- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
troszkę się też zdenerwowałam tym wpisem bo moja kuzynka jest na początku ciąż, ale lekarz niby twierdzi, że to 7tc a pęcherzyk pusty jutro ma jeszcze jedna wizyte, stesuję się mam nadzieję że to jednak będzie bobo!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Rzadko ostatnio tu zaglądam lecz staram być z Wami na bieżąco. Hubert jest strasznie ruchliwy raczkuję sam siedzi i próbuje stawać na nogi. Od 1 marca przenieśliśmy się do spacerówki Hubert wydaje się zadowolony ze zmiany ale mi jakoś dziwnie i nieporęcznie chyba będę musiała zakupić osobną spacerówkę niebawem. A dziewczyny co mają wózek jedo jak zaopatrujecie się na spacerówkę?
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Marta27 ja mam spacerówkę przerobioną z głębokiego wózka i kupiliśmy spacerówkę jest fajna lekka zabieram ją jak jedziemy gdzieś samochodem.
Piotruś zaczął raczkować i siedzi juz też łądnie...co chwile męczy moje biedne kwiaty chyba niestety bede musiała je wynieść do innego pokoju.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Gdybym miała kasę to kupilabym inna :| Jakoś przy wyborze wózka patrzyłam bardziej na gondole. Pan obok rozłożył mi spacerowke jak wygląda ale wtedy się jej nie przygladalam tylko gondoli Jedyny plus to taki ze dobrze się ja prowadzi
A Tobie jak wizualnie się podoba?
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olcia, a Ty masz "parasolke"? Jaką?
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja przeniosę moje dziewczę do parasolki ciepła wiosna( pod koniec kwietnia albo początkiem maja), wydaje mi sie ze w naszej parasolce bedzie jej zdecydowanie za zimno teraz.
Czy wasze dzieciaki też takie ruchliwe? Ja juz mam dwóch widzów siedząc na tronie, Julka podąża krok za krokiem za Majka...
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
przyznam szczerze że gdybym mieszkała w mieście to zdecydowałabym się na większą siostra proponowała mi po swojej córce ale byłą ciężka do włożenia do bagażnika ale ta jest fajna szybko się składa jednym ruchem i jest lekka i przede wszystkim ma plecy usztywnione.
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ja na żale przyszłam tutaj, jest mi zle, smutno i nawet się dzisiaj popłakałam z tego wszystkiego sytuacja jest taka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
A poza tym.. Dlaczego ludziom się wydaje, że ja muszę odpocząć? Uwielbiam Nitka i nie mam nic przeciwko spędzaniu z nim czasu zarówno w dzień jak i w nocy. Jeśli czuję się przemęczona, to robię sobie drzemki razem z nim i mi to w zupełności wystarcza. No i ta godzina wieczorem gdy J. przejmuje małego. Nie mam potrzeby 'podrzucania' Nilsa komukolwiek i nie czuję się jakby mi ograniczał 'swobodę ruchów' więc jak to jest z tym 'ja się nim zajmę Ty odpoczniesz'?
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do Twojej sytuacji to, że podałaś inny termin powinno pomóc i mama nie powinna poczuć się odrzucona. Jakbyś jej powiedziała, że w ogóle nie chcesz żeby przyjechała to co innego. Myślę, że ona nie tylko chce przyjechać do Nitka ale sama chce na trochę uciec ze swojego życia.