- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
Ja pierw zakupie HIPP i babydream , bylam zadowolona i nie sa drogie .Podczas uzwania zobacze jak maluszek bedzie reagowal ,jesli zle przyswoi to balneum i kolejne proby innych firm.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Ewelina ja swoją kruszynkę prawdopodobnie będe kąpała w salonie bo tam najwięcej miejsca, a w sumie to chyba na początku jest bardzo ważne, by miec swobodne ruchy
Kataleja moja siostra przy swojej córeczce mogła tylko i wyłącznie używac produktów Oliatum gdyż wszystko inne powodowało,że malutkiej skórka się łuszczyła,
Heh a to, że dzieciątko to wydatek to każdy z nas przekona sie na własnej skórce już wkrótce:) Ale myślę, że takie wydatki to sama przyjemność Kochane!
U mnie pomimo braku pogody humorek dopisuje, chyba dlatego, że Zuzinka ostatnimi czasy bardzo aktywna jest i daje mamusi znac, że u niej wszystko ok
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Ewelina, u mnie mama kąpała nas w kuchni i być może ja też tak będę. W pokoju to nie bardzo, bo powinno się go wywietrzyć przed snem, a kuchnia zwłaszcza potem jesienią i zimą, to często jedno z najcieplejszych pomieszczeń w domu.
Cukiereczek, śliczne ubranka, no i brzuszek słodki .
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
www.jedo.pl/pl/#/fyn/memo/
Jednakże w zestawie z fotelikiem MAXI COSI CabrioFix z adapterami do stelaża ...:
www.polakmaly.pl/3w1-jedo-fyn-4ds-2013-m...fix-2013-p-6113.html
co do koloru ...hmmm
Boshe jak mój zobaczy ten kolor to powie ze to dla chłopca nie bardzo... no ale wybór jest spory wystarczy wejść na firmę JEDO i wybrac numerek a potem wybrać dodatkowo fotelik MAXI COSI wg swojego uznania:)
MEMO ma to do siebie że ponoć dwie osobne budki niezależne od siebie, i do gondoli i do spacerówki.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
chcemy zobaczyć po sklepach/internecie jaki model nam się będzie podobał i poszukać używanych jak się uda. jak nie najwyżej kupimy nowy ale nie zamierzamy wydawać zbyt wiele. Myślimy max 1200 zł wydać... na nowy oczywiście.
Ja gram w Risign Cities... od 10 rano ciągle coś buduję i ulepszam. Masakra jak to wciąga!
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
Doskonale Cię rozumiem Kataleja... Ja również od ponad 16 tygodni mam całkowitą abstynencję i nie ma widoków bo coś było można... Tzn są: po 37tc by już zachęcić malucha do wyjściaja juz po wizycie u ginekologa ,znow sterta witamin i globulki ale jestem dumna bo wkoncu koniec z luteina ,spasmolina no i czasami posexic mozemy z tym ,ze bez finalu z srodku (sorka za bezposredniosc ) ale od 16 tygodni mielismy zupelny zakaz
Bardzo Nas to oddalilo od siebie ,niby moj zapewnia ,ze nie ale wiem ,ze jest inaczej .Czuje sie odtracony przez ciaze(to akurat mi powiedzial) Owszem cieszy sie itp ale u mnie nie ma innego tematu jak -ciaza ,dziecko,wyprawka,a ten wozek ladny ? oooo kopie ,ale mnie piersi booola itp
Niestety to silniejsze ode mnie bo baaardzo sie ciesze ,odnosze coraz wieksze wrazenie ,ze nie moze juz slyszec o tym wszystkim ,np wczoraj bardzo poznym wieczorem podekscytowana USG czwartkowym zapytalam - jestes ciekaw kto kryje sie po drugiej stronie brzuszka? odp - tak
Ja mam na wyposażeniu taki wózek i go nie polecam. Marka porządna, wytrzymała i itp, ale sam model w sobie ma wady.
Espiro GT
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Ja córę przez niespełna pierwszy miesiąc kąpałam na przemian w krochmalu i rumianku. Nie miała żadnego uczulenia, ale nie chciałam od pierwszych dni jej kosmetykować nieznanym mi składem olejków, płynów itp
Rumianku? Normalnie parzyłaś rumianek i wlewałaś go do wody? W sumie dobry pomysł, rumianek ma właściwości antyseptyczne i łagodzące podrażnienia...
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Właśnię robię obiadek i czekam na mojego mężusia
Ostatnio bawię się w bukmacherkę, meczyki na jutro obstawione, trzymajcie kciuki
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
Wygrałam Bio Oil w konkursie na Rossnet.pl Ale się cieszę! Wypełniam te konkursy chyba od dwóch lat i nigdy nic nie wygrałam, aż do teraz
Gratuuuuuuuuuulacje
a jakie było zadanie konkursowe?
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Niesia napisał:
Wygrałam Bio Oil w konkursie na Rossnet.pl Ale się cieszę! Wypełniam te konkursy chyba od dwóch lat i nigdy nic nie wygrałam, aż do teraz
Gratuuuuuuuuuulacje
a jakie było zadanie konkursowe?
Właśnie nie pamiętam...