BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #557019 przez Patrizia
agusiaa26 czytalam o nim i jedna babka pisala ze wszystko gra oprocz spacerowki jej dziecko wyroslo z gondoli mialo pol roku tak pisala i jak chciala wsadzic dziecko do spacerowki w zimie to sie nie miescilo w kominezonie i z kocykiem, ale tak to dobre opinie ma, czyli wymacany jest przez Ciebie ten wozeczek :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #557036 przez agusiaa26
Nam wydal się spory, nawet spacerowka. wiesz zależy jakie dziecko urodzisz, jedno jest mniejsze drugie większe. Poszykamy jeszcze innych ale ten jak dla mnie jest super, lekki w odroznieniu od innych a macalam mutsy jedo, empire, i cos jeszcze ale nawet nie zwrocilam uwagi bo beznadzieja. Jeszcze ten elipso oglądałam z mezem , ale przyszła inna para i od razu go wzięli a mieli juz brac jedo;)
Jak cos jeszcze wymacam to dam znac:)

11 lata 10 miesiąc temu #557041 przez dziubasek
Dziewczyny a musicie kupowac nowy wozek? Jesli nie macie az tyle kasy to poszukajcie w komisach, moja kuzynka kupila prawie nowy wozek w komisie za 750zl.
Patrizia kazda mama jest inna i kazda ma inne wymagania... nie patrz na komentarze bo nie znajdziesz idealnego wozka ;)

11 lata 10 miesiąc temu #557056 przez Patrizia
dziubasek wozek kupuja nam moi rodzice ale wiem ze maja na niego 1500zl, uzywany raczej nie wchodzi w gre bo moj tata nie kupi uzywanego jestem pewna na 100% juz taki jest poprostu wiec probuje znalesc jakis fajny wozeczek do 1500zl ale chyba faktycznie nie ma co patrzec na opinie bo chyba nie ma wozka ktory by kazdej babce spasowal:)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #557057 przez agusiaa26
Dziubasek masz racje, każda opinia inna więc nie ma co sie sugerowac.
Co do uzywancow jestem jaknajbardziej za! Gdybym znalazła używany i spełniający moje oczekiwania napewno bym kupiła.

11 lata 10 miesiąc temu #557068 przez sloneczko33
cisza bo ja nic nie pisze tylko podczytuje no i tez mam 5 miesiac

11 lata 10 miesiąc temu #557072 przez Patrizia
sloneczko my to idziemy tak samo 18tyd 1dzien zobaczymy czy termin porodu tez sie sprawdzi :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557105 przez emi87
Kamilka jak nic dzidzia ;) tak mi sie wydaje :)

Patrizia my juz wybralismy ten www.karex.net.pl/katalog/produkt/category_id/24/prodid/34 (czarny w białe grochy) niedrogi,polski,spełnia nasze oczekiwania i słyszałam dobre opinie :) ja juz nie szukam, nie czytam bo zglupiec można :) są też na allegro tylko cos mi strona alle nie chce wejść :/

11 lata 10 miesiąc temu #557117 przez Patrizia
emi87 no maja chyba jakis problem bo mi tez allegro nie wchodzi, faktycznie nie drogi ten wozek i jeszcze z fotelikiem ale nie pisze ta ile wazy ale to zaraz oblukam na necie chociaz oczy mi sie juz zamykaja :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #557128 przez emi87
z tego co kojarze jest lekki w miare ale to sobie na spokojnie sprawdz jutro - moze allegro zacznie działać :)

lece spac :) dobranoc brzuchatki :)

11 lata 10 miesiąc temu #557133 przez karolinkanice16
hej kochane a ja zabieram się pomału za robienie prezentu walentynkowego dla mojego A. robię kupony walentynkowe takie fajne serduszko i kilka moich zdjęć z których wychodzi serce :)

11 lata 10 miesiąc temu #557144 przez siwa342
karolinkanice16 a powiedz mi czy za każdym razem tez ci wyskakuje jakies okienko aby wpisać e-mail jak chcesz skopiować link do wklejenia zdjecia?

ja planuje kupić graco symbio ale cały komplet nie jest za tani,za to wózek lekki i moje wymagania raczej spełnia już go 2 razy oglądałam i jak narazie mi się nie odwidział

jak wam dobrze że tak wam ciacho wchodzi bo mi nie bardzo a jak coś to wieczorem,za tydzień mój mąż ma urodziny to może tort mi wejdzie

Lacrijka jejku ale masz fajny ten brzuszek :) moja mama przy pierwszej ciązy przytyła 23kg i też sie tego boje ale na razie moja waga stoi więc spoko

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #557158 przez karolinkanice16
nie kochana nic mi nie wyskakuje a klikasz prawym przyciskiem myszy ?

11 lata 10 miesiąc temu #557161 przez carmelove
Agusia, całkiem spoko wózek, też musze go pomacac... ma przede wszystkim sporą gondole :)

mnie zainteresowały te wózki :) www.tutek.pl/katalog
widziała je któraś z Was "na żywo"?

poza tym, bolą Was też tak jelita? albo nie wiem w sumie co mnie boli. Takie jakby skurcze po lewej i prawej, jakby zakwasy - nie wiem - dziwne uczucie ...

pozdrawiam gorąco!

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 10 miesiąc temu #557164 przez kasiak
Carmelove też mam takie bóle, ale to jak dużo chodzę, albo ogolnie się zmęczę i wtedy tak mnie ciagnie po bokach. W sumie szybko przechodzi :)

Jezuuu ogladam porodowke i probuje sie nie rozbeczec :P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka