- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
1750 3w1 z ich fotelikiem a nie wiem jakiej jest jakości nie znam tez dlugosci oparcia
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-graco-ev...isy-i3158499019.html Moze tobie sie spodoba :)nad nim sie ewentualnie zastanawiam, ale nie wiem jak radza sobie te male kółka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
EwelinaB87 niezly ten wozeczek
,szkoda ,ze waga 15 kg bo bym wziela .Ja patrze na wage -nie wyglad
a tego Solarisa (blekitnego )to ja widzialam wczoraj jak wracalam z Urzedu .Zgrabny wozek ! i podjechal pod kraweznik bez problemu
nie bralam go pod uwage poki go nie zaobczylam u gina... jest calkiem spory ale swietnie wykonany i pojemny
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Chcę kupic tanio wózek ze spacerówką do 1500zł ...
Nie chcemy obciążać rodziców którzy się zobligowali ze kupią nam ten wózek ...
Jednakże również uważam ze fotelik samochodowy musi być bezpieczny dlatego nie chcę na niego oszczędzać i również podoba mi sie ta wersja MAXI COSI.
Najlepiej iść do sklepu i poprowadzić sobie wózek ... wypróbować

U mnie w Cieszynie jest niestety mało sklepów ... moze w Bielsku Białej będzie więcej ...
Popatrze na allegro czy w moich okolicach ktos się ogłasza...

Jednakże zakup ten dokonamy dopiero w lipcu ... moze fotelik wcześniej - jeśli będziemy kupowac osobno

U nas niestety wielkiej pomocy nie dostaniemy...
Pomoc od strony rodziców ( tesciów ) - jednakże nie chcemy ich obciazac bo sami na emeryturach ...
Czekam na ZUS ... jak dostanę to zaszaleję

W końcu teraz bardzo mocno oszczędzamy ... co by nie wyjść na minus - wiem że takie trzymanie kasy przez ZUS trochu się opłaca...mam nadzieję...
- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wczoraj rozmawiałam ze Szwagierką i się załamałam, uświadomiła mnie jakie wydatki czekają nas w związku z dzieckiem, same szczepionki to kupa kasy i te pieluchy takie drogie, a w summie teraz ledwo dajemy radę. Strasznie się boję..
Wiem ,ze chcecie dla Waszych pociech jak najlepiej i bron Boze nic nie krytykuje .Chcialam tylko powiedziec,ze moje dzieci dostaja te podstawowe szczepionki ,pieluchy starczaja na wiecej niz sie wydaje -mnie tez kazdy mowil -dziecko to wydatek ,zje cie finansowo ,a jakos dalam sobie rade i sama wychowywalam majac az 300zl na dzieci wiec jak widac nie jest tragediaOczywiscie kazdy moze sobie na to pozwolic wedle uznania .Ja dalam rade bez szczepionek platnych i dzieciaszki w zyciu na antybiotyku nie byly
Dziękuję za pocieszenie, też mam nadzieję, ze nie będzie tak źle, ale jak to pierwsze dziecko, człowiek nic nie wie i owszystko się martwi.. a ja i tak panikara straszna jestem, w sumie gdyby to wszytsko takie drogie było, to ludzie by nie mieli dzieci

Ciąża to taki stan, w którym kobieta nawet na bezludnej wyspie nie jest samotna..
- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1

- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
[/quote]Dziękuję za pocieszenie, też mam nadzieję, ze nie będzie tak źle, ale jak to pierwsze dziecko, człowiek nic nie wie i owszystko się martwi.. a ja i tak panikara straszna jestem, w sumie gdyby to wszytsko takie drogie było, to ludzie by nie mieli dzieci
Naprawde nie martwcie sie ,ja nie naleze do rodziny gdzie sciany wytapetowane sa kasa ,a jak widac nie jest zle skoro staralam sie o trzecie (dodam,ze starsza corka od wrzesnia do szkoly)

- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
jeszcze nad tym sie zastanawiam -on rowniez 10kg wszystko allegro.pl/ultralekki-el-nino-2-w-1-rewelacja-i3136063904.html
ten jest bardzo atrakcyjny, i bardzo lekki, a to ważne, ja niesttey mieszkam na 4 piętrze bez windy

Ciąża to taki stan, w którym kobieta nawet na bezludnej wyspie nie jest samotna..
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kataleja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
z samochodami to tak jakoś jest, ze psują sie wtedy kiedy wiesz, ze mogłabyś odłożyć pieniądze..Darkgd no niestety maluszek to spory wydatek... a u nas jest zazwyczaj tak że dodatkowo pojawiają się jakieś nieprzewidziane koszty
Niedawno np popsuło nam się auto i jak mechanik podał nam koszty naprawy, bo to trzeba wymienić i tamto też, to normalnie szczeny opadły
a najgorsze jest to że i tak czeka nas wymiana auta, bo to nasze jest coraz bardziej awaryjne, a wiadomo przy małym dziecku trzeba mieć auto sprawne... No więc czy któraś z was nie ma do sprzedania maszynki do robienia pieniędzy
![]()
My niesttey też musimy wu=ymienić auto ale dlatego, że mamy sportowe i trzydrzwiowe, więc nieporęcznie z fotelikiem.. i niewiele sie mieści, musimy coś bardziej rodzinnego kupic
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do zakupow hurtowych to tez podobno nie ma co szaleć moja kuzynka kupila 2 mega paki pampersów najmniejszych i ich wykonczyc nie mogą, wszystko zalezy jak sie karmi, jak piersia to kupa po kazdym karmieniu a jak sztucznie to znacznie rzadziej,
co do kosmetykow podobno jjonson bardzo uczula, ale moze uczulic wszysko wiec i tak nie ma co kupowac mnostwa oilatum podobno bardzo dobre nie uczula i mozna kupic jeden produkt do kompieli...
sama nie wiem, ostatnio odradzila kompania dzidziusia w pokoju bo sie spac nie da, ale ja wciaz nie wiem jak sie zmieszcze w mojej lazience 2x2
- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Idę robić szralotkę, magistrem chyba w tym roku nie będę :/
miłego popołudnia