- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Z tymi moimi upławami jest już ok. Była to chyba taka jednorazowa sprawa na szczęście
Jeśli mowa o kopniakach, to ja dziś dostałam w jelito, niezbyt przyjemne uczucie no ale to jeszcze nic przed tym co będzie potem
Agata pewnie to jakaś pozostałość po krwiaku, leż, odpoczywaj i nie stresuj się za bardzo. Trzymam za Ciebie kciuki
olivka ładniutki brzusio
Coś jeszcze miałam na pisać, ale zapomniałam jak zwykle...
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Już o to chyba pytałam, ale zapytam jeszcze raz. Ile płacicie za połówkowe? Dzwoniłam do przychodni gdzie byłam ostatnio i pani z rejestracji powiedziała 150 + 20 zł płytka. Razem z 4d... tak tanio? Spodziewałam się 300 zł :| Nie wiem, może niewyraźnie mówię i zrozumiała 3d, bo wiem że takie kosztuje 150 zł...
Czekam na odp. Lecę do szpitala... buuu
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
ja nie mam pojęcia bo w sumie nie wiem kiedy lekarz prowadzący robi połówkowe:) poza tym ... może potraktuje połówkowe jako te prenatalne a sam nie zrobi? Nie mam pojęcia..
Ostatnio płaciłam za wizytę tak jak zwykle czyli 120zł. Jeszcze od lekarza nie słyszałam teg słowa " połówkowe "... więc pewnie w 22 tygodniu mi je zrobi:)
I też będę chciała aby nagrał na płytkę to badanie w 22 tygodniu. Zobaczmy ... jak zwykle ... oby było wszystko okey - tak jak mówiłam ruchów praktycznie nie czuję - powiedziałabym że już nie czuję ... ale to pewnie takie ułożenie malucha ... do tego brzuch spadł do miary 16 tygodnia ale to pewnie po tym wczorajszym oczyszczeniu jelit.
A powiedzcie mi czy biegunka moze mieć zły wpływ na rozwój dziecka? bo ja często ją miewam.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Apropo bólu pleców macie jakieś sposoby aby mniej bolało?
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Ja też zapominam o różnych rzeczach i taka roztrzepana jestem, że nie wiem, czasem myślę o czymś, a mówię co innego np. na myśli mam jabłka, a mówię nie wiem czemu o pomarańczach .
Co do badania 4d, to u mnie wygląda to tak, że jest tam i 2d i 3d i 4d na nagraniu. Kosztuje to u mnie pod Warszawą 250 zł, więc nie sądzę, żeby u Was było drożej. Ja nie robię połówkowego w 4d, dopiero za jakiś miesiąc może więcej zrobimy takie.
Co do biegunki, to jeśli dużo pijesz, a nie jest bardzo męcząca, to raczej dziecku nie zaszkodzi, ale jeśli naprawdę często musisz chodzić do łazienki, to lepiej wybierz się do lekarza, bo łatwo się odwodnić, no i traci się dużo minerałów. Może Smectę pij?
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Agata lepiej jeszcze poodpoczywaj po co masz się stresowc że dzidzziuiowi zaszkodzisz.
Co do pamięci ja biorę witaminy z kwasem DHA myślę że to pomaga bo troszkę lepiej z moją koncentracja i pamięcią.
Mi o połówkowym nic gin nie wspominał, może teraz coś powie, wcześniej jedynie mówił że koło 22 tygodnia badania prenatalne. My o usg 4d narazie nie myślimy zrobimy je później jak maleństwo będzie już w pełni ukształtowane u nas koszt takiego badania to 250zł z płyta
PATRZCIE CO ZNALAZŁAM.. SŁODKIE
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To własnie będzie badanie połówkoweMi o połówkowym nic gin nie wspominał, może teraz coś powie, wcześniej jedynie mówił że koło 22 tygodnia badania prenatalne.
- oliga
- Wylogowany
- gaworzenie
mam pod koniec marca to badanie
ja też jestem roztrzepana i zapominalska, ostatnio trzymałam telefon do góry nogami i zastanawiałam się co jest nie tak hehe
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maminka gratuluje dziewczynki Małe Księżniczki rosną w siłę
Zapominanie zapominaniem... mój środek ciężkości nie chce się ustabilizować, jak nie zahaczę o futrynę, to głową szafki przestawiam...
Ja już sobie obiecałam, że jak będzie dziewczynka - koniecznie kupuje sandałki robione na szydełku... upatrzyłam sobie takie jak Monix załączyła środkowe w ostatnim rzędzie.. a z resztą wszystkie bym chciała.. cudne są
Też zastanawiałam się co u Klaudii? Mam nadzieje, ze szybko wróci do zdrowia.
Zaczynam się na poważnie martwić tymi ruchami, a raczej ich brakiem... coś tam jeździ po brzuchu, bulgoczę ale nie wiem jednoznacznie czy to już to... Ostatnio jak przyłożyłam rękę to czuć było "coś" ale potem cisza.. ehhh sama już nie wiem...
Brzuch mi zmalał... a wizytę mam dopiero za tydzień...
Dzisiejszy dzień przyszedł z jakąś chandrą... moze też dlatego, że się nie wyspałam,bo kręgosłup mnie strasznie w nocy bolał...
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- czekoladka0111
- Wylogowany
- gaworzenie
może tym razem coś z tego wyjdzie bo ostatnio czuje sie jak dinozaur jeśli chodzi o jakieś trudniejsze rzeczy
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52802
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spokojnie Groszku to Twoja pierwsza ciąża więc masz prawo jeszcze nie czuć ruchów. Już kiedyś pisałam, że ja w I ciąży poczułam pierwszy kopniak dopiero w 22 tygodniu.Zaczynam się na poważnie martwić tymi ruchami, a raczej ich brakiem... coś tam jeździ po brzuchu, bulgoczę ale nie wiem jednoznacznie czy to już to... Ostatnio jak przyłożyłam rękę to czuć było "coś" ale potem cisza.. ehhh sama już nie wiem...
Brzuch mi zmalał... a wizytę mam dopiero za tydzień...
Dzisiejszy dzień przyszedł z jakąś chandrą... moze też dlatego, że się nie wyspałam,bo kręgosłup mnie strasznie w nocy bolał...