BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #553153 przez sloneczko33
a jesli biore urosept i furagin to nospe moge brac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #553155 przez Nikaa
Mnie boli prawe biodro od paru dni - ale nie jest to ból ciągły, pojawia się i znika. Często pojawia się w nocy ... :dry:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 11 miesiąc temu #553158 przez Marta27
Nikaa ja mam swoja panią doktor na polnej mam mieszane uczucia bo tam właśnie poroniłam a jeśli chodzi o opinie to mnie przerażają

HUBERT

11 lata 11 miesiąc temu #553159 przez Jamajka
Słoneczko w razie ostrego bólu lepiej do szpitala sobie podjechać, żeby sprawdzili co jest grane, albo do lekarza zadzwonić i powiedzieć.. do 15 lutego jeszcze trochę czasu, po co tyle czekać i się zamartwiać?

Emi ponawiam prośbę w prawie faworków ;-) i mam od razu pytanie, czy ich chrupkość zależy od grubości rozwałkowania ciasta czy też od stopnia 'napowietrzenia' (podobno ciasto się wałkiem okłada, żeby powietrze uleciało? dobrze gadam? bo się naczytałam jakichś takich cudów :P )

11 lata 11 miesiąc temu #553160 przez emi87
tego nie wiem...zadzwoń ewentualnie do szpitala i zapytaj. kiedy ostatni raz byłas u lekarza?? moze warto pojechac do szpitala skoro leki ci nie pomagaja? ja jestem przewrazliwiona i bym juz tam jechała.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553164 przez emi87
Jamajka nie wiem...ostatni raz robiąłm faworki rok temu hehe nie jestem jakas specjalistka od faworków-jakie mi wyjda takie zjedza w domu :D jutro rano wrzuce przepis (z kartki) bo teraz to juz patrze jednym okiem i ide zaraz spac - jutro ciezki dzionek w pracy :)

dobranoc :*

a ty sie słoneczko tam trzymaj ciepło :*

11 lata 11 miesiąc temu #553166 przez Nikaa
Marta27 no to ok - z tego co słyszałam to najgorzej jak nie masz lekarza z tego szpitala Skoro masz to jesteś do przodu ... i z tego co mówiły mi bardziej doświadczone koleżanki dobrze jest mieć swoją położną (wiadomo na polnej jest "spore obłożenie" i tamtejsze położne muszą obdzielić swoją uwagą wszystkie pacjentki a jak masz swoją to jest od początku do końca z Tobą)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 11 miesiąc temu #553172 przez alba77
Dorkiszon gratulacje Kubusia :)
w moim bloku oprócz mnie w ciąży są jeszcze 3 dziewczyny i wszystkie 3 będą miały chłopców tylko ja dziewczynkę, coś jest w tym roku że więcej chłopców się rodzi :blink:
muszę się pochwalić że mnie tam nic nie boli :) latam na spacery z psem po polu a mam amstafa i to on mnie wyprowadza na dwór haha to zn. ja lecę za nim :laugh:
to moje suczysko ALBA :laugh:
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #553182 przez karolinkanice16
my też mamy amstafa ale psa Torena :) tzn to pies mojego A. siostry ale my więcej się nim zajmujemy :)

a ja gadałam z moją mama dziś i mi mówi że jej kierowniczka też jest w ciąży :P

11 lata 11 miesiąc temu #553183 przez Jamajka
Alba może rzeczywiście w tym roku więcej chłopców. Jak moja Lena się rodziła, to gdzie bym nie usłyszała o narodzonym dziecku to dziewczynka była :) same baby :D a teraz coś się chłopcy ruszyli :)

Piękna sunia :) Zadam takie standardowe pytanie, nie boisz się takiej rasy psa przy małych dzieciach? słyszałam wiele opinii, że wbrew pozorom amstafy są łagodne, ale nie wiem.... ja zawsze się ich bałam :)

11 lata 11 miesiąc temu #553202 przez siwa342
ja słyszałam o różych historiach o tej rasie ale każdy pies jest inny,ja mam kundelka i yorka i sama się zastanawiam jak zareagują na małe dziecko bo na takie starsze to ok ale na takiego 2 latka ostatnio moja shanti się wydarła bo się sama wystraszyła jak upadł i zaczął piszczeć,a to moje bandzory jak już się chwalimy Shanti i Tina

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #553204 przez siwa342
hmmm chyba mi zdjęcia sie nie chcą wczytać :(

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #553207 przez siwa342
no to trudno,zmieniłam osatnio laptopa i system i to już 3 portal na którym nie umiem zrzucić zdjęć nawet jak je pomnijesze :(

MAJA

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #553212 przez siwa342
a jednak weszło :)ale tylko shanti

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #553217 przez gold_butterfly
Witajcie dziewczyny! Fajne te wasze psiaki :-) Ja jak zwykle jestem lata do tyłu,ale mam dużo pracy. Do 16 nie mam czasu zaglądać na neta,bo trzeba zajmować się domem i Olcią. A później na necie robota,albo papierzyska :-/ Ostatnio siedzę do 1 nad ranem.
Tak więc znowu zmykam :-D A jak będę miała czas,to spróbuję nadrobić. Trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko :-*

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka