- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już jak zwykle na nogach, coś ostatnio nie mogę dłużej pospać..no trudno:)
Paulina i Magda, dbajcie o siebie! Rzeczywiście trzeba się znowu cieplej ubrać, ja wczoraj wyciągnęłam z szafy płaszczyk jesienny..jeszcze się zmieściłam:)
NataliaLenka bardzo ładne imię, sama znam ze 3 dziewczynki o tym imieniu, cudne dzieciaczki:) rzeczywiście Lena to imię bardzo popularne teraz:) i niektórzy zamieniają na Nela:) jeszcze troszkę czasu masz na upewnienie się co do imienia:)
Alivvamnie też imię Jessica kojarzy się z dziećmi z pewnej dzielnicy Kalisza. Często jestem z moją Mają na placu zabaw w centrum i widzę 2 mamy kopcące fajki przy wózkach z Jessicą i Brajanem ( Brianem) właśnie.
Iwona ale zaszalałaś! Poproszę o linka dla Jasia:)
Ania31 witamy w naszym gronie!
Imię Jaś też nie do końca się wszystkim podobało, chociaż nikt głośno tego nie powiedział. Ale reakcja: " aaa....Janek" mówi sama za siebie. Mam to gdzieś...
Ogólnie jak słyszę o " dobrych radach" to mi się ciśnienie podnosi. Pisałam juz kiedyś o najlepszej jaką udało mi się dostać od przyszłej teściowej: " jesteś taka szczupła , że na pewno poród to będzie masakra. Trzeba zapłacić za cesarkę, po co się męczyć". Kobieta nie ma bladego pojęcia co mówi.Oświadczyłam że chcę w miarę możliwość rodzić naturalnie, pewnie po porodzie będzie czekała aż przyznam jej rację..wczoraj zadzwoniła z pytaniem: " Leci Ci już krew z nosa?" - " Nie" - " A to jeszcze poleci.." no i jak tu nie zwariować.
Wczoraj przyjechała nareszcie przyjaciółka z Holandii, jest w starszej o 2 miesiące ciąży, ale brzuszek ma mniejszy no to rośniemy z Jankiem w siłę, a co! potem byłyśmy na zakupach w Lidlu i kupiłam za jej namową te spodnie niebieskie dżinsowe ciążowe. Bardzo wygodne swoją drogą Śmiechu było dużo, bo przymierzyłam na rajstopy i nie mogłam ich potem ściągnąć, a koleżanka zamiast pomóc to prawie się rozłożyła ze śmiechu pod koszami...
Dzisiaj zakupów ciąg dalszy...
Miłego dnia dziewczyny!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
A mi się bardzo spodobała ta bluza dla chłopca i chyba ją kupię tylko muszę jeszcze uzbierać parę ubranek, bo skoro 10 zł za przesyłkę bez względu na ilość to szkoda kupować 1 ciuszek:)
niemowleceubranka.pl/bluza-kapturem-p-29...?manufacturers_id=32
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
ja tez po 7 sie obudzilam i pospane. a w nocy kolo 2 usnelam. wczoraj mialam wypad ze znajomymi i doszlam do wniosku ze stanowczo za zadko gdzies wychodzimy. trzeba sie rozerwac poki jeszcze mozna:-)
Iwonka ales bzika z tymi imionami dostala:-) pewnie tez bym cie nekala zebys mi cos znalazla ale nie wiem nadal jakie cora bedzie miec imie. juz mnie to wkurzac zaczyna ze sie dogadac nie mozemy. a jak cos razem zaakceptujemy ze moze byc to i tak nie powala i nie jestesmy w stu procentach przekonani
Witaj Aniu:-)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Monika i Natalia Wyslalam wam linki do podpisu na priv
Kalinka decyduj się decyduj to znajdę ci napewno cos pięknego
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj Ania31 im nas więcej, tym weselej.
Villemo kuruj się i dużo zdrówka życzę!
niagara, jeśli chcesz mieć córkę gadułę, która nie potrafi usiedzieć 20 sekund w jednym miejscu, to daj dziecku na imię Zuza. Ja mam taki wypasiony egzemplarz od prawie 11 lat w domu i jestem bardzo szczęśliwa .
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Nie dostałam chyba linka, tylko samą wiadomość. Możesz sprawdzić, bo pewnie okaże się że jestem ślepa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Sama już nie wiem co z tym imieniem Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu na zastanowienie Chyba jednak zrezygnujemy z lenki ze względu na zbyt dużą popularność
Iwonka ja też nie dostałam linka, tylko samą wiadomość
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to dla natalii
[ i m g ] h t t p : / / d l 4 . g l i t t e r - g r a p h i c s . n e t / p u b / 2 6 5 1 / 2 6 5 1 3 3 4 z 1 n j 2 p j e 2 f . g i f [ / i m g ]
a to dla moniki
[ i m g ] h t t p : / / d l 5 . g l i t t e r - g r a p h i c s . n e t / p u b / 2 5 4 0 / 2 5 4 0 8 7 5 n 0 f 6 k w 1 i 8 m . p n g [ / i m g ]
po kazdym znaku zrobilam spacje. musicie sobie polaczyc tego linka zeby wkleic go w podpis.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do imion to u mnie na szczęście wszystkim się Antek podoba tzn wszystkim w rodzinie... tylko znajomi jak pytają o imię i mówię Antek to jeste..... długa przerwa... i oooo ale ładnie.... cóż za obłuda... a prawda jest taka że z imionami dla chłopców też jest dosyć ciężko... mam wrażenie że ładnych imion dla dziewczynek jest dużo dużo więcej... ostatnio słyszałam w parku jak mam wołałą za córką TOLA- jak dla mnie rewelacja:)
Natka Lenek rzeczywiście jest sporo:( u nas w gazecie też co piątek są zdjęcia noworodków i też co druga to Lena...
dobra zbieram się bo teściu ma dziś urodziny i jedziemy nad prywatny staw na rybkę- taką samodzielnie złowioną i upieczoną... mniami
buźka
PS... kurcze ale jeste zimno, słoneczko świeci a za oknem tylko 13 stopni
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa