BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683533 przez Joanna89
a to my 35 tydzień :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683543 przez agniesia1604
Pięknie Joanno wyglądasz tak bardzo kwitnąco :)))

Mnie daleko do tego :)))

Zazdroszczę Ci figury :)

Jeszcze będac na studiach ważyłam 48kg czyli do 25 roku życia ... ale się roztyłam do 80kg :)
I kazdej Wam mówię - uwaga po 30!!!!!!!!!!!!

Po 30-tce kilogramy niestety tylko rosną:)

11 lata 6 miesiąc temu #683544 przez Joanna89
agniesia u mnie to rodzinne, moja mama ma 44 lata i waży 42 kg :)Same chudzinki u mnie w rodzinie , małe i chude:P
Ja dobiłam do 50 kg i więcej już nie chcę...

11 lata 6 miesiąc temu #683546 przez ziii
Klauduska idź do okulisty - lepiej sprawdzić. Co prawda teraz podobno już rzadko kwalifikują do CC z powodu wady wzroku, ale nadal się zdarza.

Joanna super fotki. Też takie chce :silly:

Agniesia nie martw się rozstępami - po porodzie się za nie weźmiesz ;) Ważne, że dzidzia zdrowo rośnie.

Mówisz, że po 30 jest aż tak źle? Ja się pocieszam, że będę walczyć - lubię sport, więc przynajmniej w tym odnajduję nadzieję. U mnie po pierwszej ciąży posypały się hormony (a właściwie tarczyca), o czym nie wiedziałam - i zostało mi 6 kg na plusie. Za Chiny nie mogłam tego zrzucić - pomimo bardzo intensywnie uprawianego sportu. No i żarłam słodycze, nie mogłam się powstrzymać... (też przez tarczycę). Z 62 kg przy 171 cm zrobiło się 68 przed ciążą, a teraz to już z górki. Chociaż staram się uważać na to co jem - tzn nie odchudzam się, ale raczej wybieram owoce i warzywa niż czekoladę.

Całe szczęście teraz juz wiem, że to wszystko przez tarczycę i liczę, że odpowiednie leki pomogą mi wrócić do formy :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #683561 przez Joanna89
Zii zapraszam zrobię Ci ;)

11 lata 6 miesiąc temu #683565 przez Monix
HEJ kobietki. Ja już w domu :) Dziś mnie wypuścili z zaleceniem leżakowania i nie przemęczania się, aby nie prowokować szyjki do dalszego rozwierania. Mam zaciskać nogi przynajmniej do 36 t.c. Ulżyło mi, bo już na głowę dostawałam w tym szpitalu :S

Nie wiem czy nadrobię tyle postów :dry: trochę tego się nadrukowało.
Mam nadzieję, że wszystkie są jeszcze w 2 paku i żadna nie wybiera się jeszcze na porodówkę. Buziaki dla WAS kochane. Tęskno mi było za Wami :woohoo: :kiss:

Przez parę dni mnie nie będzie, bo u nas w mieszkaniu duży remont i wybieram się na wioskę do naszego domku odpocząć od tego bałaganu i hałasu :dry:

Bywajcie :)

11 lata 6 miesiąc temu #683579 przez agniesia1604
Monix napisał:

HEJ kobietki. Ja już w domu :) Dziś mnie wypuścili z zaleceniem leżakowania i nie przemęczania się, aby nie prowokować szyjki do dalszego rozwierania. Mam zaciskać nogi przynajmniej do 36 t.c. Ulżyło mi, bo już na głowę dostawałam w tym szpitalu :S

Mam nadzieję, że wszystkie są jeszcze w 2 paku i żadna nie wybiera się jeszcze na porodówkę. Buziaki dla WAS kochane. Tęskno mi było za Wami :woohoo: :kiss:

Przez parę dni mnie nie będzie, bo u nas w mieszkaniu duży remont i wybieram się na wioskę do naszego domku odpocząć od tego bałaganu i hałasu :dry:

ZDRÓWECZKA :))))))))))

Super że wszystko okey:)

11 lata 6 miesiąc temu #683606 przez klauduska89
Monix napisał:

Dobrze że już wróciłaś i że z waszą trójeczką wszystko dobrze :) też nam było tęskno :)

11 lata 6 miesiąc temu #683687 przez EwelinaB87
Moni cieszymy sie ze wrocilas, tez tesknilismy i sie martwilysmy o Was!
Odpoczywaj na wiosze i sie relaksuj!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683728 przez Niesia
Joanna śliczny masz ten brzuszek. Powinnaś pozować do pism dla kobiet w ciąży :D

Zazdroszczę Wam, że możecie urządzać osobny pokoik dla bobaska. Bardzo ładnie Wam to wychodzi. U nas niestety dzidzia będzie miała tylko swój kącik. Ale jak go zrobię też się pochwalę.

Co ten mój krzyś wyrabia... ostatnio w nocy budzi mnie z uśmiechem na ustach (lunatykuje) i coś gada, nie wiem co, bo zaspana byłam. Ja patrze a on leży na brzuchu, podparty na ręce i cieszy się do poduszki jakby smyrając ją palcem i mówi "koci koci koci". Wnioskuję, że dzidziusia po brzuszku smyrał :) ale miło było na to patrzeć :)
Dziś sam zrobił zakupy dla dzidzi. Wiem tylko, że na pewno kupił skarpetki... fajnie się patrzy jak tatuś nie może się już doczekać córeczki... :D

Ja zrobiłam zakupki w lumpeksie. Jestem bardzo z nich zadowolona. Za tydzień znów tam wrócę ;)

Pogoda piękna, staram się korzystać z tego że mam wolne i jeszcze mogę chodzić. Także rzadko tu bywam. Ale też niespecjalnie chce mi się gapić w komputer czy tv...

U was widzę, także dobrze, to dobrze :kiss:

A tu my dziś:

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #683730 przez wunia1984
Hej Kochaniutkie:) my po badanku, Zuzina wazy ok.1900g :) jest o 3% wieksza od dzieciaczkow w tym wieku ciazowym. Byle 4 kg nie wazyla :) bo mi pipke rozerwie :p Ulozona glowkowo, pietke wbija mi w prawe zebro stad bol :) Monix witajcie spowrotem, zaciskaj udeczka kochana niech chlopski jeszcze pobycza sie w brzuniu. Co do wagi to ja od zawsze staram sie aby byla na jednym poziomie. Po ciazy zaczynam cwiczenia z Chodakowska cel 56 kg. :side:

11 lata 6 miesiąc temu #683736 przez agniesia1604
cudnie :)))
Zuzunia duża:)

My w srodę na 18 idziemy do lekarza :)
Staś ułożył się teraz tak ze słabo go czuję ...ale co jakiś czas czuję:)

11 lata 6 miesiąc temu #683742 przez klauduska89
dziewczyny piękne macie brzuszki :)
Taka cudowna pogoda że aż żal w domu siedzieć...Tak mi się marzy jechać nad jeziorko i sobie popływać, poleżeć do góry dupą na słońcu :dry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #683748 przez cukierecek27
Joanna89 wygladasz kwitnaco!!! az tylko pozazdroscic
Monix Super ze juz do nas wrocilas i calkiem dobrze się masz

Ja mam w koncu dobre wiadomosci brat zaczyna ruszać rękoma co prawda jeszcze sie nie obudzil ale coś zaczyna się poprawiać :) wiec mysle ze bedzie dobrze. jakas pozytywna wiadomosc :) lekarze dają cień nadziei.

a my skrecilismy lozeczko dzis zalozylam baldachim :)) tak na probe ehhh
jesszcze trzeba dokupic organizer na lozeczko :)

troche krzywo zalozylam chyba baldachim albo tak zrobilam foto heheh juz sama nie wiem ale telefon od mamy mnie tak ucieszyl zz wiadomoscia ze to nie zludzenie a brat juz rusza jedna ręka że aż.... :lol: :lol: :lol: :lol:

NiesiaTwoj brzusio imponujacy rownież;) aa i pochwal się zakupami :D
Patkaczekamy tez na zdjecia z Twoich zakupow!!
WUniaKawał babeczki z tej Twojej corci, najwazniejsze ze wswzystko ok:))
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #683757 przez agniesia1604
śliczna pościel i śliczne łóżeczko ...

Ja to się obawiam ze zobaczę już rozłożone łóżeczko z pościelą ... jak wrócę ze szpitala:)

Teściowa wie gdzie co i jak :P :)

Jakoś staram się im wszystko przekazywać:) ... co by potem nie było ze czegoś nie ma:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka