BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #553526 przez Marta27
Z motherhood też podobno są super moja kumpela mówi że są podobne i tylko więcej płaci się za firmę. Zobaczę i ocenię jak przyjdzie

Teraz szukam jakieś fajnej koszulki ciążowej bo zwykłe piżamki już mnie duszą.

Dobra lecę robić pączki

HUBERT

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #553532 przez dorkiszon
Dziubasek, ale mój będzie grzeczny :P

11 lata 11 miesiąc temu #553546 przez carmelove
polecam kupic podzuszke, której można zmienic poszewke... szybko sie brudzi :) jak pościel zresztą :P

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 11 miesiąc temu #553560 przez agusiaa26
karolina mnie też bardzo bolą plecy- mam taki ucisk przy dupce że głowa mała:/

Marta27 i Nikaa ja jestem z Poznania - helool- i chyba rodze na polnej;) ale jak tak czytam wasze opinie to może wybiorę lutycką? Marta ty też z poznania?
Marta27 daj znac jak ten rogal do spania sie sprawuje, bo sama sie zastanawiam nad jego kupnem

alba, siwa342, karolinkanice16, emi87 piękne pieski! :)

patrysia305 niezły brzunio;)

dziubasek pewnie że super emocje, sama też lubie chodzić a mecze, całe szczęście w poznaniu często są jakieś ciekawe spotkania

Nie wie mczy też tak macie, ale od jakiegoś czasu moje śniadania lądują w wc, co zjem z rana to od razu mam odruch wymiotny i niestety wszystko wymiotuje, dopiero po jakimś czasie mogę znowu coś zjeść:/ ehh

11 lata 11 miesiąc temu #553565 przez dorkiszon
W tej mozna zmienic :)

11 lata 11 miesiąc temu #553573 przez Kamilka22
a jaki wkład jest tej poduszki? to też ważne, żeby łatwo się dostosowywała do ciała. bo niektóre się tak dobrze nie układają

11 lata 11 miesiąc temu #553583 przez dorkiszon
kamilka styropianowy wklad.

11 lata 11 miesiąc temu #553679 przez Nikaa
Dziewczynki będę przez 3-4 dni odcięta od neta więc grzecznie mi tu :P :P
agniesia z tego co się mówi to naj naj najlepsza jest Św. Rodzina i Raszei :) no polna ma taką sobie opinię ale to chyba wynika z tego że tam to jest wręcz fabryka :P
ja jestem z tych co panikują więc nie chce iść na polną gdzie trzeba być hmmm twardszym :P :p
trzymajcie się słodkiego tłustego czwartku ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 11 miesiąc temu #553690 przez bisbas
witam mamcie :) musiałam nadrobic 150 postow i teraz nie wiem o czym pisałyscie :)

co do pączkow to zalezy z czym sa bo tez zbytnio nie przepadam a jak widze te z rozanym dżemem to juz wogóle ewentualnie zjem z budyniem ale najlepsze chyba z serem :)

Słoneczko wysłałam ci zaproszenie na fb bo tutaj zadnej innej dziewczyny nie moglam znalesc a ciebie bez problemu z tym że ja nadal nie wiem jak sie dostac na to wasze forum a chcialabym tez was miec w znajomych ale podobno nie da sie do mnie wyslac zaproszenia buuu i nie mam pojecia dlaczego opcje z wiadomosci juz wylaczylam teraz nieznajomi moga wysylac mi wiadomosci ale z tymi zaproszeniami nic nie znalazłam moze ktoras tutaj zna sie na tym :)

przyszły mi wczoraj ciązowe spodnie ale nie te z dużą gumą w miejsce kieszeni wstawiana jest gumka i do tego jeszcze 5 tuniczek tuniczki uzywane ale w swietnym stanie jestem bardzo zadowolona ze swojego zakupu :)

psinki prześliczne my nie mamy zwierzątek bo jak musimy jechać do polski nie mielibyśmy z kim takiego zwierzaka zostawić ostatnio jeden kotek od dłuższego czasu z nami pomieszkiwał ale poszedł sobie i juz nie wrócił

te podusie ze styropianowym wkładem podobno sa dobre :)

i nie pamiętam co jeszcze pisałyście

11 lata 11 miesiąc temu #553692 przez dorkiszon
Nikaa spoko jakies 50 stron bedziesz musiała czytac :P

11 lata 11 miesiąc temu #553699 przez bisbas
moje dzidzi coraz czesciej daje o sobie znac najbardziej czuje je gdy klade sie spac ale ostatnio tez czulam gdy robilam cos w kuchni ciesze sie bardzo ze te kopniaczki sa coraz czestrze i mocniejsze przynajmniej nie bede musiala az tak czesto siegac po detektor i sprawdzac czy wsio ok :)

11 lata 11 miesiąc temu #553710 przez bisbas
o matko udało mi sie w koncu odblokować ta opcje na fb doszlam do tego w koncu mialam zaznaczona opcje ( kto moze wysylac ci zaproszenia ) i bylo znajomi znajomych a nie wszyscy tak ze dziewczyny zapraszac mnie prosze jesli chcecie mnie w znajomych oczywiscie hahahahah
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #553712 przez Jamajka
Hej Kobitki :D

Ja już też mam jednego pączka na koncie, a najbardziej lubię z różą, polane lukrem :D
U mnie masakryczna śnieżyca, sypie chyba od wczoraj i przestać nie może, ale akurat się ciesze, bo wezmę Lalę na sanki :D

Moje 20 miesięczne Dzieciątko mnie dzisiaj zadziwiło, bo wstało o 6:50 a jak poprosiłam, żeby dała mamusi jeszcze pospać, to poszła się bawić do swojego pokoju a ja spałam do 9!! Jestem z niej strasznie dumna, że tak długo potrafiła się sobą i zabawkami zająć :D
Teraz zasnęła pierwszy raz bez smoczka i po prostu pękam z dumy jaka jest już duża i samodzielna :D Kocham Tego Szkraba :D

11 lata 11 miesiąc temu #553713 przez Patrizia
zdjecie z rodzinka na plazy to TY??

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #553718 przez Marta27
agusiaa26 tak jestem z Poznania a raczej tu mieszkam bo rodowitą poznanianka to ja nie jestem.
Cały czas czekam na kuriera jak przyjdzie to napiszę jak wygląda i jaka jest ta podusia.
Ja raczej będę rodzić na polnej chyba że akurat moja pani doktor będzie na urlopie.

Ciasto na pączki wyrasta więc mam chwilę dla siebie :)

HUBERT

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka