- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Akina, jeżyk jest genialny

Monia, śpiworek świetny! My mamy bardzo podobny taki cieplutki tylko bordowy od mojej siostry

Niagara, dobrze, że ktg wyszło pozytywnie

Jejku, ale się niedługo posypią Maluchy...

Patryś dzisiaj szaleje mi pod żebrami nieziemsko, brzuch mam twardy już prawie cały czas, ale nie ma bata, biorę się za prasowanie, póki jeszcze się trzymam jako tako na nogach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bardzo fajne kompleciki,wozeczek tez..ale najbardziej podoba mi sie tapeta

Hm co moge jesc zeby nie umrzec z glodu na sniadania? bedac na diecie ...fajnie mi 5miesiecy wymioty to jedzenia nie bylo,teraz jak apetyt wrocil znow zakaz jedzenia...a w lodowce ciastka stoja,napoleonki pyszne...
Serku wlasnie nie wiem jaki rozmiar tych sledzi kupic

Natalia,Serku powodzenia na wizytach!!!! My pozna nocaaaaaaaaaaa jak zwykle

Monia pokochalam Jurka od pierwszego wejrzenia,uwilbiam zabawki z nici a tu nie ma oczywiscie ....buuuu,w ubieglym roku mieli smieszna poduche jakiegos owada juz nie pamietam i czulki mu w nocy swiecily...droga ze hej,ale piekna byla.
Monia spiworek pierwsza klasa i naturalny,super,co do malin,to masz i pestki z malin w tym soczku,a a ja bym chciala wiesz sam soczek.
Paulinka mi pediatra ostatnio powiedzial ze najlepszy spirytus i nie ma co kupowac innych bajerow
Villemo dobrze ze przeszlo,te rozne bole pod koniec ciazy sa okropne

Iwonka moze jak sie zle czujesz przedzwon do lekarza i jednak przyspieszy cc ???
Ja zupelnie nie okielznana z zakupami i tak chyba juz zostanie,mojemu mezowi po prawie 2 miesiacach pracy powiedzieli ze moze za pol roku zaplaca,wiec tak jakby wogole tam nie chodzil,teraz szuka czegos nowego,,,ja stres bo nadal nie wiem czy tesciowa da i kiedy pieniadze na porod...a reszta rzeczy ??? hmmm( brak termometru-bedziemy wode lokciem sprawdzac

Uciekam Kochane moje trzymajcie kciuki za Nas
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Izunia fotki z wypadu, pierwsza klasa... a powóz- marzenie- zazdroszczę
Nefeli ojć znowu się coś przyplątało... kurcze ja nie wiem jak to jest możliwe żeby na jedną osobę aż tyle złego się zwaliło... kochana ty po tych 9 miesiącach to powinnaś dostać jakiś medal od organizacji pro rodzinnej za tak wytrwałą walkę...aż mi momentami wstyd że marudzę że mam dosyć... a ty co masz biedna powiedzieć

Powodzenia na wizycie
serku no a wy w końcu na jaki wózek żeście się zdecydowali??? powodzenia na wizycie, no i pościel prześłiczna...

Paulinko jak to się stało że waszą psinę pociąg przejechał... ojejku okropnie mi przykro

Jeśli chodzi o pępuszek to ja mam octanisept, a także mydełko z nanosrebrem (w płynie)- w szkole rodzenia położna powiedziała że można stosować i jedno i drugie zarówno dla maleństwa jak i dla nas na ranę poporodową

Kurcze ja znowu czuję rozpieranie w pochwie i pachwinach... jest to naprawdę bardzo nieprzyjemne, a wręcz bolesne.. najchętniej to załapałabym się za krocze i tak chodziła, bo mam wrażenie jakby mi mały miał zaraz wylecieć

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Odzywam sie ze jestem w dwupaku narazie wczoraj dosc pobolewal mnie brzuszek i dzis takie mocne pobolewanie w okolicy pepka i nie wiem wszyscy mowia ze chyba mi lekko opadl juz brzuszek takze Serku oby Twoj sen nie byl proroczy

Akina u mnie juz w miare ok a bylam podlamana skracajaca sie szyjka nadal jak mnie boli to placze i nie mam na nic sily ale jakos musze dac rade dla malej

przepraszam ze nie odpisze na posty ale przez te pare dni bylam odcieta od swiata a teraz wszystko mi sie miesza
zdjecia przesliczne no i WITAM NOWA MAMUSIE

BUZIAKI laski i 3majcie kciukaski a powiem wam ze jak wczoraj mnie tak pobolewal brzuch to odrazu wzielam sie za pakowanie torby bo 2 razy snilo mi sie ze z wesela jechalam do spzitala

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Serku widzę że wyprawka prawie gotowa. Pościel bardzo mi się podoba. Moja też już przyszła, nareszcie

Madzia u nas za ogrodem są tory kolejowe i tam nasza Saba wpadła pod pociąg. Nie wiem co ją podkusiło, żeby tam biegać, musiała się chyba jakoś zagapić

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
FFotelik z kolei mam Bebe Confort Creatis,bo taki był w zestawie jaki kupiłam-oceny ma dobre

Ja dzis odebrałam paczkę z apteki...dokupiłam tam jeszcze to o czym zapomniałam czyli gaziki,linomag,octenisept.....(paulinka to właśnie TO na pępuszek

z netu jeszcze zamówiłam gąbkę do kąpieli i chusteczki W pudełku (o te pudełko mi chodziło) i naklejki z imieniem małej nad łóżeczko

Byłam tez dokupić 2 staniki sportowe do spania :/
Monia no tak tak.....akcja aktualna tylko pisz co,gdzie i kiedy

Majty kupiłam właśnie w tej aptece int....1 paczkę siatkowych wielorazowych (2 sztuki) i jedną paczkę 7 sztuk takich jednorazowych

Jerzyk fajniuśny

A Filip znów mnie namawia na jeżyka pigmejskiego,żeby mu kupić bo w tym zoologicznym właśnie pani mu pokazała i na rękach trzymał i teraz męczy

No Monia,śpiworek super prezent

Daga,ja też nie mam termometru,przewijaka stojącego i stelaża do wanienki.... Może ktoś kupi

Madzior....pościel pikna

Ania-baw się cool ale z akcja to jeszcze zaczekaj

Ja bym sie mogła spakować.....bo już wreszcie mam co zapakować ale wpakowałam wsio do szafy i niech se leży

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
oj ktoś tu ma zakręcony dzień

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
O kurczaczki ale sie zagapiłam, skleciłam zdjęcie z netu zakupów dla Boguni i zmykam się szykować do lekarza a podczytam Was po powrocie
aaa kolory są troszkę jaśniejsze niż na zdjęciach, a wybierał je mąż
![]()
Bardzo ładna pościel. A masz link do niej? Oglądałam podobną na allegro. A jak z jakością i ceną? Też muszę kupić pościel, ale jeszcze nie wiem jaką...
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Serku pościel i cała wyprawka cudna.
Zaraz odpiszę dalej ale muszę doczytać posty.
Tylko się pochwalę, że ja też dziś odebrałam swoją pościel razem z falbanką, prześcieradełkiem, rożkiem i przewijakiem miękkim

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Iva
oj ktoś tu ma zakręcony dzieńo materac i fotelik pytała Aga Serek a z resztą cudna pościel też Serkowa
hihihihi
Ups.....no faktycznie....słonko znów za bardzo przygrzało chyba

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-