BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628891 przez cukierecek27
agniesia1604 napisał:

cukierecek27 napisał:

Mysle że agnieszko nie bedzie problemu z tym kazdemu sie zdarza dwa razy kliknac czy coś :))

wlasnie doczytalam o workach prozniowych w biedronce JADE DZIS!! PO PRACY uratuje to moja szafę.!

Byłam w 3 biedronkach u mnie w miescie...
worki próżniowe zniknęły jak świeże bułeczki i dlatego zamawiałam przez allegro...

wow to co czeka mnie maraton najwyzej podjade do pepco jeszcze zobaczyc ... wlasciwie lepiej mi dojechać hehe blizej z pracy no zobaczymy co sie da zrobic

P.S. a mi sie w naszej biedronce nieraz udaje te fajne promocje po tygodniu nawet wyhaczyc :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #628896 przez EwelinaB87
Oglądam na allegro krzeselka do karmienia i zobaczylam to:

chcialam kupic zwykle drewniane, ale to ma niesamowicie fajnie regulowane oparcie blacik i stoliczek z przegródkami ten kolor mi pasuje ale nigdzie go nie widze :( kazdy udostepnia a do kupienia nie ma :(

11 lata 8 miesiąc temu #628908 przez cukierecek27
EwelinaB87 napisał:

Oglądam na allegro krzeselka do karmienia i zobaczylam to:

chcialam kupic zwykle drewniane, ale to ma niesamowicie fajnie regulowane oparcie blacik i stoliczek z przegródkami ten kolor mi pasuje ale nigdzie go nie widze :( kazdy udostepnia a do kupienia nie ma :(

fajne rozwiazanie ja już krzesełko do karmienia mam wiec odpadł mi wydatek :) bedzie tylko do wyczyszczenia i wyprania :D ufff

11 lata 8 miesiąc temu #628911 przez EwelinaB87
wbrew pozorom to kosztuje 239zl z wysylką, zupelnie nie rozumiem dlaczego niektóre kosztuja 500zl a to samo krzesło?!

11 lata 8 miesiąc temu #628917 przez agniesia1604
Wiec kurde już nie wiem ...
...
napisałam jeszcze raz do Sklepu i do allegro i czekam na info ...
Ale Sklep napisał ze nie ma możliwość anulować ...
Wiec co ?
Mam wszystko brać w 1 paczce?

ech koniec świata...

11 lata 8 miesiąc temu #628922 przez wunia1984
Obudziłam się:) widzę,że słoneczko zagląda do okna :) Ewelinko z tymi moherami w biedronie to się zgodzę, ale one czyhają w każdym sklepie na promo. Kurcze o krzesełku do karmienia jeszcze nie myślałam, ale w sumie czemu nie. To, które znalazłaaś wpadło mi w oko:) Cukierecek cieszę się,że z małą ok, kiedy następne USG?

11 lata 8 miesiąc temu #628926 przez wunia1984
agniesia no to trafiłaś na jakiegoś pacana, ja nieraz popełniałam jakiś błąd i sprzedawca anulował transakcję. Tym bardziej,że jakoś nie mogę ogarnąć tej nowej stronki allegro:(

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628928 przez cukierecek27
wunia1984 napisał:

Cukierecek cieszę się,że z małą ok, kiedy następne USG?

no w 30 tygodniu i wtedy jeszcze będzie obserwować te wagę naszej małej. wiec jeszcze troche czasu. Pani dr - No i mamy już połowę ciązy .. ehh nawet nie wiem kiedy to zleciało SZOK ....

Tym bardziej,że jakoś nie mogę ogarnąć tej nowej stronki allegro:(

też mam z tym problem... :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #628931 przez agniesia1604
Pismo do sprzedającego:

Pisałam do Allegro z prośbą o anulowanie tych transakcji a pozostawienie tylko 1 tej ostatniej na kwotę 82,18zł.
To będzie bezsensu kiedy Państwo wyślecie do mnie 3 paczki za pobraniem a ja 2 paczek nie odbiorę i będziemy pisać do allegro aby anulowali. Mnie nie zależy na mojej opinii jaką otrzymam przez moje roztargnienie w ciąży ale bardziej na Państwa firmie abyscie nie ponosili zbędnych kosztów wysyłki kiedy ja tych rzeczy pozostałych nie chcę.
Więc proszę o jakąś propozycję rozwiązania tego zaistniałego problemu. Ja bardzo chętnie od Państwa kupię ten towar z przesyłką na koszt 82,18zł lecz pozostałych transakcji nie chcę anulować czyli zawierać umowy.
Dlatego czekam na jakąś propozycję rozwiązania tego problemiku a myślę że dojdziemy do jakiegoś kompromisu.

11 lata 8 miesiąc temu #628936 przez agniesia1604
Toc właśnie przez tą cholerna stronkę nową zrobiłam taki bubel
Zawsze kupowałam na allegro i nigdy takiego problemu nie miałam aż do teraz..

Poprostu info z opóźnieniem ... zawiśnięta storna i dupa ...
Przez to zamówiłam kolejny raz i kolejny bo myślałam ze po prostu nie zakupiłam:(

No i teraz będzie dupa:)

11 lata 8 miesiąc temu #628946 przez cukierecek27
może nie będzie tak źle i anulują 3mam mocno kciuki

11 lata 8 miesiąc temu #628971 przez agniesia1604
nie anulują ...
musiałabym nie odebrać przesyłki...
No nic ...odbiorę a potem pomyślę o oddaniu lub przekazaniu dalej tych worków próżniowych...
No nic będę miała o 19 worków więcej .......
hehehehehe

Ale dziwna reakcja ze strony sklepu ...zamiast jakoś dojść do porozumienia ....np ...
okey nie wysyłamy Towaru bo jak Pani pisze pomyliła się Pani i za 3 dni napiszemy do allegro o zwrot prowizji za te towary o których Pani nas informuje....

No ale przecie im zalezy na sprzedaży wiec wyślą jeszcze dzisiaj ... ja bedę musiała odebrać ... i ewentualnie im zwrócić ...a oni dobrze wiedzą ze nie chce się ludziom potem zwracać towaru... no nic najwyżej oddam lub przekazę dalej :)

11 lata 8 miesiąc temu #628973 przez EwelinaB87
mysle ze to dlatego ze za pobraniem, ja nigdy tej formy nie wybieram, natomiast zupelnie nie rozumiem uporu, przeciez i tak dostana zwrot prowizji :/

11 lata 8 miesiąc temu #628975 przez wunia1984
Cukierecek nie wiem czy Twój lekarz wspominał coś o badaniach z przepływami wykonuje się je ok 24 tygodnia, jeśli miałabyś możliwość to może warto zrobić. Ja mam takowe w poniedziałek.
W czasie tego badania sprawdzają przepływy w pępowini e i łożysku, celem jego jest określenie czy dzieciątko dostaje odpowiednią ilość skłądników odżywczych.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #628977 przez agniesia1604
Widzisz.... wygląda na to że to sklep jednak naciągaczy ...

Dziwne postępowanie ze strony sklepu ...

Skoro informuję o tym fakcie w ciągu 20 min i wiadomo zę nie wysłali mi towaru w ciagu 20 min toc wg mnie wszystko mozna cofnać... jeśli się chce wypełnić formularz...

Wiem jedno że ta zmiana w allegro spowodowała że nie wiedziałąm czy do transakcji doszło czy tez nie...

To pisałam po pierwszej transakcji:
Treść wiadomości
Witam,
Czy moje zamówienie z allegro do Państwa dotarło?
Jako, że pierwsze zamówienie anulowałam dokonałam drugiego a teraz nie widzę tego w zamówieniach w transakcjach tzw. Kupione.
Nie wiem czy to błąd ze strony ALLEGRO czy po prostu coś u mnie nie tak. Cz wszystko w porządku i pierwsza transakcja została anulowała a druga dokonana i mam oczekiwać na jedną przesyłkę na koszt 82,18zł?

Z góry dziękuję za odpowiedź i bardzo przepraszam za zamieszanie.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka