BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568200 przez alba77
Jamajka ale masz power od rana ja dopiero nakarmiłam mała siebie, ogarnęłam trochę mieszkanie i teraz siupnęłam na chwile, zazdroszczę chwili dla siebie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #568201 przez emi87
hehe :P jamajka jak sie nie ma głowy do zapamietywania to trzeba sobie jakos radzic hihi :P tak samo jak kiedys nie raz naskrobalam i mi sie kasowało niechcacy to "odkryłam" jak sobie z tym poradzic - jak nam sie pole tekstu wyczysci (przez te głupie skróty na klawiaturze) to wystarczy kliknąc prawy przycisk myszy i "cofnij" hahahaha a ja sie wczesniej tyle nawkurzałam :P

ja dzis wstałam niewyspana ale głód nie pozwolił mi dłuzej pospac :P niedlugo śmigne sobie do sklepu po kefirek i inne jakies mniamności hehe :) choc jak patrze na pogode to mi sie odechciewa, na szczescie do sklepu mam z 500m :P

11 lata 10 miesiąc temu #568209 przez Jamajka
Ja zawsze wtedy wciskam ctrl+Z naraz i tez cofa ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #568213 przez emi87
jamajka i wiedziałas od poczatku i nic nie mówiłaś? ach w dupala masz ode mnie :D hehe mi chwile zajeło zanim to "odkryłam" :blush:

ach i dziecko mnie bije :D hahaha robie cos w kuchni nagle czuje taki szybki, krótki ból przy jajniku, dotykam a tam takie twarde i zaraz ucieklo haha - chyba dostałam kopa albo z główki :woohoo:
ale kopniaczków takich typowych nie czuje (tak mi sie wydaje)....

11 lata 10 miesiąc temu #568217 przez magdalenagal
Natchniona Waszą odwagą (bo ja mam cykordupowe napady) postanowiłam kupić komódkę i ławę do pokoju :-). Będę miała gdzie Michasiowe ciuchy trzymać i na czym wanienkę stawiać do kąpieli :-)

(nastrój poprawił się po herbacie :D)

11 lata 10 miesiąc temu #568220 przez magma
Hej dziewczyny mam juz suwaczek dziękuję za pomoc.

Mycha7 ja nie jestem zbyt wysoka moj mąż tez nie a mały mój jest o głowe wyższy od wszystkich dzieci w przedszkolu...oczyciwscie jestem bardzo dumna bedzie koszykarzem ;P
stopa 32 rozmiar.....hahah

Jeśli chodzi o nosidełka miałam jedno, ale ze względu na gabaryty mojego serca nr.1 nie dało rady dzwigać ;P ale polecam chusty super sprawa.
magdalenagal wierz mio jest nas sporo takich coby płeć zmieniła moja znajoma już miała fote z usg z pindolkiem , ale nadal mówiła , że Hanie ma w brzuchu do końca jak juz pod koniec na 3d siuraka na cały monitor zobaczyła to sie poddała , była jednak zawiedziona, to okropne.

11 lata 10 miesiąc temu #568224 przez patrysia305
te kopniaczki są przesłodkie , ja tak od tygodnia mam codziennie :) może to znak że mam się wziąć za pianie pracy mgr a nie leżę i odpoczywam, ale w poniedziałek mam wizytę i tylko tym żyję ze skarbka zobaczę i tu apel do Was we wtorek jak cos napiszę macie mnie stąd wykopać bo muszę się wziać za to poważnie :):) taki leniuszek ze mnie

emi nie doczytałam do końca - myślałam że kupujesz to 2 funkcyjne

11 lata 10 miesiąc temu #568225 przez Jamajka
Ja wczoraj siedziałam cały wieczór bez kolacji z silnym postanowieniem, że nie będę nic na noc jadła.. :-) Ja kładę się zazwyczaj koło północy i właśnie chwilkę wcześniej tak mi w brzuszku zaburczało, że pomyślałam, że chyba zwariowałam Dziecko Moje Kochane Maleńkie głodzić :D więc pozbawiona wyrzutów sumienia poszłam dziarsko zrobić sobie 2 kanapeczki z miodem ;-) potem się wykapałam, wysmarowałam wszelkimi mazidłami i poszłam się położyć ;-) No i chyba to był miód na serduszko Mojego Dzieciątka bo tak cudownie szalał sobie i mnie pokopywał raz za razem, że aż nie chciałam zasnąć ;-) wczoraj to było coś :blink:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568230 przez mycha7
Magma dlatego moim zdaniem to nie witaminy - a Geny!

11 lata 10 miesiąc temu #568231 przez Kasik88
patrysia praca mgr nie zając :P moja powstała w ciągu 10 dni ;) także spokojnie, a pisałam z rocznym dzieckiem pod pachą i z mężem w Kanadzie ... ehehe no i chodząc normalnie na zajęcia, studiowałam dziennie, także dasz radę :) Trzymam kciuki.

11 lata 10 miesiąc temu #568232 przez mycha7
Może masz wysokie osoby w rodzinie.

11 lata 10 miesiąc temu #568235 przez magdalenagal
Patka, moja praca mgr z trzy stronnicową bibliografią na oczy biblioteki nie widziała i nie pisałam jej dłużej niż tydzień ;-) Ctrl+C i Ctrl+V przyjacielem studenta ;-)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568237 przez patrysia305
kasik 88 jak Ty to zrobiłaś ???? Bardzo Cię podziwiam :) mi to idzie jak krew z nosa :angry:

magdalena ale się uśmiałam :):):)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568239 przez emi87
patrysia to trzymamy kciuki za poniedziałek no i za prace :)

Jamajka i patrysia - bo ty juz czujesz kopniaczki tak bez dotykania brzuszka?? bo ciekawi mnie jakie to jest uczucie :D

11 lata 10 miesiąc temu #568244 przez patrysia305
nie wiem jak trafnie opisać kopniaczki ja czuję takie pulsujące skoki najcześciej w podbrzuszu lub po prawej stronie, nie da się ich z niczym innym pomylić, czasami są lekkie ale dziś dostałam mocnego chyba zastrzyk mu się nie spodobał

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka