ale nie wiem czy ma teraz czas, jak chcesz mogę zapytać :)

12 lata 5 miesiąc temu #409781 przez mgielka22
Dziekuje za pozdrowienia :)

12 lata 5 miesiąc temu #409783 przez slowiczek
a to też napiszę do niej w takim razie, bo fajne te rzeczy i tanioszka, tylko właśnie kolory ze zdjęć nie za bardzo...może i dla mnie znajdzie coś :) dzięki Katy :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #409787 przez angie1713
Witam :)
Spóżnione życzonka dla Emi i Dawidka :) :kiss: :kiss: :kiss:

Ola z Kamilem w wózku wymiatają :)
Franio z rodzicami super :)
Słowiczku ,Gosiu bardzo ładne zaproszenia :)
Emi maszerująca :)
Piękne te tory u nas też można zamówić u tej pani magicznetorty.cba.pl robi piękne :)a jaka u was jest cena tortu bo u niej tak na 10 osób kosztowałby 120 zł. :unsure: :unsure: :unsure:
Dawidku przystojniaczku jaką ty masz fajną koszulke :)
Mgiełka zdrówka dla twojego M :)
Madzia ja tez robię obiad czyli rosół i jakieś mięsa surówki do tego coś na przegryzkę i jakieś ciasto tort ale mi pomoże mama bo imprezę robię u mnie bo w naszej kawalerce się nie pomieścimy :)
Emi ty mała wariatko :kiss:
A u mnie Nadia podobna do Bartka i się jej nie wyprze :)
Katy my na śniadanie rano butlę a pożniej na drugie tak jak dziewczyny jakaś jajecznica paróweczka bułeczka z wędlinką :)
Bardzo fajne te firanki mnie się podobają te co Marta ma czyli te co w 2 linku :)

U nas noc super bo tylko raz wstawałam o 3 a spałyśmy do 9 :)Ciekawe czy już jej tak zostanie :)
Nadia teraz śpi a ja piję kawę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka