BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #561299 przez dorkiszon
Może w necie też jest nie wiem.
Ja lubie oglądać, bo widze wtedy co mnie czeka i czego moge się spodziewać i stopniowo się przyzwyczajam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #561306 przez Kamilka22
dorkiszon napisał:

Może w necie też jest nie wiem.
Ja lubie oglądać, bo widze wtedy co mnie czeka i czego moge się spodziewać i stopniowo się przyzwyczajam.

ja mam tak samo że mogę zobaczyć co mnie czeka :)

11 lata 10 miesiąc temu #561308 przez magdalenagal
Czy będziecie brały do szpitala zaświadczenie czy oświadczenie w którym zaznaczycie że nacięcie krocza może zostać wykonane jedynie w uzasadnionych przypadkach (medycznych ofkors).

11 lata 10 miesiąc temu #561309 przez nikita
OMG nie spodziewalam sie ze jest tyle lipcówek szok :ohmy: :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #561322 przez Qltoorka
nikita, dawno Cię nie było. Imię dla synka wybrane?

11 lata 10 miesiąc temu #561325 przez dziubasek
magdalenagal napisał:

Czy będziecie brały do szpitala zaświadczenie czy oświadczenie w którym zaznaczycie że nacięcie krocza może zostać wykonane jedynie w uzasadnionych przypadkach (medycznych ofkors).

A to w PL mozna odmowic naciecia? Myslalam ze wszystkich nacinaja, U nas nie nacinaja, sama pekasz(niewiem co lepsze), ide zrobic jakas salatke :)

11 lata 10 miesiąc temu #561327 przez sloneczko33
u mnie jak nie bedzie stosunkow porodowych tzn reakcji to pewnie bede miec CC

11 lata 10 miesiąc temu #561338 przez magdalenagal

11 lata 10 miesiąc temu #561342 przez Jamajka
Ale dzisiaj wątek szaleje ;-)

Uniuni mój M. w pierwszej ciąży też odmawiał seksu jak dzidzia się ruszała i brzuch był duży, bo mówił, że "boi się, że go złapie za wacka" :silly: głupol :lol: ale wiadomo o co chodzi, nie chciał się tam pchać Lenuśce do mieszkanka, więc widocznie faceci coś z tym mają :D

Dziubasek Ja nie wiem dokładnie jak jest z nacięciem krocza, czy można odmówić.. ogólnie warto robić masaż i ćwiczyć mięśnie kegla, wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że nie będą nacinać i samemu też się nie pęknie. Mnie nacięli delikatnie, miałam tylko 3 szwy.. szybko się zagoiło, więc raczej wolę kontrolowane nacięcie, niż niekontrolowane pęknięcie (nie wiadomo w którą stronę się pęknie, czy w szerz czy wzdłuż)

11 lata 10 miesiąc temu #561345 przez Jamajka
Laski a ja mam jeszcze dzisiaj wizytę, ale tak jak kiedyś pisałam u mnie nie ma rejestracji, tylko się idzie, siada grzecznie w kolejce i jak nasza kolej to się wchodzi. A mój lekarz był 3 tygodnie na urlopie, to teraz widzę, że ma nawał kobiet odwiedzających, bo moja teściowa się z nim zna i zadzwoniła sobie o której można przyjść, żeby pół wieczoru w poczekalni nie spędzić.. No i mówi, że po 21 powinno być luźniej.. masakra jakaś.. po nocach do dowcipnego chodzić!! :silly:

W każdym razie w sprawie wizyty odezwę się na pewno jeszcze dzisiaj, ale pewnie bardzo późno, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było z nami OK :D

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561355 przez Patrizia
Jamajkaja bede czekac na wiesci od Ciebie jak tam po wizycie, moj na noc do pracy to jakos mi sie spac nie chce :)

Jak dla mnie wydaje mi sie ze wolalabym miec kontrolowane ciecie niz peknac ale nie znam sie zobaczymy jak to w praniu wyjdzie ;P

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #561360 przez Jamajka
Dzięki Patrizia cieszę się strasznie, że to już, dzisiaj, zaraz idę się spotkać z moim dzieciątkiem.. ale chyba łapię delikatnego stresa.. mam nadzieję, że będzie dobrze :) Ale puka mi tu w brzuszek, więc chyba też się nie może doczekać, żebym go/ją popodziwiała :D

11 lata 10 miesiąc temu #561366 przez emi87
siwa fiu fiu jaki amant :D urocze

Qltoorka jak powiedziała s"jedziemy na tym samym wózku" to mi sie odrazu z tmi biedronkowskimi skojarzyło hahahaha my z brzucholami w jednym wózku prujemy autostradą na porodówke hihi :P (wali mi na głowe w tej ciąży chyba :silly: )

hehe ach te "koleżanki" z pracy :P mój na szczęście robi sam albo z chłopami :P no chyba ze jakas inwestorka ale to raczej starsze babeczki sa :P

Lacra dzieki za linka - tez skorzystam :D

agusiaaa26 zazdroszcze tych checi :P moze dam "sie" mezowi na walentynki hihi :P niech ma hihi bo w sumie sie teskni człowiekowi....

agniesia patelnia przydatna rzecz :P

magdalenagal aaaaa kolejny siusiak!! czuje zasiusiakowana hehe chłopaki rządzą :p
co do zaświadczenia nawet nie myślałam o czyms takim - bede chyba krzyczec wrazie cos hehe

słoneczko, Patrizia to czekamy z niecierpliwoscia na jutrzejsze relacje :)

Jamajka hahaha dooobry z tym wackiem hehe :P zabawni ci nasi faceci :D no i czekam na wisci :) co do godzin ja pierwszy raz byłam u mojego gina o 22.30 :ohmy: myslałąm że niedociopie do tej godziny i przysne na kanapie hehe

a można ta porodówke obejrzeć gdzies indziej np na necie bo ja nie mam TLC :/

11 lata 10 miesiąc temu #561367 przez Patrizia
moze ma ochote pokazac co tam ma miedzy nogami taki specjalny prezencik na walentynki :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #561368 przez Kamilka22
Jamajka to czekamy na wieści:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka