- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A swoją drogą to nie mogę się już doczekać kiedy my będziemy wybierać wózeczek
a tak mi się przypomniało- nurtuje mnie to już od paru tygodni:
mianowicie nie jesteście skrepowane jak brzuszek wam skacze w jakimś publicznym miejscu albo w sód znajomych??? bo ja nie wiem jak mam reagować troszkę się tak jakby zawstydzam czy coś nie wiem jak to opisać i chciała bym się schować hehe dziwne to..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
oj agnieszka współczuje dolegliwości... mój synek narazie wzorowo się spisuje tzn dobrze znoszę ciąże nie mam żadnych dolegliwości bólowych, a jak mnie kopie to z wyczuciem jeszcze ani razu nie dostałam po żebrach
właśnie daje o sobie znać po swoim ulubionym napoju gazowanym... kochany!
A swoją drogą to nie mogę się już doczekać kiedy my będziemy wybierać wózeczek
a tak mi się przypomniało- nurtuje mnie to już od paru tygodni:
mianowicie nie jesteście skrepowane jak brzuszek wam skacze w jakimś publicznym miejscu albo w sód znajomych??? bo ja nie wiem jak mam reagować troszkę się tak jakby zawstydzam czy coś nie wiem jak to opisać i chciała bym się schować hehe dziwne to..
Wczoraj kopnął mnie zaszczyt ....
W lidlu aż 2 osoby chciały mi ustąpić miejsca w kolejne to w jednej kasie to w drugiej... a ja nie TWARDO - bardzo dziękuję ...poradzę sobie...

To było bardzo miłe - naprawdę ...
Pan z żoną i z dzieckiem 10 letnim - koło 50 lat
Pani koło 50 lat
______
W banku spotkałam sie natomiast z przepychaniem się aby tylko być pierwszym w kolejce...
___
w kauflandzie też mają w pupie...
_______ a powiem Wam ze ten brzuszek już całkiem pokaźny - ja niestety trzymam się często za plecy z racji tego ze jak stoję to mnie jednak boli - Wada kręgosłupa:)
MNIE mój brzuszek nie krępuje - ostatnio go aż za bardzo uwidaczniam

hehehe
Patka masz piękny brzuszek ... każdy znajomy Ci zazdrości

Ale co do tego wstydzenia się i skrępowania to mam wtedy gdy spotykam znajomych którzy np stracili maleństwo bądź staraja się i nic... po prostu wolę uciekać bo wiem że trochę im nie miło
- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Patka, ja tam się nie krępuję - zresztą brzuch mi aż tak bardzo nie skacze, żeby było to jakoś specjalnie widoczne

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
i troszke sie przezarlam

ja sie chwale brzuszkiem i lubie jak skacze nawet licze ze ludzie to widza.
w brw jest bez vatu wiec moja siostra tez kupila sobie komode.
mnie dzisiaj strasznie brzuch ciazy mimo ze oczywiscie jest taki jak zawsze, mialam dzisiaj robic sesje z kuzynka ale jakos sie nie dogadalysmy
ogladam sex w wielkim miescie wciaz nie wiem czym sie zachwyca swiat w J.parker =.=
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
A Tobie gratuluję zasłużonej piąteczki

Co do chłopów, mój też jakoś specjalnie nie fascynuje się jakimikolwiek zakupami dla dzieci. Odkłada wszystko na ostatnią chwilę - ogólnie żyje sobie na lajcie

A spakowana jeszcze nie jestem, bo jakoś mi się nie chce, choć czasu już zostało naprawdę mało

agniesia ja czkawkę jednego z maluchów też czuję w pupie, więc to raczej normalne

Ewelina nie rób smaka plisssss

- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do smaków to dzisiaj roladki wołowe, kluseczki śląskie i buraczki (czerwonej kapustki nie było akurat w sklepie). Może dziś się wybierzemy nad Wisłę bo tak ładnie jest
- mami_nka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Zakochani od pierwszych chwil <3

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u mnie tez dzisiaj przepiekna sloneczna pogoda:)
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziekuje jeszcze raz za wsparcie Kochane!!!
No jesli chodzio brata... gorączka mu spadła na szczescie , zapalenie pluc sie trzyma jak i obrzek mozgu.. nie wiedza ile beda go jeszcze trzymac w tej spiaczce ale napewno dopoki obrzek nie zejdzie... zobaczymy co w poniedzialek powie Pani doktor, ja na zakazie przyjazdu troche glupio sie czuje ale wiem ze to dla dobra malej w domu pewnie nie mysle nie stresuje sie jakbym odczuwala to tam... Mama wyslala mi zdjecie bo udalo jej sie posiedziec pol godziny przy nim wczoraj... Straszny widok ale wiadomo aparatura musi być. Wiem że jest pod dobra opieka bow tym szczecinskim szpitalu maja najlepszych neurochirurgów chyba nawet na cała Polske. A gnoja co go pobił chyba wlasnymi pazurami bym zadźgała a nosze jeszcze bardzo dlugie.
Pogoda cudna a ja jeszcze w piżamce siedze jakos nie chce mi sie z lozka wyjsc jakis mam taki dzien poza tym ehh nie wiem co juz mam jesc bo dalej mi cukier skacze , ale mialam wczoraj dostawe z dzialki mmm rzodkieweczka sałatka szczypiorek mmmm

w planie dzis wziecie sie w garsc i spisanie co ile czego mam na dany rozmiar ambitnie ale czy wyjdzie... okaze sie
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja wczoraj o 21 skusiłam się na sałatkę grecką...
Niestety Papryka spowodowała u mnie przez sen cofnięcie się kwasu żołądkowego przez co prawie się udusiłam bo płyn wpadł nie w tą dziurkę

miałam tak po 22 i potem po 23 ... gardło całe podrażnione bo kasłałam bo te płyny zeszly nie tam gdzie trzeba.
Więcej papryki nie zjem w ciąży..

Lekko głowa mnie boli - pewnie po tych nocnych przebojach...
______
Pranie skończone i poprasowane... Dziś nawet maż prasował a ja składałam i chowałam. Jak on zawsze to tłumaczy - bo ja też chcę mieć wkład własny

________
Wczoraj cały dzień oboje mieliśmy obładowany obowiązkami... dziś odpoczywamy ....
- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nas też dzisiaj przywitało słoneczko. I ptaszki ćwierkające za oknem (echhh, nawet w mieście niedziela bywa urocza). Nareszcie!

My dzisiaj mamy w planach zakupy - M. przed chwilą zamówił całą elektronikę dla maluszka - podgrzewacz, laktator, butelki, termometr bezdotykowy. No a później wybieramy się do IKEA po zasłonki, wanienkę i pojemniki na kosmetyki. Co do tych zakupów, to powiem wam że mój mężczyzna też się niespecjalnie przejmuje - raczej ja kupuję. Ale że chciałabym, żeby miał poczucie ile to kasy, to grubsze rzeczy zostawiam jemu (zrobiłam tylko listę czego nam trzeba). Jak dobrze, że rodzice sponsorują wózek - największy wydatek odpada...
Po południu natomiast wybieramy się na spektakl z Tomaszem Kotem Jak zostać SEX GURU w 247 łatwych krokach (hihi to mój prezent urodzinowy). Nie wiem czy się będę umiała skupić, bo tu o seksie, a ja wyposzczona...

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cukiereczku trzymaj sie! bedzie dobrze.
- wunia1984
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ...teraz serca mam dwa...

- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wunia, móiwsz, że rogal przydatny? Bo właśnie sobie zamówiłam w piątek... Coś ostatnio znalezienie właściwej pozycji do spania graniczy z cudem. Niewygodnie mi, za gorąco, za zimno, za duszno... Echh... A własnie - też macie problem z oddychaniem?
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-