BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #597271 przez NataliaK
z chłopami to już tak jest, ja to też ciągle sie prosze chocmy na spacer albo róbmy cos bo jemu sie nigdy nic nie chce, jak chce sie przytulić to marudzi, że ja chce się ciągle tulić :P i tak w kółko.

agusiaa26 trzymam kciuki abyś dziś poznała płeć!

Co do konferencji to też bym się wybrała jak uda mi się zapisać jeszcze bo nie wiedziałam o nirj wcześniej a widzę, że fajne tematy są. Fajnie byłoby się spotkac może po prostu byśmy się spotkały w jakimś miejscy konkrentym i poszły razem?

Mi się wczoraj zaczął 24 tydzień wg kalendarza to ja juz też mam 6 miesiąc? Matko jak to już;p to zostały nam 3 miesiące?:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #597288 przez dziubasek
Sloneczkoale z ciebie pipka obrazalska... my tu tesknimy, martwimy sie a ty tylko czytasz :angry: ... jak sie czujesz kochana?
co do smoczkow- to Miss byla przeciwna az do chwili odstawienia od piersi, potem smoczek stal sie jej przyjacielem do usypiania(niestety az do teraz :angry: w czwili obecnej nie wklada juz go do buzi tylko trzyma w raczce jak usypia), dziewczyny poczukajcie sobie smoczka z termometrem:
www.ebay.co.uk/itm/AVENT-Digital-Thermom...&hash=item43b36098d8
czasmi maluszkowi ciezko zmierzyc temperaturke(a czesto przy zabkowaniu lub po szczepionce ja ma)wiec polecam
Agusia kciuki zacisniete :laugh:
A u mnie snieg pada a mialam plan zeby pojechac z Miss na wycieczke i poszukac oznak wiosny :angry: , pozostaja nam tylko zakupki ;) hihih

12 lata 1 miesiąc temu #597290 przez bea2a
NataliaK napisał:

z chłopami to już tak jest, ja to też ciągle sie prosze chocmy na spacer albo róbmy cos bo jemu sie nigdy nic nie chce, jak chce sie przytulić to marudzi, że ja chce się ciągle tulić :P i tak w kółko.

agusiaa26 trzymam kciuki abyś dziś poznała płeć!

Co do konferencji to też bym się wybrała jak uda mi się zapisać jeszcze bo nie wiedziałam o nirj wcześniej a widzę, że fajne tematy są. Fajnie byłoby się spotkac może po prostu byśmy się spotkały w jakimś miejscy konkrentym i poszły razem?

Mi się wczoraj zaczął 24 tydzień wg kalendarza to ja juz też mam 6 miesiąc? Matko jak to już;p to zostały nam 3 miesiące?:D

Możemy się umówić :) Konferencja zaczyna się o 12:00, to możemy się umówić o 11:30 przy drzwiach wyjściowych ze starej części Browaru na Dziedziniec. Tak mi się wydaje, że wejście do Słodowni +2 jest od dziedzińca? 30 minut wcześniej, to będzie za wcześnie? Po konferencji mam zamiar wybrać się do SMYKA na małe zakupy :)

Dziewczyny z Poznania (NataliaK, Marta27, agusiaa26) spotkacie się z nami przed konferencją? :) A może jeszcze któraś jest z Poznania?

12 lata 1 miesiąc temu #597300 przez NataliaK
ja chętnie :) w przerwie możemy wybrac się na jakąs kawke :) w takim razie zaraz się zapisuje:)

12 lata 1 miesiąc temu #597308 przez Joanna89
hej mamy :) Witam w ten 1 dzień wiosny!:)
U mnie piękne słońce od rana:) Już latałam z mopem po tarasie bo cały brudny...
Cięzko było mi w nocy spać malutka była bardzo aktywna...:)
Czekam na moją mamę bo idziemy do sklepu dzidziusiowego pooglądać :) Potem jakiś spacerek wiosenny z mężem:)

Uploaded with ImageShack.us

12 lata 1 miesiąc temu #597320 przez Joanna89
Nikaa napisał:

Kasik GRATULACJE :):) dzisiaj widzę, że głownie dziewczynki się okazują ;)
Joanna jaki to piling masz nowy ? pochwal się :)
kaska spokojnie czasami coś takiego jest potrzebne ... może jutro pogadaj z nim na spokojnie ? Wyjasnij o co chodzi bo mężczyźni muszą sieć kawę na ławę ;)
Dziubasku skoro chciałaś gromadkę to uważaj bo życzenia się spełniają .... :D

Peeling kupiłam sobie z firmy PHENOE jest genialny, mam takie gładkie ciało, naprawdę super !:)

12 lata 1 miesiąc temu #597327 przez Nikaa
Agusia kochana trzymam kciuki za udane badania :)
Widzę, że trochę dziewczyn z forum się wybiera jutro na konferencję - może faktycznie tak jak kasiak proponuje jakiś kolor ubrania czy coś rozpoznawczego? Albo tak jak radzi Natalia w jakimś miejscu się umówić ? :)
co do smoczka - zobaczymy wyjdzie w praniu ;)
Joanna to może też kupię ten piling - Twoja opinia brzmi zachęcająco :blink:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #597334 przez kasiak
Cudny ten kwiatek, krokus chyba? Mam dużo cebulek może sobie posadzę niedługo, krokusy różnokolorowe tez mam w zapasie. Ale sadzić będę w doniczkach bo zima nie odpuszcza :angry: od rana sypał snieg :dry:

A wieczorkiem po zakupach będę robiła karpatkę :silly: podzielę się efektem ;)

12 lata 1 miesiąc temu #597335 przez Nikaa
Nie doczytałam widzę, że padła propozycja umówienia się o 11.30 w konkretnym miejscu -jakby co jestem za :)
a ja się cieszę - dostałam smsa, że dziś kurier przywiezie paczkę - mój prezent "na zajączka" dla męża (uwielbia pstrykać foty) ooo zobaczcie coś takiego
shopping.groupon.pl/d-19204243-kubek-ter...i-termiczne-obiektyw

12 lata 1 miesiąc temu #597339 przez Joanna89

12 lata 1 miesiąc temu #597356 przez Joanna89
Dziś ułożyłam wyprawkę żeby wiedzieć co dokupić, wygląda to to tak :

12 lata 1 miesiąc temu #597363 przez Kasik88
Joanna piękne rzeczy :) Ja wyruszam na łowy, jak tylko mój synek lepiej się poczuję, to razem powybieramy coś dla Hanulki :)

12 lata 1 miesiąc temu #597365 przez Patrizia
nikka ale fajny prezent taki oryginalny :)

joanna jest co poogladac az sie buzia usmiecha jak sie patrzy na te malenkie ubranka :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #597374 przez Joanna89
A większość z tego kupił mój mąż :) Nie mogę mu tego odmówić, jak widzę tą radość...:)
Mam jeszcze dresik szary ale jest u mamy :) Wogóle troszkę ciuszków jest u mamy "na zmianę" gdyby malutka się pobrudziła:) Moi rodzice nawet mają łóżeczko po mnie dla Alusi,żeby dziecko mogło sobie wygodnie leżeć jak do nich przyjdę:) Ale to takie urocze...:)
Jeszcze czeka mnie łóżeczko, przewijak, wanienka,wózek...i inne droższe rzeczy bo ciuszki to grosze kosztują w porównaniu z innymi rzeczami..

12 lata 1 miesiąc temu #597383 przez Nikaa
dzięki Joanna :) przy okazji przejrzałam co tam jeszcze ma ten sprzedawca i to co zobaczyłam
wow
allegro.pl/phenome-099-lagodzaco-kojaca-...878-i3093348171.html
i to
allegro.pl/phenome-108-peeling-do-twarzy...865-i3086777838.html
ehhh czemu takie cuda tyle kosztują - uwielbiam takie kosmetyki naturalne - mogłabym fortunę na nie wydać :P
Patrizia dzięki :)
Kasik już wczoraj miałam pisać - piękne imie Sama myślałam, że jeśli byłaby dziewczynka to właśnie Hania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka