- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M dalej zle sie czuje, znow ma goraczke teraz mu podlaczylam wit C bede jeszcze musiala mu augumentin przyniesc bo chyba bez tego si enei obejdzie tak go w kosciach lamie...
U mnei naszczescie nei am kto nawijac do kogo Lila jest podobna choc i tak sie konczy na tatusiu jak zawsze...
Nocka co chwile sie budzilam:/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fanka...Dawidek jaki szalony z tymi zębami ale przynajmniej będziecie mieć szybko z głowy
Katy...Nati po przebudzeniu mleko a potem II śniadanie ze mną je, jakiś chlebek, wędlinkę, coś tam zawsze jej dam
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas noc średnia,obudził sie o 1 i nie spał do 3 ale nie dostał w nocy mleka spróbuje przez jakis czas moze sie oduczy bo jakbym chciała czekać az sam zrezygnuje to bym musiała do 18stki czekać taki z niego łasuch
katy - u nas butla po przebudzeniu a potem drugie śniadanko ze mną - kanapeczki, rogalik, wędlina parówki
fanka - jak burza idziecie z tymi zębami!!buziaki dla dzielnego Dawidka
ale miałyście wczoraj tematy widzę ze to wszędzie taki trend "do kogo dziecko podobne"???tata, mama a moze babcia albo dziadek - ja zawsze wtedy mówię jak to do kogo podobne do SIEBIE!!!!
u nas też pogoda masakryczna - pada , zachmurzone ogólnie fuj !!takze dzisiaj siedzenie w domu raczej
ja pije kawke i jem śniadanko
gosia priv
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dawid widzę odziedziczył najlepsze cechy
mgiełka pozdrów męża
Magda robicie małe wesele... Ja z zaproszeniami też nie szaleje...jak będzie starsza będziemy robić własne zaproszenia dla kolegów i koleżanek, ale póki jeszcze nie rozumie i nie umie się bawić z dziećmi nie zapraszam rówieśników, tylko my, dziadkowie, ciocie i wujkowie...samego tego się ile uzbiera...
Haha, Emi jak gwiazda jakiegos rock&rolla
Dawid jesteś rzeźnik
A Wy wariatki
Jak Was zapytają do kogo dziecko podobne to zapytajcie: A mamusia do kogo podobna?? Do tej T z kawału nr 1 czy do tej z kawału numer 2, a może do tej z filmu...albo może do prababci x3, ale o zmarłych się źle nie mówi
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ale moj m. zawsze ma glupie zarty - jak zaszlam z ines w ciaze i jak sie juz urodzila to zartowal ze ona podobna do Greka (bo w sierpniu bylam na wakacjach z mama w Grecji) a jakos 2mce pozniej zaszlam w ciaze...
a co do Samiczka to tez non stop sie podsmiewa bo Sami jest jasny i ma blond wloski po mamusi:) ale oczy, nosek, usta a nawet paluszki u stopek ma po tatusiu i nie ma co do tego watpliwosci:) poza tym oboje maja jego grupe krwi
sami juz zaliczyl drzemke a teraz siedza z ines na macie i wcinaja parowki:)
u mnie jest ten problem ze ja praktycznie chleba mu nie powinnam dawac ale w malych ilosciach daje... szyneczke tez mu daje:)
upatrzylam sobie w empiku fajna ksiazke w ktorej jest ponad 100 przepisow dla takich maluchow jak pogoda sie poprawi to wyjde z domu bo narazie to pada...
ja z nudow szukam jakis zaslon z firankami do salonu chcialabym cos wymienic bo mam jedne zaslony ktore juz wisza od roku i mi sie przejadly...
co sadzicie o tych? tylko troche za ciemne...
allegro.pl/show_item.php?item=2500754112
albo same firanki
allegro.pl/firany-firana-zaslony-produce...owy-i2494344935.html
allegro.pl/firanki-firanka-gotowe-firany...kon-i2551710116.html
slowiczek - ty teraz konczysz pokoik dla natalki mam cos dla ciebie:)
ta babeczka sama szyje te wspanialosci- ja zamowilam dla ines miski i tablice w odcieniach fioletu. Czekam wlasnie na propozycje materialow:) ale ma tanio i piekne dekoracje!
allegro.pl/tilda-mis-retro-shabby-vintag...kit-i2558724765.html
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także ja polecam te bodajże z drugiego linku
Chociaż te pierwsze też robią wrażenie Ale nie wiem jak się będą sprawdzać..bo te firanki w moment odchylę i łatwo otworzę okno na taras...a że często wychodzimy to zwracam na to uwagę.. i nie ma dużo prania, prasowania
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
ja mam takie samo okno!!
zaraz wstawie fote;)
a marta zamawialas na allegro?? masz moze link? chodzi mi o uzytkownika
ja raczej nie wychodze przez to okno chcociaz jest czesto otwarte:)
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a te dekoracje co wstawiłaś link to po zakupie wysyła propozycje materiałów i to szyje czy tylko to co jest na zdjęciu, jak to działa ??
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Katy...ja też od wczoraj siedzę na allegro na firankach bo szukałam czegoś dla Nati bo póki co ma gołe okno, tzn tylko takie dziadowe roletki rzymskie które są do wywalenia, nawet karnisza brak ....
a te dekoracje co wstawiłaś link to po zakupie wysyła propozycje materiałów i to szyje czy tylko to co jest na zdjęciu, jak to działa ??
slowiczku ja napisalam do niej ze bylabym zainteresowana ale inna kolorystyka bo ines ma lawende i wanile w pokoju - odpisala mi ze poszuka materialu w sklepie w ktorym robi zakupy i da mi znac:) czyli jest eleastyczna
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spóżnione życzonka dla Emi i Dawidka
Ola z Kamilem w wózku wymiatają
Franio z rodzicami super
Słowiczku ,Gosiu bardzo ładne zaproszenia
Emi maszerująca
Piękne te tory u nas też można zamówić u tej pani magicznetorty.cba.pl robi piękne :)a jaka u was jest cena tortu bo u niej tak na 10 osób kosztowałby 120 zł.
Dawidku przystojniaczku jaką ty masz fajną koszulke
Mgiełka zdrówka dla twojego M
Madzia ja tez robię obiad czyli rosół i jakieś mięsa surówki do tego coś na przegryzkę i jakieś ciasto tort ale mi pomoże mama bo imprezę robię u mnie bo w naszej kawalerce się nie pomieścimy
Emi ty mała wariatko
A u mnie Nadia podobna do Bartka i się jej nie wyprze
Katy my na śniadanie rano butlę a pożniej na drugie tak jak dziewczyny jakaś jajecznica paróweczka bułeczka z wędlinką
Bardzo fajne te firanki mnie się podobają te co Marta ma czyli te co w 2 linku
U nas noc super bo tylko raz wstawałam o 3 a spałyśmy do 9 :)Ciekawe czy już jej tak zostanie
Nadia teraz śpi a ja piję kawę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.