BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 tygodni temu #503134 przez dziubasek
Nikaa i reszta karmcie tymi dobrymi wiadomosciami :laugh:
Jamajka w czwartek juz jestem w Polsce, zapraszam do Legnicy na kawke jesli ktoras ma ochote :laugh:
Sloneczko33 pobilas wszystkie dziewczyny w rozmiarze brzuszka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #503140 przez Jamajka
Kamilka wiem, że jesteśmy szaleńcami, ale wzięliśmy ślubne stroje do walizek jak lecieliśmy w podróż poślubną. Byliśmy w Grecji a dokładnie na Zakhyntos i ubieraliśmy się w te klamoty 3 razy w 50 stopniowy upał ;D ale warto było mieć przygodę i pamiątkę ;-) Ludzie bili nam brawo i robili sobie z nami zdjęcia bo raczej mało kto paraduje po plaży w garniturze i sukni ślubnej :P

12 lata 2 tygodni temu #503143 przez Kamilka22
Pomysl genialny!!!! Zdjecia sa cudowne :-) i sukienka ladna w moim guscie:-)

12 lata 2 tygodni temu #503151 przez Jamajka
Dziękuję :*

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #503155 przez Nikaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:)tylko ja też jeszcze po znajomych nie opowiadam za dużo o moim stanie :blink:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 2 tygodni temu #503157 przez Kamilka22
Kochane ja mykam spac:-) trzymajcie sie!! Milych snow:-)

12 lata 2 tygodni temu #503162 przez gold_butterfly
Zdjęcia cudowne. Ja właśnie miałam przerwę,aby pobawić się z córcią w lunatyka. Wstała o 8 rano, oczywiście w dzień nie śpi i jeszcze lata, pełna energii i dobrego humoru. Ani na chwilę wytchnienia. A jak sobie pomyślę o kolejnym maleństwu,to trochę się boję - braku czasu. Samo karmienie tak długo zajmuje - a córcia przyzwyczajona,że poświęcam jej mnóstwo czasu. A jak tam u Was? Nie martwicie się zazdrością?

12 lata 2 tygodni temu #503163 przez sloneczko33
ha taki brzusio bo po 2 ciazach jestem i obie CC

12 lata 2 tygodni temu #503170 przez Jamajka
Kochane, wiadomo, że większość z nas ze zwykłej przezorności i obawy o ciąże i maleństwo jeszcze się nie chwaliło na prawo i lewo. I niech te wskazówki dotyczą nas wszystkich, kto będzie sobie chciał ogłosić na FB ciążę to sobie sam ogłosi, a my się nikomu nie narzucajmy i o ciąży cicho sza :D

gold_butterfly ja też się trochę boję, bo moja Lena też ma dużo uwagi i jest słodkim całuśnikiem i przytulakiem, choć uczymy ją, że nie zawsze ma to co chce, jeśli chodzi zarówno o zabawki jak i niektóre zachcianki i zabawy. Delikatnie ją temperujemy bo, jak to kobieta, zaczyna pokazywać foszki i humorki. Myślę, że w okresie buntu dwulatka, który akurat zbiegnie się z moim porodem, będę miała już sporo siwych włosów, pomimo mojego niezbyt sędziwego wieku!:) Najbardziej martwi mnie to, że ona śpi z nami w łóżku, bo zawsze miała potrzebę być blisko i my też uwielbiamy z nią spać,tulić i mieć "pod ręką". Nie wiem jak się zabrać do "wyprowadzenia" jej do swojego pokoju, chyba nie mam na to siły, serca ani nerwów! A przyjdzie druga dzidzia i dopiero będzie masakra! ehh..

12 lata 2 tygodni temu #503181 przez dziubasek
Ja to się troszkę boje jak to będzie, moja Maja jest moim największym szczęściem i nie wiem czy będę równie mocno kochać drugiego bobasa. Mala zasypia sama u siebie w pokoju ale każdej nocy ok 4 przychdzi do nas. Cały czas obiecuje ze ja tego oducze ale brak mi silnej woli, za bardzo jestem zmęczona żeby wstawać i czekać aż zasnie. Mi sie wydaje ze moja mala będzie strasznie zazdrosna ale cóż jakoś sobie i z tym poradzimy.

12 lata 2 tygodni temu #503182 przez Jamajka
alba77 witaj Kochana. Zapraszamy do naszego grona. Takie tu dzisiaj dyskusje, sesje zdjęciowe, kółka wzajemnej adoracji i kącik porad, że jakoś przemknął mi Twój wpis i powitanie :) Ja mam córeczkę 18 miesięczną i również termin na 19 lipca. Zapraszamy do wspólnego spędzania czasu na forum :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #503185 przez sloneczko33
te co maja fb podaje dane Sabina Loranc i tak samo na nk

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #503192 przez Jamajka
Dziubasku ja nie mam obaw, że nie pokocham równie mocno drugiego bobasa. Może teraz tak "się myśli", bo jeszcze ten dzidziuś o sobie nie daje jakoś szczególnie znać, ale jak zacznie kopać, rosnąć to poczujesz, że jest z Tobą "od zawsze" i jest to Twoje drugie równie NAJważniejsze szczęście co pierwsze ;-)
Moja Gwiazda w ogóle nie łączy swojego pokoju ze spaniem, tylko z zabawą. Zawsze spała u nas w sypialni (swego czasu jeszcze w swoim łóżeczku, teraz nie ma mowy)i jak jest zmęczona i popłakuje, że chce spać, to na autopilocie do sypialni.. Także ja jestem w czarnej dupie, jeśli chodzi o przestawienie jej na sen zupełnie gdzieś indziej, a jeszcze żeby sama zasypiała to już w ogóle niedoczekanie! Tak mi się przynajmniej wydaje..
A nawet jeżeli do tego dojdzie to będzie okupione darciem, wyciem, płaczem, histerią i obrazą majestatu do odwołania!

12 lata 2 tygodni temu #503195 przez sloneczko33
dobranoc dziewczyny spokojnej nocki wam zycze a rano milego i radosnego przebudzenia

12 lata 2 tygodni temu #503205 przez dziubasek
Jamajka mój M nauczył Majke sama zasypiać i szczerze mówiąc też myślałam ze będzie histeria a ona trochę popłakała pierwszego dnia trochę pomarudzila drugiego a trzeciego zrobiła papa, dala buziaka i usnela. Teraz czasami prosi żebym z nią polezala ale po 5 minutach juz mi mówi ze mogę isc:). Ja wiem ze te obawy mina, ze na pewno pokocham maleństwo.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka