BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #561027 przez Lacrijka
Jamajka napisał:

Lacra jesteś Wielka (nie dosłownie, nie bierz do siebie Słonko :lol: ) ta aukcja zapowiada się naprawdę bardzo dobrze.. za chwilkę zakupię po jednej parze ocieplanych i nieocieplanych legginsów i bokserkę tez sobie dorzucę! a co :D Powiedz mi tylko Skarbie, czy te legginsy ocieplane są na tyle ciepłe, że można w nich chodzić teraz w zimie? i jest ciepło w tyłek? Buziaki :kiss:

Ciepłe są, ja chodze teraz i dłuższy golfik do tego i jest git.. Nie prześwitują, nie mechaca się i kolana sie nie odkształcają.. Kot po mnie łazi i nawet kudełka po nim na sobie nie mam.. a poprzednie co kupowałam to masakra jakas, zanim wrzucilam do pralki musialam walkiem klejącym przejechac.. Bluzka tez jest super bo nie opina brzucha przez to marszczenie. Mam jeszcze ta spódniczkę olówkowa ale jeszcze nie miałam na sobie..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #561036 przez Qltoorka
Hahahaha, Jamajka rozbawiłaś mnie z tymi cyckami, tym bardziej, że mój dokładnie to samo powiedział o tej koleżance :P To oni tak wszyscy??? I że niby ma to nas uspokoić? :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #561039 przez Kasik88
Moje dziecko od paru dni też informuje, że siusiu zrobił, ale często po fakcie ;/ chociaż czasem zdarza mu się zawołać przed :) i ładnie robi na nocniczek :)

11 lata 10 miesiąc temu #561041 przez siwa342
Lacrijka sama obejrzałam te aukcje i już sobie zakupiłam leginsy i spódnicę,mam juz pare ocieplanych ale strasznie się kulkują

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #561043 przez jabluszko
a ja dostalam od siorki leginsy ciazowe. kupila w h&m i kosztowaly bodajze 40 zl wiec nie byy drogie a jak je ogladalam to sa solidnie wykonane

11 lata 10 miesiąc temu #561044 przez jabluszko
siwa342 napisał:

Lacrijka sama obejrzałam te aukcje i już sobie zakupiłam leginsy i spódnicę,mam juz pare ocieplanych ale strasznie się kulkują

własnie apropo kulkowania sie odziezy.... ktoras ma golarke do ubran? sprawdza sie?

11 lata 10 miesiąc temu #561045 przez Jamajka
To super! JA właśnie szukałam coś takiego porządnego, żeby za chwilę jak szmata nie wyglądały, bo uwielbiam w getrach chodzić a te co ostatnio kupiłam albo dostałam od mamy na święta, to już się nie nadają do wyjścia tylko do świchtania po domu (i to też wieczorem, bo jak listonosz czy kurier czasem wpadnie to też wstyd :D) więc super, dzięki :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #561049 przez Jamajka
Qltoorka a to samce, no! hehe, ja też w domyśle się pytam, czy jakby miała cycki to by coś zmieniło? :silly: że niby jak nie ma cycków to nie spojrzę, ale jakby miała balony a'la Pamela to bym się miała bać?! Ehh :D hehe, ale tak na poważnie to ja raczej mojego M. nigdy bym o zdradę nie posądziła, bo on jakiś nie stworzony do zdradzania, mam wrażenie ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #561056 przez dorkiszon
Dobra ja ide cos kupić mojemu mężulkowi na walentynki, bo przyjdzie i mi moze cos dac, a ja z czym wyskocze niech ma przeciez go kocham :)

11 lata 10 miesiąc temu #561068 przez Jamajka
Fajny teskt anty walentynkowy, jeżeli ktoś chętny przeczytać to proszę :D Gość jest bardzo inteligentny i fajnie przedstawił swój pogląd

facet.onet.pl/przeciwko-walentynkom/4jeg4#.URzrUZ3rSAE.facebook

11 lata 10 miesiąc temu #561096 przez agusiaa26
Kasiak mój mezus też jest tego zdania ze na co dzien mnie kocha nic tylko przez jeden dzień św walentego;) a jeśli chodzi o sprawy lozkowe to mój maz oszalal na moim punkcie bardzo go podbiecaja te moje kraglosci;) jeśli chodzi o mnie to też czuje przyplyw sił i mam non stop ochotę;)

11 lata 10 miesiąc temu #561098 przez kasiak
Jamajka napisał:

Fajny teskt anty walentynkowy, jeżeli ktoś chętny przeczytać to proszę :D Gość jest bardzo inteligentny i fajnie przedstawił swój pogląd

facet.onet.pl/przeciwko-walentynkom/4jeg4#.URzrUZ3rSAE.facebook

"Mądrze gada, polać mu!" Jak to u nas mówią :silly: ma facet rację i jak zauważyłam coraz więcej ludzi podziela pogląd, że Walentynki to tylko nabijanie kieszeni sprzedawcom bibelotów i kwiaciarniom ( chociaż miło dostać kwiatka czasami). Wszędzie misie, serduszka, ładne to nawet, ale nie mam już 14lat żeby się tym ekscytować...

11 lata 10 miesiąc temu #561100 przez Kamilka22
Ale najadłam się słodkiego i moja dzidzia daje znaki miziając mnie heh:) ale to jest fajne uczucie:) śmieszne takie :) ale bardzo się cieszę że czuję bąbelki i mizianko:) Moja kochana Blanka:)

11 lata 10 miesiąc temu #561101 przez agusiaa26
Kasiak widzę ty jak moj maz, on tez uważa ze juz nie jest w podstawowce żeby świętować walentynki;);)

11 lata 10 miesiąc temu #561107 przez kasiak
agusiaa26 napisał:

Kasiak widzę ty jak moj maz, on tez uważa ze juz nie jest w podstawowce żeby świętować walentynki;);)

Walentynkom nie mówię całkiem nie, ale bez przesady :) nie ciągnę męża na siłę do kina ani nie obrażam się bo nie dostanę jakiejś pierdułki. Kupiliśmy nowy wazon i tulipany, powiedzmy, że na walentynki :laugh: i to by było na tyle...no może jakiś wspólny prysznic i seksik na dobranoc :cheer: ale tak robimy normalnie a nie od święta :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka