BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #596947 przez dziubasek
Judytko to jest bawelna :)
Satynka gratulacje :laugh:
Joanna Avent jest bardzo dobry, uzywalam z Miss(teraz tez bede), a mate edukacyjna Miss uwielbiala niemal od pierwszych dni(wiec juz mozesz kupowac ;) )
Magdalenko ja mam nadzieje ze trzeci bedzie synek ale jak corcia to sie nie obraze... a jak czwarte sie trafi- coz damy rade(zawsze chcialam gromadke dzieci tylko troszke za pozno rozpoczelam produkcje ;) )
Kasik gratulacje... bedzie parka :laugh:
Ide zrobic jakac kolacyjke:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #596951 przez Joanna89
Bea łóżeczko kupuję w pod koniec maja :) A z wyprawki ja mam tylko ciuszki, i ozdoby do pokoju - nic poza tym :) a no i mam smoczki i butelkę z lektorem ,kocyki :)

12 lata 1 miesiąc temu #596952 przez kasiak
kaska1982 napisał:

Kurczę ale jestem zła :( właśnie pokłóciłam sie z moim S.i to w sumie o głupotę :angry:
W nocy jeżdzi do pracy, przyjeżdza rano i potem spi cały dzień, a jak juz sie obudzi to zamieni ze mną dwa zdania i siada do kompa, a potem znowu spi. A jak ja chcę iść na spacer albo gdziekolwiek to on strasznie zmęczony... Nie dziwie sie ale czasem potrzebuje byc razem. No i pokłóciliśmy sie w sumie o to że nawet chwili ze mna nie spędzi bo albo praca, albo sen albo inne "ważne" służbowe sprawy :( i skończyło sie że poszedł spac do drugiego pokoju bo za trzy godziny znowu do pracy :(

Kochana nie martw sie :) też to przerabialiśmy. W pewnym momencie pokłóciliśmy się, bo kupiłam cytrynę i miała skórkę za grubą! Facet też musi odreagować, a nasi widać mają podobnie- laptop, obiad i wyrko... A mój tylko w zimie nocki odrabia, więc trzeba przeczekać- byle do wiosny :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #596953 przez bea2a
kaska1982 napisał:

Kurczę ale jestem zła :( właśnie pokłóciłam sie z moim S.i to w sumie o głupotę :angry:
W nocy jeżdzi do pracy, przyjeżdza rano i potem spi cały dzień, a jak juz sie obudzi to zamieni ze mną dwa zdania i siada do kompa, a potem znowu spi. A jak ja chcę iść na spacer albo gdziekolwiek to on strasznie zmęczony... Nie dziwie sie ale czasem potrzebuje byc razem. No i pokłóciliśmy sie w sumie o to że nawet chwili ze mna nie spędzi bo albo praca, albo sen albo inne "ważne" służbowe sprawy :( i skończyło sie że poszedł spac do drugiego pokoju bo za trzy godziny znowu do pracy :(

Mam ten sam problem z moim mężem. Też dużo pracuje a jak wróci do domu to jeszcze robi papierkową robotę do pracy. I jeszcze mi dzisiaj oznajmił, że na cały przyszły tydzień wyjeżdża służbowo. No i wszystko związane ze Świętami spadnie na mnie. No ale te chłopy to już chyba tak mają, że pracą żyją...

12 lata 1 miesiąc temu #596954 przez magdalenagal
kaska1982 nie smuć się!! Czasem dobrze wyrzucić z siebie emocje.

Dzibulek, jak już mnie wywołujesz, to Ci tylko przypomnę że obiecałaś swoje zdjęcia!!
I panna Dorkiszon to samo!!

12 lata 1 miesiąc temu #596957 przez Joanna89
Dziubasku dziękuje! ja kupuję dopiero w maju takie rzeczy :) teraz mi to nie potrzebnie by leżało :)

12 lata 1 miesiąc temu #596971 przez kaska1982
Juz by sie mogła skonczyc ta zima, bo wtedy zaczna normalna prace i skoncza sie nocki :dry: Chociaz w jeo branzy to zima przekichana bo nocki, a lato jeszcze bardziej bo sezon budowy drog w pelni :angry: wiec opieka nad Mateuszkiem tez w pelni spoczywac bedzie na mnie bo o urlopie w wakacje moze zapomniec :dry:
Ale widac tak juz musi byc, zreszta wiedzialam na co sie pisze :P

Dzieki za mile słowa otuchy :kiss:

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 miesiąc temu #596976 przez !sylwia!
kurcze fajne są te maty ale ja niestety będę musiała sobie je odpuścić bo mam strasznie ciekawskiego kociaka w domu i boję się że może się rozbrykać i w zabawie coś dzidziakowi zrobić i karuzele do łóżeczka też odpuszczam, ale co ja mówię o zakupach jak nawet jednej pary śpiochów nie mam. mój M się tak zacioł jak jasna cholera i dalej nic nie pozwala kupować i ten jego nieznośny tekst "po co kupować rzeczy dla dziecka skoro nie wiadomo czy się urodzi" ostatnio się dowiedziałam że koleżanka która miała termin porodu zbliżony do mojego poroniła no i dla M to była kolejna pożywka do czarnych myśli, za to mnie pociesza jedna myśl że jak już będzie czas żeby to wszystko ogarnąć i kupować to ja już będę w szpitalu a on będzie latał jak poparzony bo będzie sam z tym wszystkim i psikus nic bez mojej akceptacji nie będzie mógł kupić więc będzie mi wysyłał pełno wiadomości i się wkurzał jak od razu nie odpowiem. szczerze zazdroszczę Wam że macie tak dużo rzeczy dla maluchów.

12 lata 1 miesiąc temu #596978 przez Joanna89
No ta zima jest dobijająca ...a jutro 1 dzień wiosny... u mnie dość ciepło na dworze,ale leży ten pieroński śnieg...:/

12 lata 1 miesiąc temu #596982 przez Nikaa
Kasik GRATULACJE :):) dzisiaj widzę, że głownie dziewczynki się okazują ;)
Joanna jaki to piling masz nowy ? pochwal się :)
kaska spokojnie czasami coś takiego jest potrzebne ... może jutro pogadaj z nim na spokojnie ? Wyjasnij o co chodzi bo mężczyźni muszą sieć kawę na ławę ;)
Dziubasku skoro chciałaś gromadkę to uważaj bo życzenia się spełniają .... :D

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #596986 przez Joanna89
Syliwa mój mąż sam jedzie i coś kupi i się cieszy hehe:D będzie córeczka tatusia:) ale to takie słodkie...:)Ostatnio kupił małe buciki sandałki :D
Nienawidzę takiego podejścia że dziecko może się nie urodzić,dlamnie to wstrętne no sorry...jakbym miała tak myśleć nie... ja chce kupić 1,5-2 m-c łóżeczko ,wanienkę itp , gdyby był wcześniak albo coś...zakupy to sama radość :)
ale każdy ma swoje podejście...

12 lata 1 miesiąc temu #596998 przez Joanna89
Nika z firmy PHENOME cukrowy :)

12 lata 1 miesiąc temu #596999 przez bea2a
Przypominam mamusiom z Poznania, że w czwartek odbędzie się konferencja dla kobiet w ciąży w Starym Browarze. Szczegóły pod linkiem:
mamapyta.pl/warsztaty-i-konferencje/akad...pyta-pl-w-poznaniu-2

12 lata 1 miesiąc temu #597014 przez Nikaa
Joanna kojarzę firmę - kupowałam świetny szampon do włosów z tej firmy :)
bea ja się zapisałam na ta akademie :)
mój kochany mąż zapowiedział, że kupi Mikołajowi mini czołóweczkę by od początku miał dobry sprzęt :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #597022 przez karolinkanice16
Kasik88 - gratulację cipuszki:)

Ja pojechałam sobie na zakupy. Kupiłam buty i kilka ciuszków :) i dla synka upolowałam ale wzięłam większy rozmiar, bo małych rzeczy mam dużo :) na lato w sam raz :) nie mogę się doczekać aż go ubiorę w to :)

Teraz piję sobie cappuccino z bitą śmietaną pycha :).

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka