- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Niesia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zdrzemnęłam się, zjadłam tabliczkę czekolady a do nauki dalej mi daleko. Ale muszę...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/

ja juz mam wspomnieniem mych studenckich lat bo mija 2 rok po studiach beztroskich latach etcetra etcetra

dzisiaj troszke ulalo, u mamy swietnie na balkoniku a u mnie duchota nie z tej ziemi.
Agniesiu daj mi jeszcze raz na pw kolory tych włóczek bo ja ciagle nie wiem jakiej użyć...
- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected

Klauduśka, Cukiereczek, Joanna, brzunie cudne i wszystkie już takie duże

Niesiu i Cukiereczku, trzymam kciuki za egzaminy

My wczoraj byliśmy u teściów na grillu, a dziś u dziadków na małym rodzinnym zjeździe. Niestety, choć prawie wcale nie chodziłam wczoraj po dworze, to jakimś cudem złapałam kleszcza. Co gorsza podrapałam go, bo nie przyjrzałam się, myślałam, że się pobrudziłam, no i niestety została główka, dopiero późnym wieczorem się przyjrzałam i doszłam do wniosku, że to mógł być kleszcz i żeby mieć pewność, wolałam pojechać do szpitala. Pani pielęgniarka usunęła resztę i potwierdziła, że to kleszcz, teraz muszę się obserwować. Późno położyliśmy się, a potem średnio do 2 godziny przychodziła nowa burza, także dziś oboje półprzytomni byliśmy

Dziewczyny, szukam przewijaka, ale w żadne dzikie kolory i wzory, raczej coś białego, beżowego, szarego, ostatecznie fiolet, wczoraj widziałam w Świecie Dziecka całkiem ładny, biały w szare motyle, ale nie sprawdziłam producenta i teraz nie mogę znaleźć. Może widziałyście jakiś prosty, delikatny przewijak?
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥

Z nami wszystko dobrze no może poza tym, że JA mam duży problem z przemieszczaniem się, z leżeniem też nie za ciekawie bo po pierwsze nie wygodnie, po drugie jak chcę wstać to nie mogę

Generalnie brzuch to mi za moment pęknie w szwach, pojawiło się sporo rozstępów, nie wpspomnę o opuchniętych kończynach ech, ale jeszcze z 2-3 tygodnie i będzie po wszystkim

W czwartek wizyta, to dowiemy się ile kawalerowie ważą i w ogóle czy wszystko w porządku.
Pozdrawiam Was mamuśki

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mielismy szeroko balkony otwarte i nie zdażyłam zamknąć taka nawałnica przyszła....
Mam 1,5 metra balkony więc wyobraźcie sobie jak musiało zacinać... że miałam całe panele zalane:)
A jak stanęłam w oknie balkonowym to byłam CAŁA mokra - jakby smingus dyngus normalnie:P
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hejka. Remont skończony (prawie), już jestem w domu, będę z Wami częściej
Z nami wszystko dobrze no może poza tym, że JA mam duży problem z przemieszczaniem się, z leżeniem też nie za ciekawie bo po pierwsze nie wygodnie, po drugie jak chcę wstać to nie mogęmuszą mnie podnosić
Generalnie brzuch to mi za moment pęknie w szwach, pojawiło się sporo rozstępów, nie wpspomnę o opuchniętych kończynach ech, ale jeszcze z 2-3 tygodnie i będzie po wszystkim
W czwartek wizyta, to dowiemy się ile kawalerowie ważą i w ogóle czy wszystko w porządku.
Pozdrawiam Was mamuśki
super:)
My remont zaczniemy 8 lipca ... i hmmm na mieszkanie będę mogła wejść hmmm po 20 lipca... a to w sumie będzie praktycznie w terminie ....
Ponoć te lakiery po cyklinowaniu są takie aż bardzo szkodliwe że nie zaleca się przebywanie przez kilka dni ... no ale nie wiem ... zobaczymy ...
Czytałam różne o tym opinie - że niby tylko dobę nie powinno się przebywać... że potem już okey ...
Pomyślimy zobaczymy
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1

Co do przewijaka to ja też muszę kupić i też chciałam w stonowanych kolorach ale nie mogę nic znaleźć fajnego. A macie już wanienki dla maluszków? Ja zamierzam zamówić w tym tygodniu i z powodu braku miejsca wywiozę narazie do mamy. Chyba w przyszły weekend wezmę się za pranie ubranek bo trochę tego jest i pewnie sporo czasu pranie i prasowanie mi zajmie. Jeszcze tylko w poniedziałek muszę zamówić komodę.
Cały dzień się u nas chmurzyło i ani kropelka deszczu nie spadła...za to wyszło piękne słoneczko teraz i znów w nocy będzie gorąco, a o 7 przychodzi ekipa i koniec spania.
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak sobie podczytuję lipcówki i zaczynają już powoli rodzić, część ma już skurcze...myślę że ze 2 tygodnie i u nas zacznie robić się nerwowo na forum.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Popadało z rana i teraz czuć powiew wiatru świeżego powietrza...
Brakuje tylko słonka
Staś dziś z rana ułożył się od szyjki aż po środek klatki piersiowej i napierał na moją szyjkę i na miejsce przepony... było to takie trochę duszące ale jak obróciłam się na lewą stronę a potem prawą... to zmienił swoją pozycję i przestał kopać mamusię po zębach:P

Brzuszek zaczyna mi troszeczkę przeszkadzać.. np w siedzeniu na fotelu lub na kanapie..
Na kanapie muszę nogi rozłożyć jak żaba

Najlepiej siedzi mi się na krześle komputerowym co właśnie czynię.
Coraz częściej muszę się położyć aby odpocząć bo mam wrażenie ucisku na kręgosłup co powoduje potem spuchniete nogi.
Przymierzam się dziś do przeinstalowania systemu w komputerze ale to jak mąż wróci ... dlatego moze mnie nie być już dzisiaj po 17 ....
Życzę miłego i spokojnego dzionka:P))))))))
Poziomki.... mrau ...

Na poziomki sikają lisy i trzeba je ponoć kilka razy dobrze umyć

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no widzisz cisza przed burzą może?

Lipcówki pomału się rozpakowują ... coś czuję że my w lipcu też będziemy takie w napięciu

Ja cały lipiec praktycznie będę miała teściów - więc moze to sie różnie skończyć