- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
no wiec tak:
natalcia przyszla na swiat o 13;35.
55cm i 3430 jest przekochana:-)
nike leze pod 117 skad co chwila unosza sie wrzaski..
na zmiane nasze dzieciaczki albo glodne albo do przebrania i jak jedno zacznie serenade to reszta podchwytuje:-\
wlasnie zaliczylysmy pierwsze przebieranie bo taaka kupa wyszla ze hej. dobrze ze wczesniej wynekalam polozna i mi pokazywala jsk sie za to wziac bo tera plakalybysmy obie:-)
zaczynamy sie dogadywac z cycem.. moze bedzie dobrze:-)
jak na razie mala cwana i sie wlasnie z nia w lozku przespalam. bo se usnelam przy usypianiu jej:-)
aski gratulacje:-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Oh Kalinka pierwsza kupa zawsze ciezka! U mnie był dramat bo owszem wiedziałam jak sie zmienia pampersa ale mały miał przeladowanie materialu! Ledwo co mi sciagneli cewnik kazali wstawać a tu szycie tak bolało mały wrzeszczal w nieboglosy kupa gigant No to sciaglam pampersa i nim zdarzylam zalorzyc nowego on drugiego kupala strzelił na koc wiec wyjelam koc zawiesilam o łóżko małego przelozylam na podklad poporodowy na moim lozku zeby nie ubrudzil drugiego koca a on zaczął sikac Mnie zakichana koszula operacyjna zaczęła zjeżdżać bo wielkie dziadostwo i zapinane z tylu wiec obrocilam tył do przodu Wenflon obklejony chyba 7 tasmami klejacymi bo sie odklejal zaczął sie przylepiac do ciuszkow małego ze go przewinac nie moglam Wszędzie kupa i zasikane i krew po mnie ja rozneglizowana ana to wszystko wchodzi nowa polozna z pediatra i otwierają moj parawan na oscierz! Myslalam ze skonam! Istne pobojowisko!
No i myslalam ze będzie dramat pomeczylismy sie do 11 chyba ja poszllam spać a Moj kochany maz uspil tego czorta tak ze teraz musiałam go wybudzac na karmienie!
Oj dziewczyny doczekacie sie malenstw I pozniej pewnie wszystkie będziemy myśleć ze jak fajnie jak mozna było pospac Jak fajnie jak mozna wszystko jesc i pic czy zrobic sobie dzien lenia ale napewno dzieciaczki nam to wynagrodza choćby słodkim bezzebnym uśmiechem i tyle wystarczy by z tego wszystkiego zrezygnować dla nich!
No wiec mamy trzy dziewuszki Ciekawa jestem która z was następna? ale i tak jesteście na dniach!
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Ja cos spac nie moge. Pierwszy raz wstalam po 6 hmmmmmm....
Ah! Mamusie posiadajace zwierzaki - jak przyjely Wasze malenstwa? Madzia, Iva jak tam koty?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Bardzo sie ciesze
Mialam niespokojna noc...bylo mi goraco glupie sny ...mokre majtki ta kleista przezroczysta wydzielina...na 10 jade na ktg...
Milego dnia
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Teraz oboje śpią i mam nadzieję że szybko się nie obudzą bo muszę wziąć prysznic... długi prysznic i może w końcu zjeść jakieś śniadanie...
Dziewczynki gratuluję małych księżniczek w końcu te nasze dziewuszki zaczęły na świat wychodzić Kinia, Ania, Monie, Karolcia to teraz już na was kolej
Kinia natomias jeśli chodzi o kociaka to jako tako dajemy radę... myslałam że będzie gorzej...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Czekam na zdjecie Natalki
No nas juz tak malo zostalo
Monia jak noc minela?
Widze KArolcia nie ciekawie czekamy na informacje jak ktg na ktora masz?
Kinia no ja tez czasami tak rano sie budze i zonk nie mogę spac a jak sie czujesz?
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kalinka, nie pamiętam czy Tobie już gratulowałam, ale jeśli nie, to GRATULACJE Kochana Jak znajdziesz trochę siły i czasu, to napisz jak tam wspominasz pobyt w szpitalu i sam poród
MyMelange, u nas Fado (spaniel) na początku był trochę zainteresowany nowym członkiem rodziny Patrzył na Zosię jak zaczynała kwilić. Teraz raczej średnio zwraca na nią uwagę. Chyba się przyzwyczaił, że jest Z czego my się cieszymy bardzo, bo też obawialiśmy się jak zareaguje na Maluszka. Jeśli chodzi o koty, to jest podział...kocur ma olewcze podejście do większości rzeczy oprócz jedzenia, więc nie interesuje go Maluch kompletnie. Natomiast kotki wytrzeszczają oczy jak Zosia płacze. Na razie nie podchodzą...tylko robią wielkie oczy Zobaczymy co będzie dalej...
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Widzę, że wczoraj się tu działoooooo A mnie nie było i takie emocje mnie ominęły
Dziewczynki Nubi Aska Kalina ogromne gratulacje Super, że wszystko w porządku i dzieciaczki zdrowe Czekamy na fotki
U nas z psem było tak samo, na początku bardzo się interesował, teraz się już przyzwyczaił i zaakceptował nowego członka rodziny Jak Julka płacze, to Arsen (Syberian Husky) zaczyna głośno wyć, chyba myśli, że jej się krzywda dzieje
Julce jeszcze nie odpadł kikut, nie wiem dlaczego to tak długo trwa
A tak przy okazji to udało mi się nadrobić tabelkowe zaległości
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Pyza, dobrze sie czuje. Zjadlam sniadanko i zasnelam jak dziecko
Psiaki Wam nie budza dzieci? Moj jest strasznym szczekaczem i potrafi drzec jape zupelnie bez powodu (jest juz gluchawy i reaguje inaczej niz normalny piesek).
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj w nocy, zgodnie z umową spotkalysmy sie z Nubi na porodowce
I wczoraj tez, o 11:40 silami natury na swiat przyszedł Piotruś, 3370g, 53 cm.
Porod byl masakryczny, ale nagroda cudowna więcej napiszę z domu, choc nie wiem kiedy mnie puszcza, bo mam slabe wyniki krwi, duzo stracilam w trakcie porodu.
Buziaczki, szczegolnie dla tych kilku wciaz oczekujacych
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Gratulacje dla dzielnych mamus
Agus....sie usmialam z tej Twojej opowiesci hahaha. Wybacz,podejrzewam,ze wesolo Ci nie bylo ale teraz jak sie czyta to material na dobra komedie :
Natalia,mojemu Filipowi tez kikut sie dluuuugo trzymal. Odpadnie nie ma innego wyjscia
Musze looknac do tabelki ile jeszcze lasek zostalo.... piec? Szesc?
3mam za Was kciukasy dziewczynki.... to juz koncoweczka. Za chwile wszystkie bedziemy pisac o naszych szczesciach a brzuszki beda tylko wspomnieniem....
Moja malenka wczoraj wojowala cale popoludnie ale w nocy za to obudzila sie tylko 2 razy na butle i spala pieknie za godzinke ,poltora spacerek
Ooooo Slonko gratuluje kochana
To sie krakowianki umiwily no
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzień dobry!!
Ale wysyp maluszków od wczoraj:)
NO więc, gratulacje dla : Asi, Nubi, Kaliny i słonko!!!
Została nas chyba 6, Karolcia odpisała Ci coś Ania31?
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)