- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My chcemy Quinny , jeździłam ,znajoma ma, także na razie jest on, ale podoba mi się też jeden ESPIRO.
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr..._id=935&%3CosCsid%3E
Kupuje dopiero na początku lipca więc może jeszcze coś wypatrzę.Osobiście lubie wózki nowoczesne ,zgrabne i nie za duże,co wcale nie oznacza,że dziecko sie w Nim gniecie. Moja znajoma w Quinny w gondolce wozi dalej 9 miesięcznego synka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/

Ale na co kogo stac

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Odnośnie wózków jestem zdania takiego jak EwelinaB87, też nie stać mnie na super drogi wózek, więc mam cichą nadzieję,że znajdę coś przyzwoitego do 1000zł.
Wczoraj rozmawiałam ze Szwagierką i się załamałam, uświadomiła mnie jakie wydatki czekają nas w związku z dzieckiem, same szczepionki to kupa kasy i te pieluchy takie drogie, a w summie teraz ledwo dajemy radę. Strasznie się boję..
Ale byliśmy na drobnych zakupach spożywczych i oczy mi się świeciły na widok każdego artykułu

U nas jest ciepło, jakieś 15stopni, ale z przelotnym deszczem, mimo wszystko superr.
Muszę brać się za pisanie magisterki, nie mam zapału do tego, ech..
Do tej pory tak czytałam o Wszych dolegliwosciach i zastanawiałam czy ze mną coś jest nie tak, ale wczoraj wieczorem tak mni kręgosłup bolał, jakbym cały dzień worki z kamieniami nosiła, w nocy spać nie mogłam i dzisiaj znów się zaczyna, masakra, czar prysł.
Zapisałam się do szkoły rodzenia, zaczynam w poniedziałek:) niesttey sama, bo mój pracuje na drugą zmianę, ale jakoś dam radę, muszę dać..
Ciąża to taki stan, w którym kobieta nawet na bezludnej wyspie nie jest samotna..
- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Też uważam, ze można kupić nowy wózek tez z nowoczesnym designem i nie za 3 tys. a za 1500zł. Wcale nie będzie gorszy, czy mniej zwrotny...
Joanna - fajnie że twoja dzidzia będzie miała taką brykę

Wiecie coś w tej pogodzie jest nie tak.. od rana mam wisielczy humor, zakatarzony nos i w ogóle wszystko do d....

- Magda-87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
na bobowózki są ogromne ceny, u mnie w hurtowni kosztuje 2800zł może do lipca stanieje:)Uwierzcie mi ,że gdyby podobał mi się wózek za 700zł to też bym kupiła,ale Nam po prostu bardzo podoba się ten:)No i chcę go zostawić do 2 dziecka bo kolorek beżowy chcę.
- Magda-87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cena taka bo wózek można przerobić na kombi, dołożyć spód i jest wózek dla 2 dzieci...
Rzecz gustu

- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kataleja kuzynka ma mimę, jest twardy i mi się to bardzo nie podoba. Torba na przodzie też nie bardzo.
Cena taka bo wózek można przerobić na kombi, dołożyć spód i jest wózek dla 2 dzieci...
Rzecz gustukażda kupi taki na jaki ją stać i jaki jej się podoba.
a zatem jak widac nie wszystko dobre co drogie

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witajcie dziewczycny..
Odnośnie wózków jestem zdania takiego jak EwelinaB87, też nie stać mnie na super drogi wózek, więc mam cichą nadzieję,że znajdę coś przyzwoitego do 1000zł.
Wczoraj rozmawiałam ze Szwagierką i się załamałam, uświadomiła mnie jakie wydatki czekają nas w związku z dzieckiem, same szczepionki to kupa kasy i te pieluchy takie drogie, a w summie teraz ledwo dajemy radę. Strasznie się boję..
Ale byliśmy na drobnych zakupach spożywczych i oczy mi się świeciły na widok każdego artykułuzjedliśmy na obiadek domowego kebaba, pyszny był jak nie wiem.. I mąż pojechał do pracy, a ja zostałam..
U nas jest ciepło, jakieś 15stopni, ale z przelotnym deszczem, mimo wszystko superr.
Muszę brać się za pisanie magisterki, nie mam zapału do tego, ech..
Do tej pory tak czytałam o Wszych dolegliwosciach i zastanawiałam czy ze mną coś jest nie tak, ale wczoraj wieczorem tak mni kręgosłup bolał, jakbym cały dzień worki z kamieniami nosiła, w nocy spać nie mogłam i dzisiaj znów się zaczyna, masakra, czar prysł.
Zapisałam się do szkoły rodzenia, zaczynam w poniedziałek:) niesttey sama, bo mój pracuje na drugą zmianę, ale jakoś dam radę, muszę dać..
Polecam Alpine allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3-w-1-dz...ina-i3148297113.html w 1050 miescisz sie ze wszystkim a jest naprawde swietnie zrobiona jest jest zanga, zenga czy jakos tak ma ja moja kuzynka ogromnie poleca tez dala 1000zl
Ja mam zamiar kupic w miare tani wózek ale z bardzo dobrym fotelikiem, na tym nie chce oszczedzac
- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wiem ,ze chcecie dla Waszych pociech jak najlepiej i bron Boze nic nie krytykuje .Chcialam tylko powiedziec,ze moje dzieci dostaja te podstawowe szczepionki ,pieluchy starczaja na wiecej niz sie wydaje -mnie tez kazdy mowil -dziecko to wydatek ,zje cie finansowo ,a jakos dalam sobie rade i sama wychowywalam majac az 300zl na dzieci wiec jak widac nie jest tragedia

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mama kupuje wózek, siostr łozeczko, tesciowa fotelik i dolozy do szczepien,
wiecte najdrozsze wydatki mam wzglednie sponsorowane, kazda chce pomoc i chetnie z pomocy skorzystam

- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

a tego Solarisa (blekitnego )to ja widzialam wczoraj jak wracalam z Urzedu .Zgrabny wozek ! i podjechal pod kraweznik bez problemu