BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #663855 przez niagara
Dla chłopców jest tyle fajnych rzeczy, a dla dziewczynek nie ma nic ładnego :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #663860 przez Alivva
też własnie wertuje tą stronkę ;)
i oczywiście zwróciłam uwagę na "kubusia" :D
powstrzymuję się bo juz mam tyle tego,że kurcze....nie zdążę zakładać tych ciuszków a jeszcze kuzynka zapowiedziala,że karton mi podrzuci....

11 lata 7 miesiąc temu #663869 przez niagara
Alivva napisał:

też własnie wertuje tą stronkę ;)
i oczywiście zwróciłam uwagę na "kubusia" :D
powstrzymuję się bo juz mam tyle tego,że kurcze....nie zdążę zakładać tych ciuszków a jeszcze kuzynka zapowiedziala,że karton mi podrzuci....

To rozumiem, że nie interesują Cię już ubranka z serii Kubuś Puchatek i przyjaciele? :blink: A szkoda, bo znalazłam teraz rewelacyjny szlafroczek tygrysek :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #663875 przez Alivva
Nie draznij lwa :D

pewnie,że mnie interesują ale chyba zaczekam do lipca jak juz wszystko wypiorę,poprasuję,poukładam wedłlug rozmiarów i zobacze czego nam jeszcze potrzeba :)

tatus na pewno zadba,żeby małej nie zabrakło nic z kolekcji Lecha Poznań (a dziś mi pisał,że jest promocja w sklepie internetowym :D )

Bo to tak jest jak masz dzieciątko najmlodsze w rodzinie i wśród znajomych. Każdy cos podrzuci i sie tego nazbiera. Szkoda wydawac kasę na coś czego mamy full a z drugiej strony....chce sie i tego co w oko wpadnie :)

11 lata 7 miesiąc temu #663877 przez niagara
To chcesz zobaczyć ten szlafroczek? :P :P

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663878 przez niagara
Dobra, masz :silly: :silly: :silly: :silly:

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...tek/Kolekcja/30528/1

Nie wiem czemu nie działa :dry:
W każdym bądź razie musisz wejść w zakładkę niemowlęta i kolekcja kubuś puchatek i tam znajdziesz :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #663886 przez Alivva
Słodki :)

11 lata 7 miesiąc temu #663888 przez Nubi
Aniu witam Cie ja też mimo ze jeszcze chyba tydzien tutaj mi nie stuknął :)
Imie Lena jest bardzo ładne i właściwie to żadne udziwnienie, lipa ze jest sporo Lenek wsrod noworodkow i wlasciwie tylko to na Twoim miejscu będąc by mnie zniechecilo. Mi sie tak podobala Bianka... Zrezygnowalam bo wlasnie stwierdzilam ze malo pospolite... Taka prawie Dżesika, albo jak ksiezniczka z disneya... Hmmm moze dlatego wlasnie mi sie podobalo :laugh:

A do dziewczyn ktore sie nie czują za wyraźnie: strzezcie sie bo to tak beznadziejny okres... Od wczoraj zaczelam funkcjonowac normalnie... Dopiero po antybiotyku, 4 dni z temperatura i zadnej poprawy po domowych sposobach... Lezalam i spac nawet nie moglam, zatoki nadal mam pelne i ciezka glowe, jesc moge juz wszystko bo wczesniej takie gardlo mialam zapuchniete. Uwazajcie na siebie!
:blink: :)

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #663893 przez Nubi

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #663895 przez Alivva
Nubi...nie porównuj imion Bianka i Blanka z Dżesiką bo te pierwsze są cudne,mi się kojarzą jakos tak delikatnie a Dżesika....no cóż :S Mówi samo za siebie. Ja osobiście jakoś z patologią polska kojarzę ( tylko wybaczcie,jesli ktos ma takowe w rodzinie)

11 lata 7 miesiąc temu #663899 przez Nubi
No Masz racje stuprocentowa z tym brzmieniem imion i nie porownywalam ich od tej strony, bardziej pod wzgledem rzadkosci wystepowania... Z imieniem Bianka chodzilabym wlasnie dumna jak paw :silly: gdybym miala na imie dzesika szantazowalabym rodzicow dopoki by mi go nie zmienili :lol:

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #663902 przez Alivva
wierzę,wierze :)

11 lata 7 miesiąc temu #663904 przez akina_zet
Witam nową mamusię Anię :)

Pyzaura wreszcie wiem, że też jesteś Ania :D

Niagara mam to samo z rodzicami i teściami jeśli chodzi o imię, to nie, tamto nie, a to będzie moje dziecko, to ja będę rodzić i to ja będę wychowywać, więc w nosie to mam i będzie miała na imię jak mi się podoba... Klara im się nie podoba, Iga też dla teściów paskudne, w ostateczności akceptyją Hanię... ale mnie się tak bardzo podoba Igusia. Lenek znam kilka i fajne dziewuszki z nich :)

Iwonka ja to odwaliłam numer z truskawkami, kupiłam pod koniec kwietnia te duże hiszpańskie bo miałam taką ochotę, że nie mogłam się powstrzymać...... i tak się strułam, że przez tydzień wymiotowałam i miałam biegunkę, a bóle żołądka nie pozwalały mi wstać z łóżka, skończyło się na nifuroksazydzie i innych lekach, majówke przeleżałam, na początku myślałam, że mi mdłości wróciły, dopiero gin mi powiedział,że to na bank te pryskane truskawki. Dziś widziałam te polskie, miałam taką ochotę ale się boję :( Choć wszystkie owoce szoruję i myję niczym szop pracz :silly:

Kupiłam dziś młodej czapeczki, powiedzcie mi czapki na jaki rozmiar kupowac? Na 56?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #663906 przez Alivva
Monia,z tymi czapeczkami to tez kurcze nie do konca wiadomo jakie kupować. Znam dzieciaki które rodzą się z większymi łebkami a sa takie jak mój Filip że wszystkie czapy były mu za wielkie i wyglądał jak Smerf gapciuch :)

11 lata 7 miesiąc temu #663914 przez akina_zet
Smerf gapciuch, musiał być rozkoszny :D Będę kupować najmniejsze, najwyżej później dokupi się większe :)

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka