BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #643875 przez Niesia
Czasem się zdarzy, że mała podskakuje rytmicznie przez ok pół minuty. Ostatnio to się już nie zdarza ale bywało...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #643878 przez patka1603
ja powiem tak osobiście nie miałam z brzuszka jakiś takich wyraźnych doznań- nie wiem czy to ma być takie intensywne skakanie jak u normalnego człowieka czy jak.., nie zauważyłam takiej sytuacji, ale może po prostu są to słabsze doznania i nie zwróciłam uwagi. Sama nie wiem.
Zresztą do 22 tygodnia ciąży miałam wrażenie że brzuszek mi ciągle skacze więc stwierdzam wtedy ze to nie możliwe żeby to była czkawka ale może i.

11 lata 7 miesiąc temu #643891 przez wunia1984
Kawał robotki odwaliłam, pizza na obiadek była a placuszek juz stygnie. A Zuzinka praktycznie non stop aktywna a i czkawki miewa. Falowanie brzunia to normalka :) Po poprzednich przezyciach ta ciąza to błogosławieństwo :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #643956 przez agniesia1604
inez_lamcha witaj:)

A my dziś z moim M. byliśmy z Bielsku i pochodziliśmy po sklepach :) ...
Kupiłam sobie w H&M :
te legginsy:
www.hm.com/pl/product/98996?article=98996-C za 30zł ( bo miałam rabat 25% na wybraną rzecz:PPP )
o dziwo rozmiar M:)))) hihihi :) poczułam się naprawdę szczupła:))))))) hehehe

oraz z przeceny za 30zł te spodnie:):)
www.hm.com/pl/product/09430?article=09430-C

a żeby było śmieszniej ... kupiłam sobie tą bluzkę za 19,90:))) heheheheh super leży na mnie i będzie super do końca ciąży:))):PPP
www.hm.com/pl/product/01655?article=01655-Q

teraz moda na paski:P

Naprawdę dobrze i tanio mozna się ubrać w H&M tylko trzeba trafić na promocje/przeceny:)

oraz te buciki na wiosne/lato za 69,90zł w ccc ale bardzo wygodne:
www.euroobuwie.pl/product-pol-1815-INBLU...ie-IN-EP-14-026.html

Dziś dzień zakupów był :P mąż oczywiście też sobie musiał kupić buty i kurtke dzinsową ...a jak:))

11 lata 7 miesiąc temu #643963 przez EwelinaB87
ja poodkurzalam i umylam podloge strasznie sie zmachalam, zazdroszcze promocji :P

11 lata 7 miesiąc temu #643980 przez agniesia1604
nom prócz zakupów
to opróżniliśmy trochę szafy ... takie generalne porządki zrobiliśmy z mężem ... co niepotrzebne to do wyrzucenia lub do skrzyń z ubraniami ...

Myśmy wczoraj sprzątali ze względu na to ze wczoraj teście wyjechali ...

Za 20 min lecę na X Factora:P

Miłego wieczorka:)

11 lata 7 miesiąc temu #643996 przez klaudiaxx
tak beede miala chlopca . wiesz czasem nie wierze w swoje szczescie gdy czuje jak skacze mi po brzuszku nawet nie marzylam ze to moze byc takie wspaniale uczucie jestem w 6 miesiacu a kocham tego maluszka jakbym spedzila z nim cale zycie to jak milosc ponad wszyskonie sadzilam ze tak mozna kochac to jak bede kochac po porodzie skoro juz teraz te dziecko to cale moje zycie

11 lata 7 miesiąc temu #644000 przez wunia1984
Agniesia ja tez zrobilam zakupki ae na allegro :) spodnica maxi w kolorze nude i 3 bokserki powiększyły moją garderobę :) u mnie tez Xfactor rulezzzz :)

11 lata 7 miesiąc temu #644006 przez Joanna89
Tez patrze x-factor, jak narazie dupki nie urywa :P
kupiłam dziś wieszaczki z Disneya do szafy dla malutkiej :)

11 lata 7 miesiąc temu #644049 przez EwelinaB87
ja w ogole tego nie ogladam, zupelnie nie rozumiem zapychania tak dobrego czasu antenowego, 21872187641287632817 seria czegos tam, serialami, nawet dobrego filmu prozno szukac...

ogladam polozne i zastanowily mnie dwie rzeczy, jedna:
że polozne nie podtrzymuja w ogole glowki dziecka, nawet takiego nowonarodzonego,
i zakazuja owijania dziecka w kocyk, otulaczek itd
tlumacza to mozliwoscia przegrzania sie a tak dziecko nie ma mozliwosci sie odslonic.

11 lata 7 miesiąc temu #644070 przez klauduska89
my już po grillu u znajomych, najadłam się karkówki, boczku i kiełbasy za wszystkie chyba czasy. :) Denerwuje mnie tylko zatrzymywanie nas na siłę...Kiedyś może i siedzieliśmy całe noce, ale teraz jak jestem w ciąży to wolę wcześniej do domu wrócić i się położyć a niestety koledzy tego nie rozumieją...

11 lata 7 miesiąc temu #644120 przez Joanna89

11 lata 7 miesiąc temu #644122 przez agniesia1604
Wzięłam się za oglądanie POŁOŻNYCH ...
mam do obejrzenia odc 4 i 5:)
Bo chyba już 5 był:P

11 lata 7 miesiąc temu #644309 przez EwelinaB87
ojojo jak mnie Micia w nocy kopala, to mnie o 3 obudziła :cheer:
ale spalam twardo do 9 hehe, w zakopcu w koncu zrobila sie pogoda wiec chlopaki idą na dolinę kościeliską, może zaliczą kilka jaskin ;)

A jutro jedziemy na 5dni do lasku ;) pobyć trochę w dziczy :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #644310 przez cukierecek27
Witam serdecznie, szczegolnie nowe sierpniowe mamusie!! po dluzszej przerwie ale nie moge sie fachowca doprosic o ponowne zabranie kompa:( bo dalej nie ładuje tak jak powinien tylko tak jak chce...:( Bylismy z moim i u Jego siostry grilek ehh fajnie bylo szkoda ze wczoraj jeszcze musial śmigać do holandii... najgorssze ze sie bał o mnie i nie zabrał ze soba... bo 250km juz wczoraj nie dałam rady prowadzić bo kregoslup nie pozwolił... ale w tamta strone sama prowadziłam widać małej bardzo to pasowało bo spookojniutko siedziała :) Daje juz wieczorami do wiwatu ze brzuszek caly czas skacze. Mnie Niki kopie delikatnie nad pępkiem najwyzej. Przywiozłam do lozeczka posciel :) po chrzesniaku mojego jeszcze nie mężusia poszewka na podusie kołderke przescieradlo z falbanka ochraniacz na szczebelki badlachim pościel do wozeczka z tego kompletu , zimowy spiworek.... no i komplet dla małej do chrztu po jej starszej córce. Do rodziców zjechala 2ga siostra wiec moze i dzis moj dowiezie mi co przygotowała i łózeczko ale to zalezy jak z powrotem mojego bedzie....

o takie coś:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka