BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #561461 przez mycha7
Kamilka22 napisał:

ja połówkowe mam za tydzień i już nie mogę się doczekać!

zobaczymy czy lekarz potwierdzi że to Blanka:)

Czyli Gorzów płodzi dziewczynki? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #561465 przez Patrizia
karolinka swietny mialas dzien :) a zdjecie wodospadu super :)

emi wlasnie wiem ze te normy to dla "normalnego" czlowieka a w ciazy sie te parametry zmieniaja ale zobaczymy, wzystko napisze jutro co i jak

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #561491 przez patrysia305
no to po walentynkach :) dzień jak co dzień można stwierdzić, jutro endokrynolog

co do spraw łóżkowych ja z mężem mamy celibat, wcześniej był zakaz teraz sama nie wiem ale trochę się boję, choć nie powiem, bo chęci były wcześniej i są nadal no ale cóż - Tymek jest najważniejszy

idę spać dobranoc mamuśki i dzidziuśki

11 lata 10 miesiąc temu #561547 przez Jamajka
Laseczki, ja dopiero wróciłam!! Masakra ile kobiet tam siedziało!! Ja poszłam o 21 i byłam 8 w kolejce :ohmy: :ohmy: a mój lekarz przyjął dzisiaj 27 pacjentek :ohmy: i jeszcze rano był w szpitalu i operował.. toż to pracoholizm w czystej postaci!

W każdym razie, jak już się doczekałam i weszłam jako ostatnia to się na wadze okazało, że przytyłam 5 kg!! Od ostatniej wizyty! Chyba mu ta waga coś szwankuje, sam powiedział "nie możliwe!!" :P A jednak, niestety wieczornym podjadaniom mówię NIE bo jeszcze trochę i będę się toczyć :silly:

Ale do rzeczy ;-) Z dzidziuniem wszystko dobrze, wyniki badań ok :) No i chyba Was nie zaskoczę, jak powiem, że siur na kilometr w obstawie dwóch cudnych jajeczek :D Ale jaja!, wykrzyknęłam prosto do monitora :D hehe, M. będzie dumny jak Paw, już go widzę :blink:

Kochane bardzo chcę wstawić zdjęcie, ale jest późno, ja nie mam skanera, jutro przy dziennym świetle pstryknę fotkę i pokażę Wam klejnoty mojego MIKOŁAJA :kiss: Kazałam sobie wydrukować ;-)

Kochane ja połówkowe mam za miesiąc 14 marca.. pełne z pomiarami itd. Ale mój lekarz na 4D umawia się w innym terminie niż przyjmuje pacjentki, bo mówi, że to trwa godzinę :ohmy: wtedy on się nie spieszy, jest czas wszystko omówić, zadawać pytania, posprawdzać, nagrać płytkę.. więc M. przyciągnę ze sobą i niech podziwia co spłodził :lol:

Mamunie jutrzejsze trzymam mocno kciuki, aby Wasze wizyty były jutro udane i owocne w zdrowie maluszków i objawienie płci :) Będę czekać z zapartym tchem co tam nowego w tabeli się pojawi ;-) paece V

11 lata 10 miesiąc temu #561552 przez siwa342
Jamajka no gratulacje następny chłopak :) jejku w tym lipcu sie same chłopaki porodzą!!!
ja jeszcze troche zanim sie dowiem :( ale w sumie jestem prawie pewna że chłopak

jakby była dziewczynka to chyba cud

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #561553 przez dziubasek
Ja pikoleJamajka ale mnie zaskoczylas ;) super ze wszystko dobrze.
Tyryry jeszcze 2 tygodnie i mam nadzieje ze moj lokator sie ujawni :)
Karolinkanice gdzie jest taki wodospad? Moze tez sie wybiore :)
Spokojnej nocki brzuchatki

11 lata 10 miesiąc temu #561559 przez karolinkanice16
dziubasek jutro zapytam mojego A jak tam dokladnie dojechac i Ci napisze napewno jest to kolo 50km od Dublina

11 lata 10 miesiąc temu #561598 przez karolinap
Witam!
Wczoraj caly dzien mnie nie bylo, wieczorkiem poczytalam posty ale nie mialam juz sily odpisac :)
Moj A. zabral mnie na caly dzien nad morze :) Takze w tym roku Walentynki "na zdrowo" wdychalismy jod :) A. co roku bierze sobie tego dnia wolne i spedzamy ten dzien razem :)
Jak juz bylismy w Gdansku nie obylo sie zeby nie zajechac do IKEI :)
Poogladalismy pokoiki dzieciece :) Jak tylko weszlam do pierwszego - juz chcialam tam zostac :) Sliczne lozeczko, przewijak, obok fotelik z rogalem do karmienia :) Mmmm...
Niestety nic nie kupilismy dla Poli bo szukamy jak narazie mieszkania i nie wiemy co znajdziemy i jaki bedzie uklad nowego mieszkania :)
Porobilam telefonem zdjecia pokoikow, wiec jak zrzuce je na laptopa to Wam wkleje, moze ktores zdjecie bedzie dla Was inspiracja :)
Wrocilismy i akurat lecialy w TV "Listy do M." <3 Uwielbiam ten film!
Kupilismy tez winko bezalkoholowe musujace na wieczor :)
Takze walentynki zaliczam do udanych :)

Co do wczorajszych postów:
Jamaika czeklam wczoraj na wiesci ale zasnelam - wiec juz dzis gratuluje Mikolaja :)
seks u mnie tez nie za ciekawie, jak klade sie do lozka to tylko szukam pozycji w ktorej bedzie mi wygodnie zasnac i... zasypiam :)
Pierwszy trymestr byl ok, mnie ominely mdloci, wymioty, wiec sprawy lozkowe ukladaly sie bardzo dobrze, byly checi i calkiem inne doznania niz przed ciaza ;)
rozstepy tego boje sie bardzo :( chodze na basen, smaruje brzucho i cycuchy (wiecie ze z miseczki B weszlam juz w miseczke D?! ;( ) ale czy beda rozstepy pewnie dowiem sie za kilka miesiecy...

To chyba na tyle :) Milego dnia. BUZIOLE ;*

11 lata 10 miesiąc temu #561621 przez askan2
Witam z rana :)
he he same chłopaki, kiedyś babcia moja by powiedziała, że wojna będzie :laugh:
U mnie walentynki leniwie, kolacja w domu a potem na kanapie przed tv...
Dziś się nigdzie nie wyłaniam cały dzień w domku bo tak mnie gardło boli że szok...może jakieś ciacho upiekę...
miłego dnia ciężaróweczki :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561625 przez emi87
karolinkanice wow piekny wodospad - zazdroszcze :) na pewno było cudownie :) nieziemski widok :)

Jamajka hahaha tak czułam - bo tu same chłopaki prawie hehe :P jakas epidemia hehe fajnie ze wszystko ok i zdrowiusi mały mężczyzna :)

mój mi kupił rózyczke a ode mnie dostał taka koszulke www.prezencik.sklep.pl/p1494,koszulka-firma-tata-s-a.html czarna z żółtym nadrukiem :)
bylismy tak padnieci ze po godzinie usnelismy :D
dzis juz mnie pokłuli, byłam na bazarku (kupiłam sobie oscypka mniammmmm) i za pół godz zbieram sie do pracki na maraton :) powrót po 20....
ach i po raz 3 w ciazy obudziła mnie zgaga :( tak mnie żoładek bolał i klatka piersiowa ze szok - wydaje mi sie ze to zgaga, nie wiem czy ból był palacy po prostu bolało....zawsze przechodzi po zjedzeniu czegos no ale dzis nie mogłam bo badania....i jak na złosc jak wiem ze mnie czeka ciezki dzien to sie przez ta zgagule nie wyspałam wrrrr
i co jeszcze zauwazyłam - założenie długich butów na suwak w pozycji stojacej graniczy z cudem.... :P dlatego do pracy chodze teraz w adidasach hehe blisko mam a tak wygodniej tylko noge wsunac.

miłego dnia brzuchatki :*

11 lata 10 miesiąc temu #561663 przez karolinap
Pokoiki
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #561664 przez karolinap
Pokoiki
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #561665 przez karolinap
Pokoiki
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #561666 przez karolinap
Pokoiki
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #561667 przez kaska1982
Dziewczyny dziekuję za wsparcie :) Jesteście kochane :)
Byłam wczoraj z mama na onkologii i niestety to jest nowotwór złosliwy piersi. Lekarz kazał zrobić w jak najszybszym czasie mnóstwo badań i z wynikami jak najszybciej do ponownej kontroli, a wtedy zostanie wyznaczony termin operacji, bo takowa bedzie napewno. Po operacji napewno albo chemia albo naswietlanie, ale troche nas uspokiol i powiedzial ze to jeszcze nie wyrok i zawsze jest szansa na 100% wylecczenie, bo dobrze ze tak szybko tam trafilismy. Leczenie bedie długe ale mam nadzieje skuteczne. Musi być dobrze!!!

Kocham Cię syneczku!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka