- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- olivka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
DziękujęMonix śliczny brzunio, a te 22 kg to chyba właśnie tam się skumulowały
ślicznie wyglądasz

olivka uwierz, że nie tylko w brzuchu się skumulowały

- wunia1984
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ...teraz serca mam dwa...
- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
joannadobrze zrozumiałam że malowaliście łóżeczko? a czym? bo ja też bym chciała pomalować na biało, ale nie wiem co wybrać żeby było bezpieczne dla Kacperka
A to moje dzisiejsze zakupy za 3zł:
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1

Poleżałam sobie w wannie i od razu człowiek bardziej zrelaksowany się czuję, no i mam już problemy w goleniu nóg na siedząco w wannie, jak je trochę podwinę to brzuch sobie uciskam...
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
wiesz może 22kg, ale cycory Ci urosły to facet chyba szczęsliwy ze ma dwie poduchy

Dziękuje <3
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Ewela sexu niet, to i z cycuchów pożytku nie ma hehe
A ile metrów w brzuchu to nie wiem, jeszcze ani razu nie mierzyłam w tej ciąży

- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- olivka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Mierzył meble wczoraj i pomylił się o 5cm ... a ja się denerwuję bo facet jutro ma przyjechać po meble aż 40km i modlę się aby miał wyższa pakę o te 5 cm .... Czasami dam mu coś pomierzyć a potem żałuję bo sama bym to lepiej zrobiła....
a kurde dwa razy pytałam czy na pewno 2metry ech
I weź zaufaj facetowi to będziesz chodziła boso
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/

- mami_nka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Dzis byliśmy na kac vegas 3

sklep.sizeer.com/nike-torba-varsity-girl...,ABG,224718050.bhtml
klauduska89 tak czytam o twoim mężu że koledzy i picie, ze z wesela mozesz wrocic sama i ze 20 lipca wraca przyjaciel z Angli

Olivka kocyk z biedrony juz wyprany w pralce u mnie był

- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Caly dzień dzisiaj zajęło mi nadrabianie tego, co naskrobałyście od środy! Aż sobie notatki porobiłam, co komu odpisać

Dzieki za linka do poduszek poporodowych - kupilam i taką, i rogala do karmienia. Ceny spoko, więc wolę się zaopatrzyć - no i wzorki fajne, wybrałam sówki;
Groszek - nie martw się i narzekaj, jeśli ci ulży! Ja tez sie czuje wielka, słoniowata i trochę przez to nieszczesliwa, ale generalnie ważne, że nasze dzieciaczki zdrowe. Powiem wam, ze doceniłam to w środę, kiedy dowiedziałąm się że żona kolegi z pracy poroniła w 5 miesiącu... Najpierw wyszło im złe badanie prenatalne (podejrzenie rozszczepu kręgosłupa_, a później, kiedy on wyjechał do Stanów w podróż służbową, ona wybrałą się na badania i już było coś nie tak. Wylądowała w szpitalu, lekarze próbowali ratować ich córeczkę, ale niestety - w końcu serduszko stanęło. Później wywoływanie porodu...A ona była z tym wszystkim sama... W dodatku ten mój kolega to straszny dupek, zamiast posiedzieć z nią w domu zapiernicza nadgodziny w firmie i jeszcze się chwali jak to z ZUSU wyciągnął kasę na pogrzeb i jak oglądał 'to, co zostało'. Nosz k....! Trzepnęło mnie to strasznie - dlatego cieszmy się, że z naszymi maluchami jest dobrze, i że nasi mężowie czy faceci trochę bardziej wrażliwi...
Dzisiaj odkryłam lumpik na Bronowickiej w Krakowie - całkiem fajne ciuszki, wycenione na sztuki (kupiłam śpiworek na lato i kilka bodziaków). Będę tam częściej zaglądać.
Co do siary to póki co zauważyłam tylko dwie plamki na koszuli po nocy (ale tylko z prawej piersi póki co). Wyczytałam w książce 'W oczekiwaniu na dziecko' żeby nie pobudzać piersi, kiedy zauważymy siarę, bo nie jest to dla nich korzystne (ani dla malucha

Zazdroszczę wam tego prania i prasowanie - u mnie nie schnie, więc muszę wywieźć wszystko do mamy i wysuszyć na zewnątrz. No i kupic deske, bo do tej pory prasowałąm na stoliku, ale większej ilości sobie nie wyobrażam...
Moje zylaki niestety się powiększają, fak fak fak! Już mi na łydce wylazły - mój M. dzisiaj głaszcze mnie po nodze i mówi: o, co tu masz? To mięsień? Gdzie tam, żaden mięsień, żylak po byku

Co do picia to mój. M jest raczej typem sportowca i od alko woli się zmęczyć - chociaż ostatnio, przez rżne stresy, zdarza mu się wypić drinka albo piwko wieczorem. Ale ja am nie narzekam, sam się chłopak pilnuje. Ja bardzo lubię wino i czasem mi go brakuje...
Joanna - super lozeczko! O
livka - jeśli to ten kocyk z mikrofibry, to na metce jest 30 stopni (nie recznie), ale pewnie jak wyierzesz w 40 to też nic sie nie stanie...
Maminka niezla historia z ta torba, uśmiałam sie

Ewelina: nasza reprezentacja... szkoda nawet gadac. Czasem tak myślę, że gdyby moze im obciac luksusy i za każdy przegrany mecz kazać spać pod namiotem, to wzięliby się do roboty... O, albo kazać im wracać po takim meczu na piechotę... przez tłum kibiców.. Szybko by się wyćwiczyli

Odkryłam w ogóle, że maly boi się burzy. Ja też zresztą nie przepadam. Bardzo wtedy kopie... a ja mam stres, czy aby wszystko ok.
No i ostatnia sprawa - polecam wam www.ojcowski.info (tu sa informacje na temat tacierzyńskiego). Może się przydać.
Uff, ale sie rozpisałam!