BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #561943 przez dorkiszon
jabluszko nawet nie gadaj ja mam wszystko dla chłopca :)
jamajka no trudno będziemy smarować jajuszka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #561945 przez Patrizia
Trzeba sie jakos podszkolic w tych siusiakach bo ja to juz wogole jestem zielona slyszalam od kolezanek ze trzeba go naciagac podczas kapieli zeby sie stulejka nie zrobila?z dziewczynkami chyba nie ma problemu

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #561947 przez dorkiszon
Ja teraz gadam do brzucha i wołam Kubusia i kopie mnie ciekawe czy mnie juz słyszy, a wogóle jak sie wierci to jakbym organzm miała zaraz dostac smieszne uczucie :)

11 lata 10 miesiąc temu #561953 przez jabluszko
a traz sie wam dziewczyny pozale!!!
wczoraj mnie moj do bialej goraczki doprowadzil
ja mu koszulke kupilam na walentego a on co??
przyszedl do mnie z badylem ktorego nazwal rozą i gada ze taka ta roza cinka w uszach...
dalej mowi: zadzwonilem do zbyszka (swojego brata) i mu mowie zeby ci kupil roze a on do mnie ze w lidlu jest promocja. to powedzialem zeby kupil. nawet sie nie pofatygowal zeby samemu kupic i do tego kwiatek z promocji!!!!!!
a potem on zdziwiony ze ja zła bylam
powiedzialam ze nie jestem zla bo to przeciez 14 lutego to dzien jak co dzien
no i milczenie miedzy nami

11 lata 10 miesiąc temu #561957 przez dorkiszon
Nic nie wolno naciagać wszystko samo się ma zrobić pediatrzy właśnie piszą, że można uszkodzić napletek jak się tak naciąga.

11 lata 10 miesiąc temu #561960 przez agusiaa26
jabluszko napisał:

a traz sie wam dziewczyny pozale!!!
wczoraj mnie moj do bialej goraczki doprowadzil
ja mu koszulke kupilam na walentego a on co??
przyszedl do mnie z badylem ktorego nazwal rozą i gada ze taka ta roza cinka w uszach...
dalej mowi: zadzwonilem do zbyszka (swojego brata) i mu mowie zeby ci kupil roze a on do mnie ze w lidlu jest promocja. to powedzialem zeby kupil. nawet sie nie pofatygowal zeby samemu kupic i do tego kwiatek z promocji!!!!!!
a potem on zdziwiony ze ja zła bylam
powiedzialam ze nie jestem zla bo to przeciez 14 lutego to dzien jak co dzien
no i milczenie miedzy nami

ejjj mała spoko tacy są faceci :woohoo: :woohoo:
mój też wczoraj sie nie rozczulał, olać facetów, wiedzą kiedy przyjść jak im sperma do głowy uderza :)
wogóle się nie martw, nie kłóć sie z nim bo on i tak pewnie uważa że nic złego nie zrobił- faceci nie czają naszych klimatów ;)

11 lata 10 miesiąc temu #561966 przez Kamilka22
dorkiszon trzeba naciagac moja ciocia tego nie robila synkowi to mial zabieg potem

11 lata 10 miesiąc temu #561967 przez jabluszko
agusia ale to jest co roku przy kazdej okazji...
na co dzien jest naprawde super facetem a jak jest jakas okazja rodcznica 14 lutego 8 marca to zawsze jest ta sama jazda... kolezanki mi pisza ze sa na romantycznych kolacja itp a ja nawet nie wiem co odpisac bo mi samej jest glupio

11 lata 10 miesiąc temu #561972 przez dorkiszon
jabluszko nie martw sie napewno nie chciał źle wiadomo kobieta ma większe wyczucie mój mi nic nie dał, ale wiem, że nie specjalnie tylko dlatego, że do poźna pracował i też moge mówić, że mogł wcześniej kupic, ale zwisa mi to ja wiem , że mnie kocha nie mam wątpliwości za to on się strasznie ucieszył z tego co ja mu dałam i mi to wystarczy :)nie raz mi już tyle kupował bez okazji tyle złota kolczyki bransoletki łancuszki.
Z promocji, ale dostałaś :)

11 lata 10 miesiąc temu #561974 przez Patrizia
No ja nie wiem moje wszystkie kolezanki musialy naciagac tak im polozne kazaly bo pozniej sie moze zrosnac i tylko zabieg zostaje

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #561975 przez agusiaa26
jabłuszko ja mam to samo, mój mąż naprawde jest kochany miły i codziennie mówi że mnie kocha, on uważa że 14 lutego to dzien zakochanych a on mnie już kocha 6 lat i nie chce mi tylko w tym dniu tego udowadniać.
Też bym może i chciała kolację itp ale co ty, zapomnij;) a jeszcze wczoraj sam wypił drinki i poszedł spac więc nawet sexiku nie było, taki jest romantyczny!;)
nie ma co się przejmować, ważne że nas kochają

11 lata 10 miesiąc temu #561976 przez Kamilka22
jabluszko napisał:

na co dzien jest naprawde super facetem a jak jest jakas okazja rodcznica 14 lutego 8 marca to zawsze jest ta sama jazda... kolezanki mi pisza ze sa na romantycznych kolacja itp a ja nawet nie wiem co odpisac bo mi samej jest glupio

faceci są z marsa! :) nie przejmuj się, u mnie też bez rewelacji jeżeli chodzi o takie święta.

11 lata 10 miesiąc temu #561978 przez agusiaa26
Kamilka22 napisał:

jabluszko napisał:

faceci są z marsa! :) nie przejmuj się, u mnie też bez rewelacji jeżeli chodzi o takie święta.

zgadzam się :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #561979 przez jabluszko
zero romantycznosci..... jak na biznesiki jakies to czas zawsze ma a na sprawienie kobiecie przyjemnosci nie....
teraz robie nalesniki-jego ulubione danie NIECH WPIERD..ALA

11 lata 10 miesiąc temu #561988 przez dorkiszon
No wiem, że panuje taki mit z tym naciąganiem ja nie będę nic naciągać. Wiem o co chodzi z tym zabiegiem, ale spójrz nasze mamy nie naciągały i mój brat nie miał żadnego zabiegu, a tak można uszkodzić. Każdy ma swój rozum i robi jak uważa :) wszystko tworzy natura więc ja nie będę ingerowac w nature :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka