- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja podgrzewacz zakupiłam jak skończyłam karmić piersią i używam go do dziś w nocy przed pójściem spać przygotowuję butle i wkładałam do podgrzewacza który stoi przy łóżku i jest na wyciągnięcie ręki jak mała się budzi to podaje jej butle i śpimy dalej teraz już rzadko się budzi ale ja na wszelki wypadek wole mieć przygotowaną butlę żeby nie musieć się rozbudzać i lecieć do kuchni robić mleko, noo i bardzo przydał się w wakacje bo podgrzewałam w nim obiadki muszę się pochwalić że moja mała od miesiąca woła siu siu i jak wstaje z nocy to pampik suchy jestem taka dumna
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
carmelove jak to sa krople na jakies soli fizjologicznej to chyba nie ma problemu ale nie znam sie na tym...
alba no to juz pannica sie robi
a mi jeszcze nie przyszedł prezent dla małża...no moze dzis kurier zawita - zoabczymy. jak nie to dostanie z opóźnieniem na 14 smigam do pracki wiec z moim Walentym zobacze sie dopiero wieczorkiem (ciekawe czy on wogóle pamieta? )
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Odebralam wyniki z krwi i moczu i jak porownuje z poprzednimi to sa gorsze troszke mnie to wystraszylo dobrze ze wizyta w piatek to sie zapytam co i jak.
Dzwonilam dzisiaj do poloznej ktora prowadzi przygotowania do porodu kazala odezwac sie jak skacze 20tyd to sie umowimy, jestem w tym zielona wiec napewno mi sie przyda wiedza kogos doswiadczonego
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Na obiad dzisiaj fasolka po bretońsku, daaaawno już nie robiłam a naszła mnie ochota szkoda, że dużo nie zjem bo będą wzdęcia
Dziewczynki a że tak zapytam, jak sprawy łóżkowe w ciąży? Pytam z ciekawości, nie chcecie to nie odpowiadajcie
Czytałam sporo i tak się zastanawiam jak to jest u innych, czy coś się zmieniło, a może jest lepiej niż przed?
Pierwszy trymestr to była masakra, bo zaraz po leciałam do łazienki przytulić się do kibelka. Daliśmy sobie spokój, ale teraz już się czuję dobrze. Można troszkę bardziej zaszaleć, oczywiście z rozwagą
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
kasiak u nas marnie - na początku był zakaz,a to brzuch bolał, potem ciągle chorzy a teraz walcze z drobna infekcją :/ mam nadzieje ze sie to w koncu skonczy i bedzie mozna sie poprzytulac
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Alba, Ty przygotowujesz mleko na wieczór już rozmieszane z wodą i ono tak stoi w tym podgrzewaczu? Bo ja jak Mała się obudzi to lecę właśnie na śpiocha do kuchni i się tarabanię z cała procedurą zagrzania wody itd. Ja myślałam, że takie mleko może stać raptem godzinę, żeby było świeże.. a później już się robi takie blee.. ciekawe. Ja podgrzewacz też na pewno kupię, bo widzę, że wygoda z tym, więc lepiej sobie życie ułatwiać a nie utrudniać Tym bardziej, że Lenka się budzi w nocy ok 1-2 razy i drze się "jeeść! jeeeść" albo "mniam mniam, mniam mniam"
Patrizia gratuluję kopniaczka My dzisiaj Walentynki obchodzimy skromnie jak zawsze.. nigdy nie robiliśmy szopki z tego dnia, zawsze gdzie sobie szliśmy, albo do kina, albo coś zjeść na mieście i pospacerować.. a teraz z Lenusią tak nie za bardzo jest się kiedy wyrwać.. Dlatego kolacyjkę sobie zrobimy w domu, no i mam dzisiaj wizytę wieczorem, więc może jakiś prezencik sam się trafi, jeśli dzidzia rozłoży nóżki
Karolinkanice fajne te bluzeczki bo są długie i brzuchacz nie wystaje od spodu Popatrzę też sobie, bo takich właśnie szukam na lato
Dzisiaj byłam właśnie na mieście i kupiłam sobie kilka bluzeczek, jedną kozulę, sweterek i nowe gacie, wygodne i mięciutkie Jestem zadowolona Jak nie wiele kobiecie do szczęścia potrzeba
Kasiak u nas to tak sobie z tym seksem ostatnio było, bo ja jakaś wiecznie obolała i zmęczona byłam. Ale ostatnio w weekend poszaleliśmy i chyba się rozkręcam Jednak ten drugi trymestr pod tym względem jest OK Muszę się powykazywać trochę, żeby M. nie miałczał za bardzo, bo nie wiadomo jak będzie w trzecim trymestrze. Co jak co, ale czasem trzeba siebie i męża zaspokoić
aaaa Lacra bądź tak miła Kochana i przypomnij Jamajce sklerotyczce i leniowi śmierdzącemu, któremu się nie chce wertować forum wstecz, jak się nazywała firma tych legginsów, które polecałaś z allegro. Bo ja szukam właśnie takich nie obierających się i nie mechacących. One są z panelem ciążowym czy bez? Bo ja bym chciała i takie i takie
No to chyba tyle.. uff
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem