- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta - skąd ja znam to wybieranie zdjęć. Era cyfrówek ma swoje plusy ale też i minusy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do jutra
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Dziewczyny jak wczoraj polozylam sie o 23.00 tak dzis wstalam o 6.40
nie podnioslam sie nawet na sekunde moje dzieci SPAŁY
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny jak wczoraj polozylam sie o 23.00 tak dzis wstalam o 6.40
nie podnioslam sie nawet na sekunde moje dzieci SPAŁY
nie dobijaj
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzis pierdolca dostaje z Lilka mam ochote ja oddac doslownie!!! Nic nei moge zrobic poszlam do kuzynki ma Gniewka przeciez w identycznym wieku a ta siue drze i nei moge jej pomoc z meblami nie wiem o co jej chodzi mam jej serdecznie dosc jestem juz zmeczona tym macierzynstwem a M zapierd... od rana do poznego wieczora ja jak ide do pracy to bynajmniej odpoczywam jeszcze na domiar tego zegarek mi sie spierd... gdzie ja bez zegarka zyc nei umiem
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej
Ja dzis pierdolca dostaje z Lilka mam ochote ja oddac doslownie!!! Nic nei moge zrobic poszlam do kuzynki ma Gniewka przeciez w identycznym wieku a ta siue drze i nei moge jej pomoc z meblami nie wiem o co jej chodzi mam jej serdecznie dosc jestem juz zmeczona tym macierzynstwem a M zapierd... od rana do poznego wieczora ja jak ide do pracy to bynajmniej odpoczywam jeszcze na domiar tego zegarek mi sie spierd... gdzie ja bez zegarka zyc nei umiem
mgiełka spokojnie - 10 głębokich wdechow i pomyśl o dobrych stronach. Umierz mi, ze ja mam tak b.czesto z dwojka dzieci zdana sama na siebie... mi chyba moje 5 letnie dziecko wiecej pomaga niz moj m??? ja mam to samo z Samim on beze mnie po prostu nie moze byc... eh
a tak wogole to dzien dobry:)
wczoraj mnie nie bylo bo byl jakis straszny dzien...
mialam zla noc, Sami mi sie budzil i budzil... poszlam z nimi na spacer w przerwie deszczow i ledwo wrocilam taka slaba jakas bylam. Potem udalo mi sie przespac 1,5h z synem i bylo lepiej... ale na poczcie spedzilam 40 min aby wyslac glupi list
slowiczek - ja juz sie wczoraj zapisalam do espaniola! na poczatku wrzesnia ide podpisac umowe!! juz nie moge sie doczekac!! Teraz tylko musze znalesc kogos do dzieciakow...
my dzisiaj sami bo m. pojechal do biura
musze okno w salonie umyc bo jutro maja dojsc moje firaneczki cudowne:) juz nie moge sie doczekac:)
wpadne do Was pozniej
buziaaaaaaa
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polecam ten sklep, o którym pisała Gosia congee.pl/ - właśnie dostałam od nich paczkę na imprezkę Kingi wszystko jest świetne, a zakupy robiłam wczoraj rano. Tylko gapa jestem i zapomniałam o różowiutkiej świeczce 1 ale będę dziś w galerii to może kupię.
Ale balony, banery, girlandy, serwetki, czapeczki - wszystko z 1
Majka świetnie chodzisz
Macie może taką kuchnię allegro.pl/gadajaca-kuchenka-fisher-pric...nia-i2589650898.html widziałam w sklepie i wydawała się fajna, zastanawiam się nad kupieniem jej dla Kingi.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
a tak wogóle to dzień dobry, u nas znów nie najlepsze noce bo czwórki się przebijają, z nimi nie jest tak łatwo jak z wcześniejszymi zębami, nawet jak się już przebił to tylko kawałek bo to duży ząb i przebija się "na raty" , przynajmniej tak jest u nas.
Gosia podaj przepis na wesoły słonecznik! bo w necie są różne wersje a skoro masz sprawfdzoną to szkoda ryzykować!
dobra zmykam bo dzieć właśnie zjada ojcu dźojstik i jak ojciec zobaczy to będzie kiepsko
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
allegro.pl/duza-kuchnia-zmywarka-i-pralk...-x2-i2534086602.html przynajmniej bedzie frajda na 2-3 lata jak nie dluzej, a ta z Fishera to taka na chwile, ale to moje zdanie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa