- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Mnie daleko do tego ))
Zazdroszczę Ci figury
Jeszcze będac na studiach ważyłam 48kg czyli do 25 roku życia ... ale się roztyłam do 80kg
I kazdej Wam mówię - uwaga po 30!!!!!!!!!!!!
Po 30-tce kilogramy niestety tylko rosną
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dobiłam do 50 kg i więcej już nie chcę...
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joanna super fotki. Też takie chce
Agniesia nie martw się rozstępami - po porodzie się za nie weźmiesz Ważne, że dzidzia zdrowo rośnie.
Mówisz, że po 30 jest aż tak źle? Ja się pocieszam, że będę walczyć - lubię sport, więc przynajmniej w tym odnajduję nadzieję. U mnie po pierwszej ciąży posypały się hormony (a właściwie tarczyca), o czym nie wiedziałam - i zostało mi 6 kg na plusie. Za Chiny nie mogłam tego zrzucić - pomimo bardzo intensywnie uprawianego sportu. No i żarłam słodycze, nie mogłam się powstrzymać... (też przez tarczycę). Z 62 kg przy 171 cm zrobiło się 68 przed ciążą, a teraz to już z górki. Chociaż staram się uważać na to co jem - tzn nie odchudzam się, ale raczej wybieram owoce i warzywa niż czekoladę.
Całe szczęście teraz juz wiem, że to wszystko przez tarczycę i liczę, że odpowiednie leki pomogą mi wrócić do formy
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Nie wiem czy nadrobię tyle postów trochę tego się nadrukowało.
Mam nadzieję, że wszystkie są jeszcze w 2 paku i żadna nie wybiera się jeszcze na porodówkę. Buziaki dla WAS kochane. Tęskno mi było za Wami
Przez parę dni mnie nie będzie, bo u nas w mieszkaniu duży remont i wybieram się na wioskę do naszego domku odpocząć od tego bałaganu i hałasu
Bywajcie
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
HEJ kobietki. Ja już w domu Dziś mnie wypuścili z zaleceniem leżakowania i nie przemęczania się, aby nie prowokować szyjki do dalszego rozwierania. Mam zaciskać nogi przynajmniej do 36 t.c. Ulżyło mi, bo już na głowę dostawałam w tym szpitalu
Mam nadzieję, że wszystkie są jeszcze w 2 paku i żadna nie wybiera się jeszcze na porodówkę. Buziaki dla WAS kochane. Tęskno mi było za Wami
Przez parę dni mnie nie będzie, bo u nas w mieszkaniu duży remont i wybieram się na wioskę do naszego domku odpocząć od tego bałaganu i hałasu
Bywajcie
ZDRÓWECZKA )))))))))
Super że wszystko okey:)
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
HEJ kobietki. Ja już w domu Dziś mnie wypuścili z zaleceniem leżakowania i nie przemęczania się, aby nie prowokować szyjki do dalszego rozwierania. Mam zaciskać nogi przynajmniej do 36 t.c. Ulżyło mi, bo już na głowę dostawałam w tym szpitalu
Bywajcie
Dobrze że już wróciłaś i że z waszą trójeczką wszystko dobrze też nam było tęskno
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Odpoczywaj na wiosze i sie relaksuj!
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Zazdroszczę Wam, że możecie urządzać osobny pokoik dla bobaska. Bardzo ładnie Wam to wychodzi. U nas niestety dzidzia będzie miała tylko swój kącik. Ale jak go zrobię też się pochwalę.
Co ten mój krzyś wyrabia... ostatnio w nocy budzi mnie z uśmiechem na ustach (lunatykuje) i coś gada, nie wiem co, bo zaspana byłam. Ja patrze a on leży na brzuchu, podparty na ręce i cieszy się do poduszki jakby smyrając ją palcem i mówi "koci koci koci". Wnioskuję, że dzidziusia po brzuszku smyrał ale miło było na to patrzeć
Dziś sam zrobił zakupy dla dzidzi. Wiem tylko, że na pewno kupił skarpetki... fajnie się patrzy jak tatuś nie może się już doczekać córeczki...
Ja zrobiłam zakupki w lumpeksie. Jestem bardzo z nich zadowolona. Za tydzień znów tam wrócę
Pogoda piękna, staram się korzystać z tego że mam wolne i jeszcze mogę chodzić. Także rzadko tu bywam. Ale też niespecjalnie chce mi się gapić w komputer czy tv...
U was widzę, także dobrze, to dobrze
A tu my dziś:
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuzunia duża:)
My w srodę na 18 idziemy do lekarza
Staś ułożył się teraz tak ze słabo go czuję ...ale co jakiś czas czuję
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
Taka cudowna pogoda że aż żal w domu siedzieć...Tak mi się marzy jechać nad jeziorko i sobie popływać, poleżeć do góry dupą na słońcu
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
Monix Super ze juz do nas wrocilas i calkiem dobrze się masz
Ja mam w koncu dobre wiadomosci brat zaczyna ruszać rękoma co prawda jeszcze sie nie obudzil ale coś zaczyna się poprawiać wiec mysle ze bedzie dobrze. jakas pozytywna wiadomosc lekarze dają cień nadziei.
a my skrecilismy lozeczko dzis zalozylam baldachim ) tak na probe ehhh
jesszcze trzeba dokupic organizer na lozeczko
troche krzywo zalozylam chyba baldachim albo tak zrobilam foto heheh juz sama nie wiem ale telefon od mamy mnie tak ucieszyl zz wiadomoscia ze to nie zludzenie a brat juz rusza jedna ręka że aż....
NiesiaTwoj brzusio imponujacy rownież aa i pochwal się zakupami
Patkaczekamy tez na zdjecia z Twoich zakupow!!
WUniaKawał babeczki z tej Twojej corci, najwazniejsze ze wswzystko ok:))
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to się obawiam ze zobaczę już rozłożone łóżeczko z pościelą ... jak wrócę ze szpitala:)
Teściowa wie gdzie co i jak
Jakoś staram się im wszystko przekazywać ... co by potem nie było ze czegoś nie ma:)