BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #576216 przez alba77
zdjęcie nie chce mi się dodać to może tak

www.facebook.com/photo.php?fbid=53250032...65295&type=1&theater

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #576219 przez dziubasek
Alba dla mnie bomba :) , u mnie jest taka seria w Next-cie... mama i corka(takie same ciuszki), drogie jak cholera ale po porodzie zrobie z Miss pokaz mody i sie wystroimy ;)

12 lata 1 miesiąc temu #576224 przez uniuni
Łooo plotkary 500 stron pękło :)

Emi ja też do czerwca będę w pracy najprawdopodobniej :) Jeśli mój stan na to pozwoli. Co raz częściej łapię się na tym, że 'nie wiem co robię' zapomina, gubię się, a dziś nawet zawróciłam na rondzie o tak:
www.chlewik.pl/filmiki/nauka-jazdy-zawracanie-na-rondzie.html
i do tej pory nie potrafię wytłumaczyć tego zaćmienia :ohmy:

Dziubasek, Askan taaak u mnie stres też był niesamowity, do tego doszedł strach przed lekarzami, który mam 'nie wiem od kiedy' i maaasa wspomnień nie koniecznie miłych, bo na tym samym korytarzu czekałam na HSG jajowodów jakiś rok wcześniej. Siedziałam i powstrzymywałam się od płaczu jak patrzyłam na te wszystkie brzuchatki, które przyszły na połówkowe :(

Kasiu gratuluje!! Ja czekam z niecierpliwością na drugą siostrzenicę (marzec/kwiecień). Szkoda tylko, że mieszka w brzuszku w Anglii, raczej nie prędko się poznamy ;)

Sylwia ja też się martwiłam, że tylko 2kg. Byłam na tydzień w PL, na Maminym garnuszku i od soboty waga wskazuje juz +4 :lol: Tylko, że ja muszę się przyznać, że za Mamusine gołąbki nerkę bym sprzedała :lol:

Kasiak mój mały książę daje się we znaki jak już się położę spać. W nocy szaleje tak, że budziłam się po kilku kopach, dyńkach czy tam piąstkach. A wczoraj jak obcy w brzuchu. J trzymał rękę na moim brzuchu, a Nils pływał pod nią to w jedną to w drugą stronę :)

Dziubasek Ty się z mężem przekomarzasz, a ja swojemu jakieś dziwaczne imiona na tacy podaję typu : Bożydar, Gracjan, Apoloniusz, Kleofasy wiem, że mu się nie podobają i po każdym mówię - to jednak Antoni najlepsze :) Ostatnio mówię do J. a co powiesz na stare piękne Polskie imię Krzesisław? a J. na to - Antoni lepiej :)
Czyli co? Można? J. już jest przekonany, że to on to imię wybrał :lol:

A i swego czasu imię Alan bardzo mi się podobało, ale raz się przejęzyczyłam zamiast Alanek wyszło Analek i odlubiłam je :silly:

Qltoorka hahah ja tak samo na tą 'melę' zareagowałam :laugh: Pierwsze słyszę i nigdy bym z flegmą nie skojarzyła! Niektórzy jednak mają w głowie i potrafią tę swoją 'wiedzę' bezbłędnie przekazać :silly:
Siostra dopytywała się jakie imie chcę dać synowi. Powiedziałam, że Antoni. 'Antek bez majtek' - powiedziała od razu. Jej córcia ma na imię Ola, ale nie miałam serca żeby wymieniać się rymowankami, chociaż zadanie nie było wymagające :woohoo: Więc powiedziałam jej: 'Hehe' ;)

Się rozpisałam, mam nadzieję nie przynudzam :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #576239 przez dziubasek
Uniuni ja tez mam zle wspomnienia, dokladnie w tym samym gabinecie w sierpniu dowiedzialam sie ze moje serduszko przestalo bic :( mam nadzieje ze tym razem czekaja mnie tylko dobre wiesci, ciesze sie bo czuje wiercipiete i wiem ze zyje :laugh: ...
Co do imion to ja jedyne imie ktorego nie zniose to Gabriel- reszte propozycji M nawet mi sie podobaja ;)
Emi ja tez bede pracowac do czerwca- jesli tylko wiercipieta mi pozwoli :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #576252 przez uniuni
Dziubasku tym bardziej trzymam kciuki za Ciebie i malucha :)
Też odkąd czuję ruchy jestem spokojniejsza :) Nawet doppler już nie jest używany. Wstarczy, że położę dłoń na brzuchu i poczekam cierpliwie :) Mi się z listy Twojego M. bardzo podoba Wojciech :)

12 lata 1 miesiąc temu #576257 przez dziubasek
Uniuni Wojtek to tez moj faworyt ;)

12 lata 1 miesiąc temu #576283 przez Jamajka
Dziubas no to wachlarz macie szeroki ;-) zobaczymy co będzie i wtedy będziecie główkować finalnie ;-) Trzymam kciuki za wizytę, odezwij się w miarę szybko, będziem czekać :D

Uniuni Twoje zawracanie na rondzie MAJSTERSZTYK :D uważaj na siebie :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #576323 przez Nikaa
hej hej forumki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #576454 przez emi87
Nika to od jutra zaczynasz dłuuuuuugi weekend :P bardzo długi hihi

ja tak wczoraj siedzac w pracy stwierdziłam,że chyba jednak nie wyobrażam sobie juz siedziec na zwolnieniu :P jednak spotkania z klientkami mnie relaksuja :) a w domku bym sie zanudziła :P hehe (ten typ tak chyba ma). Jakbym pracowałą u kogos to pewnie juz bym siedziała w domku :P
a moje maleństwo zrobiło mamusi niespodzianke z rana - poczułam pierwsze kopniaki tak,że jestem tego pewna w 10000% :D cuuudne uczucie :blush: :kiss: nawet po pierwszych dwóch przyłożyłam ręke i poczułam kolejne och ach ich :D

12 lata 1 miesiąc temu #576459 przez dziubasek
Czesc kochane :)
A ja spalam okropnie, co godzine sie budzilam- jeju stresa mam jak przed matura ;).
Dam potem znac... trzymajcie kciuki za moja wiercipiete :)

12 lata 1 miesiąc temu #576492 przez patrysia305
trzymam kciuki, ja miałam mieć połówkowe za 2 tygodnie a w poniedziałek mi zrobił takze ten stres mnie nie dotyczył :)

patrzcie jakie słodziaki
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #576553 przez emi87
dziubasek trzymam kciuki!! juz powinnas byc po ;) może przed wyjściem do pracy jeszcze zdąże looknąć jak tam wizyta przebiegła :) czekam na wieści:)

12 lata 1 miesiąc temu #576558 przez kaska1982
Melduje posłusznie, że jestem juz po wizycie u ginekologa. Wyniki ok, zapalenie minęło i znowu wszystko jest w porządku. Usg dopiero o 18 :) juz sie nie mogę doczekać :)
Trzymac kciuki :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 miesiąc temu #576570 przez Patrizia
Czesc mamcie :)

emi dostalas porzadnego kopiniaka bo moze sie z lozka zwlec nie chcialas :P :P ja tez juz coraz czesciej czuje babelka ale jeszcze nie regularnie :)

nika to koniec pracy a poczatek wielkkkkiego odpoczynku :)

dziubasek czekam na wiesci kochana :)

patrysia ale slodziaki

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #576580 przez Patrizia
kasiu to dobrze ze zapalenia juz nie ma i jest wszystko oki :) teraz tylko czekac w dobrym humorku na wieczorne USG :)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka