- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
A poród domowy może mniej stresujący ale mimo wszystko w szpitalu czułabym się bezpieczniej, nigdy nie wiadomo co sie może wydarzyć. Choć wydarzenia ostatnich miesięcy pokazują, że w niektórych przypadkach nawet szpital nie daje bezpieczeństwa...
W Norwegii tylko jutrzejszy dzień jest dniem wolnym, pogoda tutaj też skapciała raz słońce raz deszcz a temperatury nie przekraczają 10 stopni więc bez szału...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-anmar-mi...tis-i3180266825.html
Ja chcę 2 w 1 dlatego że fotelik do auta już mam od znajomej kupiłam z dobrej firmy
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
zii daj znać jak będziesz miała fotki
wunia a ty w końcu gdzie rodzisz, w norwegi?
ja dzisiaj byłam u lekarza rodzinnego po receptę na duphaston oczywiście babeczka zaczęła że nie powiną mi wypisywać blebleble a i tak dała mi na 3 opakowania czyli starczy mi do 22 maja czyli do następnej wizyty u gina
agataxii nie zazdroszczę mój maż ma wolne od jutra do poniedziałku więc będzie trzeba coś wymyślić, wstępnie mamy pomysł jechać do babci i cioci bo ostatnio byliśmy u nich na dzień dziadków czyli w styczniu
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
co sądzicie o tych wózkach, mi się podoba 14 i pytałam ile ważą około 11-12 kg
Ja chcę 2 w 1 dlatego że fotelik do auta już mam od znajomej kupiłam z dobrej firmy
fajny ale dlaczego taki tani jest, nie jest jakiś wielki?!
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja sobie wyobrażałam nie wiadomo jak ten weekend majowy i co? Dzisiaj mężulek na dzień, jutro noc, piątek dzień... I tak zamiast cieszyć się z kolejnego wspólnie przeżytego roku, to albo córa będzie mnie wykańczać na polu, albo ja ją w domu
Heheh mam podobnie z moim facetem.. czawartek do pracy i w sobote najprowdopodobniej tez;/ mielismy tzn planowalismy jechac do jego siostry ale co autko oczywiscie te ekonomiczniejsze troche szwankuje i boi sie bysmy nie staneli gdzies po drodze.. wiec tak nieciekawie ale ja spobie troche poleniuchuje :D:D a co!!!
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
co sądzicie o tych wózkach, mi się podoba 14 i pytałam ile ważą około 11-12 kg
No jak za takie pieniądze to zdaje się być porządny, wyposażony (daszki, moskitiery, itp) a przede wszystkim stabilny. Tylko jak dobrze zauważyłam, to gondola i nosidełko to są jedno, i się zastanawiałam czy da się całkiem górę odpiąć, by mieć łatwy dostęp do dziecka w gondoli...?
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie słoneczko od rana:)
Alicja strasznie dziś skacze w brzuszku Leże sobie na balkonie na leżaczku
Mój mąż jest 24h w domku hehe czasem bym chciała ,żeby wyszedł na 8 h do pracy :)Plus taki ,że będzie od początku narodzin Alicji przy Nas. Podział obowiązków pół na pół !
A wasi mężczyzni jak poschodzą do obowiązków tatusia??
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
Mój mąż nie może się już doczekać kiedy Maluszek będzie już z nami. Twierdzi że będzie czynnie uczestniczył we wszystkich obowiązkach ale zobaczymy jak to będzie
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
Jednak mimo takiej pomocy z jego strony, wolałam i wolę wiele rzeczy robić sama, bo co matczyna ręka, to matczyna
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Moja maz ma 2tygodnie wolnego haha tak sobie zrobil grafik dzisiaj robi z ojcem auto bo 3 maja wyjezdza z bratem do zakopanego, oczywiscie beze mnie bo sie do chodzenia nie nadaje =.= a na final siaty w dąbrowie mnie nie pusci, bo mowi co bede z obcym chlopem(jego przyjacielem) chodzic =.= EGOISTA!
co do ciazowych ciuszków to mam kilka koszul spodni ale nie mam spodnic, musze jakas kupic, kupilam legginsy z gatty ale jeszcze nie mialam okazji ich wlozyc, ale chyba kupie sobie jakies koszulki w necie, bo takie co mi sie podobaja w sklepie kosztuja majatek :/
ja na weselu tesciowej bawilam sie do polnocy i tancowalam calkiem preznie az bylam w szoku ze dawalam rade, chociaz po 3piosenkach zaczynal mnie pobolewac brzuszek bo mi za bardzo Milcia ugniatala...
ale to nic najgorsze puchnące stopy...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odzieży ciążowej nie kupuję ( tej w sklepach ciażowych) bo nie dość,że rozmiary MEGA to jeszcze moda przedpotopowa....
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój mąż również nie może się już doczekać kiedy Kacperek będzie z nami i jestem pewna że od 1 chwili nie będzie mógł się od niego oderwać i będzie chciał mu poświęcać jak najwięcej czasu.
Pamietam jak urodziła się moja siostrzenica i po jakimś czasie zabraliśmy ją we dwoje na spacer byście widziały jaki zadowolony pchał wózeczek- po prostu widok "tatuś marzenie"