- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
III trymestr to nie przelewki a gdzie to jeszcze do końca...
Czasem lubię sobie podglądnać nasza tabelke, ale dzisiaj mi się nic nie wyswietla? Tez tak macie? A może to nasza szefowa cos poprawia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Kaśka1982 samo uczucie ciężko opisać.. to takie jakby 'kręcenie' nóg, u mnie zazwyczaj trzy środkowe palce u nogi się 'ściągają' w dół tak jak przed samym skurczem i czy chcę czy nie chcę muszę nogą ruszyć. Tak mniej więcej co 30-60 sek. Zazwyczaj jest, to albo jedna noga albo druga nie pamiętam żeby kiedykolwiek były dwie na raz. Wcześniej pisałam o tym, bo Karolinkanice i jej mama też, to mają. Ulgę przynosi jedynie lodowata woda lana prosto na stopę, aż noga zaczyna boleć. Mogę wtedy zasnąć, ale po kilku godzinach powtórka z rozrywki
Uniuni pytam, bo mam też problem z nogami, ale tylko w nocy. Strasznie mi drętwieją i muszę wstać, żeby je poczuc. Jak leże na prawym boku to dzieje sie tak z lewa nogą , a jak na lewym to wtedy prawa drętwieje. No i często łapia mnie skurcze w łydki własnie w nocy. W ciągu dnia jakoś jeszcze nie zauwazyłam, żeby cos sie działo. Zastanawiałam sie własnie czym to jest spowodowane, bo wizyte u gina mam za tydzien dopiero. Myslałam, że to ucisk na kręgosłup jakis musi byc.
Ale dziekuje za informację
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
Najchętniej to bym sie spakowała i wyjechała jak najdalej, bo tak jest z każdą rzeczą która zrobie i posprzątam. Za 5 minut wygląda podobnie I bądż tu człowieku mądry...
Przepraszam, że marudzę, ale musiałam sie komuś wygadać
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia ja Cię rozumiem. Bycie niedocenianym jest strrrasznie wkurzające. Bez względu na dziedzinę. Może warto powiedzieć teściowi że w sumie to niszczy Twoją pracę a sporo kosztowało Cię doprowadzenie jego miejsca pracy do porządku. Jeśli jest normalny to zrozumie a jeśli nie, to pamiętaj żeby więcej tam nie sprzątać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem po wizycie u gina. Blanka dobrze się rozwija waży 1kg Z łożyskiem wszystko dobrze, wody płodowe również oki. I co się okazało jestem w 28 tygodniu i 4dni a nie 27 tydgodniu i 4dni. Także mój termin porodu zgadza się z OM i mam na 2lipca. Także Qlturka możesz zmienić w naszej tabelce:) Ciekawe czy będę czerwcową mamcią czy lipcową cieeekawe;p Suwaczek już sobie zmieniłam
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w końcu siadłam na tyłek zjedliśmy obiad i pojechaliśmy do lasu z psem :)potem do babci na "podwieczorek" i znów poszliśmy na spacer we dwoje Uwielbiam takie dni, kiedy mogę być cały dzień na nogach, nareszcie zaczyna się pogoda taka jaką lubię dziś nawet poćwiczyłam trochę w lesie
Cieszę się,że Wasze dzieciaczki zdrowe i rosną
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Pogoda dzisiaj cudowna, zaliczyliśmy spacerek po parku, A. zrobił obiadek ja ogarnęłam kuchnie i nastawiłam pranie. Mały ostatnio kopie całe dnie, w nocy śpi ze mną i rano wstaję ze mną kochany mój. Wylot do Polski przełożony na sam początek maja.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
Przez to wczorajsze zmeczenie padłam jak mucha koło 21 i do 8 rano spałam jak zabita z przerwami na siku oczywiscie
Miłego dnia
- latte84
- Wylogowany
- gaworzenie
Daaaaaaawno mnie tutaj nie było. Przez moje wszelkiego rodzaju atrakcje ciążowo-życiowe i bardzo poprzestawiane w głowie (również ciążowo,ale już lepiej ) wyszło jak wyszło
U mnie w skrócie:
Zaczynam 28 tydzień
Jestem świeżo po podaniu sterydów na rozwój płuc Malucha, ze względu na obciążony wywiad (jeden poród przedwczesny za mną, cukrzyca, nadciśnienie, tarczyca, retinopatia, neuropatia, bla bla bla )
Z usg wynika, że Młody waży 960gram Wszystko jest ok - no i będzie wymarzony SYN!
Będę miała planowaną CC, i chyba będę pierwsza dzieciata na naszym forum, bo termin planowego cięcia przesunął mi się na drugą połowę czerwca Czyli ciut ponad 2 miesiące - już z góóóóórrrrrki
Udanego dnia!
P.S: jak wyglądają nasze statystyki dzieciowe? Ile chłopaków, ile dziewczyn?
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
Super, że wszystko dobrze gratuluję chłopca U nas statystki prawie wyrównane, pokazywarka jest na profilu Qltoorki
Pozdrawiam