BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663669 przez iwonta_kg
nudzę się :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #663702 przez Villemo
kocham_cie napisał:

Iwonko widzę że cię wena twórcza ogarnęła :blink:

Kinia czyli rozumiem że wózio kupiony?! dawaj fotki, jak już do ciebie dotrze :)

Kurcze chyba się załatwiłam przez te ostatnie trzy dni zimna... coś czuję że oskrzela mi siadają, a u mnie o tej porze roku zapalenie oskarzeli to norma... :( martwi mnie to troszkę mam nadzieję że się myle i jutro wszystko będzie ok, ale czuję ucisk w klatce jak oddycham i łamie mnie w kościach :dry: no cóż trzeba robić mleko z miodem i czosnkiem... może pomoże

Mnie już rozłożyło. Zaczęło się dziwne, czułam przez 2 dni jakby mi coś siedziało na oskrzelach a dzisiaj rano obudziłam się z bólem gardła. Teraz jeszcze dodatkowo doszedł katar :dry: Cholera to już trzeci raz od marca

11 lata 7 miesiąc temu #663708 przez iwonta_kg
Dziewczyny to niedobrze że tak chorujecie :( mnie też coś męczył kaszel ale tylko jak na dworze byłam. w domu nie. wypiłam z 4 herbaty z cytryną i przeszło ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #663771 przez SerekWaniliowy
Villemo, Kocham Cię ciepła kąpiel i do łóżek z ciepłą herbatka uciekajcie, żebyście się na dobre nie rozchorowały! Trzymajcie się cieplutko!

Ania witam w naszym gronie brzuszkowego wsparcia!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663782 przez pyzaura
Iwonka SLICZNIE :D:D dziekuje :kiss: :kiss: :kiss:

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #663785 przez pyzaura
Aniu moja imieniczko Witam :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #663789 przez niagara
Iwonka pewnie, że chcę linka :silly:
Ania witaj na forum :)

Co do imienia to sama nie wiem. Podoba mi się jeszcze Julka, Zuza, Kinga, Oliwia, Karolina, Kornelia, Emilia i Milena :dry: :laugh: Nie wiem czy czegoś jeszcze nie pominęłam :silly: I jak tu teraz wybrać jedno, to właściwe :unsure: :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #663802 przez pyzaura
niagara napisał:

Co do imienia to sama nie wiem. Podoba mi się jeszcze Julka, Zuza, Kinga, Oliwia, Karolina, Kornelia, Emilia i Milena :dry: :laugh: Nie wiem czy czegoś jeszcze nie pominęłam :silly: I jak tu teraz wybrać jedno, to właściwe :unsure: :dry:

Natka wiekszosc tych imion co masz wypisane widnialy na mojej kartkowej liscie do wyboru az wkoncu wybralismy to jedno jedyne :D ale Lenka jest sliczne :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #663822 przez Alivva
niagara napisał:

Natalia, z tych Twoich propozycji są tezz moje 3 typy: Zuza,Karolina i Milena.
Ja osobiście uwazam,że nie powinnaś słuchac sugestii innych co do imienia i to zwyczajnie olać. Mojej mamie tez nie pasiło imię Filip,potem komentowała imie dla bratanicy-Maja ale z bratową postawiłyśmy na swoim i wnuki kocha bez względu na wczesniejsze "fochy" a do imion sie przekonała. Teraz też kręciła nosem na Alicję,ale wie,że nie wygra ze mną :D
Lenka jest bardzo ładnym imieniem :)
Najmłodsza siostrzyczka mojej pierwszej miłości ma na imie Milena a i tak wszyscy mówili i mówią do niej Lena :)

11 lata 7 miesiąc temu #663831 przez pyzaura
moje typy byly Kinga , Oliwia , Kornelia i Milenka :D ale to powinna byc wasza decyzja :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #663832 przez niagara
Chodzi o to, że ja sama ( nie pod naciskiem) zaczęłam mieć wątpliwości co do Leny :huh: Nie wiem, może wolałabym takie "normalniejsze", zwyczajne imię :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #663835 przez pyzaura
cos w tym "normalniejsze" jest :D ja zawsze mowilam ze jak bede miala corke bedzie miala na imie Marika a teraz wogole juz nie biore tego pod uwage tez stwierdzilam ze chce jakies normalne imie + Marika na nic sie mi nie odmienialo rzadnych zdrobnien takze odpuscilam ;) takze pod tym wzgledem troszke Cie rozumiem :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #663839 przez niagara
Zresztą ukazuje się u nas taka lokalna gazeta, w której co tydzień zamieszczane są zdjęcia noworodków, śledzę ją już od 2 miesięcy i co tydzień rodzi się co najmniej jedna Lenka :dry: Denerwuje mnie popularność tego imienia :dry: Sama byłam jedną z trzech Natalii w klasie i wiem jakie to wkurzające jest :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #663844 przez niagara
Magda dzięki za linka, fajne ciuszki tam są :)
Alivva znalazłam coś w sam raz dla Alicji ;) babymarket.eu/disney-polarowy-pajacyk-ku...gryskiem-p-1247.html

11 lata 7 miesiąc temu #663851 przez Alivva
pyzaura napisał:

cos w tym "normalniejsze" jest :D ja zawsze mowilam ze jak bede miala corke bedzie miala na imie Marika a teraz wogole juz nie biore tego pod uwage tez stwierdzilam ze chce jakies normalne imie + Marika na nic sie mi nie odmienialo rzadnych zdrobnien takze odpuscilam ;) takze pod tym wzgledem troszke Cie rozumiem :P

O jaaaaaaaaaaaaa :D
Też kiedyś chciałam mieć Marikę :) (koleżance w podstawówce urodziła sie siostrzyczka o tym imieniu)
Potem była Marietta (również siostra moich koleżanek bliźniaczek)
Ale to były takie marzenia nastolatki :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka