- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tylko jak słyszę od "bardzo pomocnych " niektórych koleżanek, "ojj jeszcze nie czujesz ruchów? ojj niedobrze..." to sama zaczynam mieć jakieś schizy za na ten temat...
A jeszcze dzisiejszy dzień jakiś ponury, smutny i mi tez pewnie się udzieliło...
- czekoladka0111
- Wylogowany
- gaworzenie
ja też nie czuje wyraźnie ruchów dziecka ale każde dzieciątko robi wszystko w swoim czasie także cierpliwie czekam
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52802
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
A jak zdobyć skierowanie
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Twój lekarz prowadzący daje skierowanie. Najczęściej musi być ku temu wskazanieAcha dzięki.
A jak zdobyć skierowanie
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
a teraz coś ociąga się z tymi kopniaczkami
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
skierowanie dostaniesz od gina jeśli uzna ze się kwalifikujesz. ja jestem po 2 poronieniach i mam 28 lat więc jestem w grupie ryzyka. ogólnie po 30 roku życia to chyba każdy już dostaje skierowanie na te badania
edit: groszek nasz szkrab na badaniach tez bardzo żywiołowy jest[ a ruchów mimo wszystko nie czuje wie tym się nie martw
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
hehe u mnie też jest rytuał cowieczornego głaskania brzuszka...
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
tak to jest zostawić Was na 4 dni -2h nadrabiałam zaległości!!!
u mnie weekend minął bardzo przyjemnie ze względu na wczorajsze chrzciny wybrałam się do rodziców i braciaka już w piątek żeby troche pomóc w przygotowaniach a ponieważ nie należe do miłośników gotowania i pieczenia to w udziale przypadła mi opieka nad Szymonkiem
jest po prostu przesłodziutki, aż smutno mi teraz samej w domu już strasznie się za nim stęskniłam...
a co do tematów które poruszyłyście ostatnio to aż się rozmarzyłam na myśl o wakacjach, w zeszłe wakacje miałam urlop w połowie sierpnia i po raz kolejny wybraliśmy się do Chorwacji, poznaliśmy wtedy takie fajne młode małżeństwo które też stara się o dzidziusia, w jeden z wieczorów siedząc sobie przy piwku planowaliśmy powrót w to samo miejsce za rok, po czym stwierdziłyśmy z Marzenką że mino tego że byłoby fajnie to nie obraziłybyśmy się gdyby coś a właściwie "ktoś" popsuł nasze plany... no i tak się złożyło że mam termin na 12.08 a więc dokładnie rok po tej rozmowie mam nadzieje że Marzena też nie pojedzie i zamiast wygrzewać się na plaży będzie głaskać się po rosnącym brzuszku, bo bardzo trzymam za nich kciuki
a na wakacje polecam właśnie Chorwacje, szczególnie Dalmacje: Sibenik, Primosten, Trogir, Okrug Gornji (Ciovo), Split, Makarska, warto też odwiedzić Dubrovnik ale lepiej tak przy okazji na jeden dzień bo strasznie dużo turystów
my mamy w planie tam pojechać we wrześniu 2014 kiedy dzidzia troche podrośnie, a właśnie jeśli się kiedyś skusicie to wrzesień według mnie to najlepszy czas, bardzo ciepło (w sierpniu było troche za gorąco), zdecydowanie mniej ludzi no i ceny apartamentów atrakcyjniejsze.. ja już nie moge sie doczekać a tu jeszcze półtorej roku trzeba czekać
a nad naszym morzem najbardziej lubie Mielno i Darłówko, chociaż Mielno chyba troche za bardzo imprezowe jak na wakacje z maluszkiem,
Patka jeśli chodzi o majówke nad morzem to wybrałabym raczej jakieś miasto żeby nie było problemu z knajpkami w małych mieścinach poza sezonem może być lipa ze znalezieniem czegoś smacznego i spełnianiem zachcianek
Niesia wiem że sprawe bukietu uważasz za zamkniętą ale weź pod uwage to że ślubne bukiety w przeciwieństwie do tradycyjnych są układane na mokrych gąbkach dzięki temu kwaity dłużej się utrzymują więc jeśli nie chcesz żeby kwiatki Ci padły to zornientuj się które kwaity wytrzymają dość długo bez wody, bo rzeczywiście takie kupienie kwatów na ostanią chwile to fajny i ekonomiczny pomysł, trzeba tylko się wcześniej zorientować w temacie
a tak mnie na wspomnienia wzięło, ja bukiet miałm dość duży i odznaczający się, zdecydowałam się na taki bo sukienke miałam lekką muślinową i bardzo prostą więc potrzebowałam jakiegoś mocniejszego akcentu
Gro-szek nie martw się ja dziś zaczęłam 19tc i też zero ruchów, wczoraj rano tylko raz takie bulgotanie ale koleżanka mówiła, że takie bulgotanie to zapowiedź ruchów więc cierpliwie czekam
ahhh ale się rozpisałam...
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spróbuj pomniejszyć fotkę, zbyt duże nie wejdziecoś mam problem z dodaniem fotki
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
a na wakacje polecam właśnie Chorwacje, szczególnie Dalmacje: Sibenik, Primosten, Trogir, Okrug Gornji (Ciovo), Split, Makarska, warto też odwiedzić Dubrovnik ale lepiej tak przy okazji na jeden dzień bo strasznie dużo turystów
Gro-szek nie martw się ja dziś zaczęłam 19tc i też zero ruchów, wczoraj rano tylko raz takie bulgotanie ale koleżanka mówiła, że takie bulgotanie to zapowiedź ruchów więc cierpliwie czekam
ahhh ale się rozpisałam...
Asiulku.. uwielbiam Chorwację... my od kilku lat z rzędu jeździmy na Ciovo... w tym roku na pewno sobie odpuścimy.. ale 2014? jak maluszek pozwoli to na pewno tam zawitamy
No to jest już nas kilka, oczekujące na ruchy maluszka...