- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
zapomniałam się pochwalić umówiłam się z koleżanką wstępnie na sesje brzuszkową i mamy zrobić ją w lipcu jakiś taki plener może na łące albo w parku a to jej stronka jak ktoś jest ciekawy agnieszkaiwachow.manifo.com/
tylko nie wiem jak rozwiązać kwestie finansowa- tzn nie pytałam czy zrobi to tak po koleżeńsku czy mam jej coś odpalić (bo nie wiem jak spytać ) ogólnie mam problem co do tej sesji z mężem bo nie lubi być fotografowany i jest nie chętny, ale przemówiłam do niego argumentem że to 1 ciąża i fajna pamiątka a po 2 co powie synowi jak się zapyta gdzie był tata hehe
A tak poza tym to do mojego męża zaczęło docierać że czas nam się kończy i że dzidziuś niedługo się zjawi. tzn w tygodniu stwierdził że sprzedaje skuter aby było coś na wózek a dzisiaj wyskoczył że idzie naprawiać drzwi od samochodu aby można było wsadzać fotelik od strony chodnika a nie ulicy. Normalnie szok!!!
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
takie ma podejscie coz.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakies dwa dni temu brzuch mnie bolal jak w okresie a wzielam nospe, tak sie zleklam ze zaczelam sie modlic, Boze zaczynam swirowac, wiec wracam do szydelkowania bo zaczynam bredzic
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
o matko jaką mam zgagę od rana fuuuj, mleku już mi nie pomaga
Klauduśka udanej zabawy!!!!
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Klaudusiu89 ja nie lubię za bardzo klusek śląskich ale mój mężuś kocha więc często je robie a to naprawdę banalne jest
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wyslalam moja siostre do apteki i kupila mi podklady na lozko druga paczke podpasek (mysle ze 10szt byloby za malo na 3dni), majtki siatkowe, i witaminy, zostanie jeszcze tantum rosa, kosmetyki, pieluchy i koszulki do szpitala do konca przyszlego tygodnia powinnam byc gotowa, nie mam zamiaru z tym czekac do lipca bo moze sobie lezec
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Cukiereczku,
współczuję takiej nowiny...
Gratuluję 5!
Ewelino,
mi sie wydaje że ze 3-5 saszetek tamtum rosa wystarczy - jak chcesz mniej to mozesz się ze mną podzielić przy okazji:P
Ja musiałam teściową nagadywać bo oni w zabobony wierzą... że muszę kupic wcześniej bo potem Marcin sobie z tym wszystkim nie poradzi i kupi albo za mało albo za dużo - a to tylko 2-3 dni .... bo się wychodzi teraz po 3 dobie ze szpitala a nie jak kiedys tydzień leżenia w szpitalu. Taki tatuś to pożywka dla Pań w sklepie dziecięcym ...
Od wtorku zaczynam się pakować
A poza tym:
Te wszystkie sprawy mnie przerastają...
Ogólnie boli mnie te krocze i podbrzusze - ale najbardziej kiedy wstaję i chodzę na początku.
Jak siedzę nie boli, jak leżę nie boli... ale doszły mnie kłucia w górnej części pochwy - macicy.
No ale nic to przestraszyłam się ostatnio bo że tak się dziwnie wyrażę Staś miał czkawkę a ja tą czkawkę czułam w pupie < sorka - ale dziwaczne uczucie > ... przestraszyłam się ze on powoli się obniża...
Dzis pozbyliśmy się mebli ze stołowego - meblościanki... lepsze to niż wyrzucanie na śmietnik ... mniej mebli do przewiezienia ... tym bardziej ze nie mielibyśmy gdzie ich wstawic na nowym ... maz to by wszystko zaraz sprzedał - nawet ławę... a facet był chętny że za 70zł weźmie... chyba go pogieło!!!!! Ja mu powiedziałąm wczoraj ze mam ławę i za 130zł mogę sprzedać bo na www.tablica.pl taka sama ława używana kosztuje 150zł. To te dzisiaj ze 70zł i bierze:) ...powiedziałam NIEEEEEEEEEEEE
No i przekonałam męża że ława ta będzie nam jeszcze długo służyła:))))
_________
Wózeczek dziś odebraliśmy ... stal pół dnia na balkonie i się wietrzył ...teraz w mieszkaniu rozłożona gondola w celu wietrzenia tego smrodu.... i tak będzie sobie stał i stał ...tak samo spacerówka i fotelik - mozemy jedynie przykryć aby sie zbytnio nie zakurzyło.
_________