- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Joanna matka edukacyjna bardzo spodobała się mojemu narzeczonemu powiedział że chce pod taką sam leżeć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Joannaja jestem w stanie zrozumieć mamy które juz straciły ciążę i teraz maja stresa przez to cale zakupowe szalenstwo(jestem jedna z nich)-ja to nawet nie lubię rozmawiać o ciazy( tzn tylko z wami lubię)-jestem pozytywnie nastawiona ale mam taki uraz w glowie

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Siostra mojego A. mnie cały czas wkurza i gada mi że nie poradzę sobie z bólem i nie wyobraża sobie mnie rodzącej ...

tylko, że to ona płacze przy drobnym skaleczeniu nie ja, Mój poziom bólu jest wysoki a zresztą nie boję się dla maleństwa mojego się poświęcę i przeżyje
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tylko ja jedną mate dostałam a druga kupiłam za jakieś 50zł bo 200zł bym nie dała

kaska1982się ciesz ze go chociaż dziennie widzisz bo ja swojego 2 razy w miesiącu i też zawsze jest coś do roboty a nieraz śpi pól dnia po podróży, a w domu jest tylko 2 dni na weekend, tylko dla chcącego nic trudnego jak coś zaplanuje to mój mąż znajduje dla mnie czas więc twój też by nieraz się oderwał od kompa czy łóżka,no ale to faceci...
!sylwia! koleżanka też ma kota-ogólnie mało towarzyski i nie lubi dzieci ale jak sie jej syn urodził to kot nawet go nie rusza i nie zatrzepia więc to chyba zależy od zwierzaka,nawet go ciągnie itp a on go nie drapie
karolinkanice16 ostatnio był jakis program o bólu w czasie porodu i to zalezy też dużo od kobiety czy będzie boeć więcej czy mniej bo jak od razu sie stresujesz i tylko myślisz że bedzie boleć to coś tam się nie wytwarza i właśnie boli więcej,a jak się skupiasz bardziej na skurczak itd to mniej boli-troche tak nijako napisane ale jakoś tak to szło
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bea szkoda że nie poznalas płci, straszne to długie czekanie, mnie również dobija fakt że większość ciotek z forum zna swojego lokatorka a my jeszcze nie:/ na usg idziemy dzisiaj, przecież już niespie od 5 i tylko sie denerwuje:/
Gratuluję cipeczek:)
Kochane piękne macie ciuszki, dodatki do pokoikow;) też planujemy literki na ścianę ale najpierw musimy poznac plec;)
Nikaa też wybieram się jutro na te warsztaty to moze sie spotkamy?

Trzymajcie proszę kciuki za moje usg

- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Wczoraj nie byłam na forum 6 godzin i zapisalyscie 10 stron

Ale byłam juz taka padnieta ze nie odp na nic. Robię to teraz

Co do smoczków, mysle ze wyjdzie w praniu

Zastanawiałam się czy wogole je użyje bo zamierzam karmić piersią no ale tak jak mowicie w razie czego trzeba bedzie zostawić mala na kilka godzin to tatuś czy babcia muszą ja czymś nakarmić

Dostałam te butelki z antykolkowymi smoczkami i tam pisze 0m i ze maja tylko jedna dziurkę.
Takze muszę dokupić tylko smoczki, bo moze się butelka przydać później i wtedy z dwoma dziurkami juz bedzie potrzebna

Qltoorka To dobrze, ze nie zasnęłas Nam w tej Ikei bo tyle godzin Cię nie było, a to tylko Maz wywiózł Cię do tesciowki

Kasik88 Gratuluje dziwczynki!

Agusiaa26 W końcu doczekalas się tej magicznej daty

Miłego dnia Brzuchatki :*
2 dni temu zaczęłam 6 miesiąc, ha!

Co do kocykow

Nie wiem czemu ale czuje od kilku dni taka wewnetrzna potrzebę kupienia kocyka dla mojej corci i wczoraj jak zobaczyłam te zdjecia, stwierdzam ze dzis postaram się znaleźć coś ładnego w mieście i kupić

Też macie taka wewnetrzna potrzeba kupienia czegoś, takie parcie na coś?

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Hej mamusie! Ale mam postow do nadrobienia:)
Bea szkoda że nie poznalas płci, straszne to długie czekanie, mnie również dobija fakt że większość ciotek z forum zna swojego lokatorka a my jeszcze nie:/ na usg idziemy dzisiaj, przecież już niespie od 5 i tylko sie denerwuje:/
Gratuluję cipeczek:)
Kochane piękne macie ciuszki, dodatki do pokoikow;) też planujemy literki na ścianę ale najpierw musimy poznac plec;)
Nikaa też wybieram się jutro na te warsztaty to moze sie spotkamy?
Trzymajcie proszę kciuki za moje usgbędę później to dam znac!
Ja też wybieram się jutro na konferencje. Jak dobrze pójdzie, to będzie nas kilka

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Nie spię już od godziny. Na śniadanie szprot z puszki w pomidorach, taka zachcianka. To nic, że będę śmierdzieć rybą

Chcę dzisiaj na zakupki wreszcie jechać! Glodna jestem a w lodówce próżnia. Dobrze,że chociaż chleb mam

Dostałam gazetkę z centrum ogrodniczego

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

kasik88 i satynka Gratuluje coreczek!!!!

agusiaa26 trzymam kciuki zeby sie dzidzia ujawnila

co do smoczkow chcialabym ich nie uzywac ale tak jak pszecie wszytko wyjdzie w praniu ja jako dziecko nie uzywalam smoczka

a jesli chodzi o porod nie chce wiedziec o nim nic nie lubie sluchac jak mi ktos zaczyna opowiadac jakie to straszne wiec nie chce wiedziec co ma byc to bedzie jakos wydaje mi sie ze dam rade ten stres i zamieszanie jak sie wszystko zacznie da mi taka adrenaline ze jakos to przetrwam

u mnie dzis piekne sloneczko az milo bylo wstac

- sloneczko33
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

ooo i mnie sie zaczol 6 miesiac