BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #665458 przez iwonta_kg
Nie znam tej firmy.

U mnie slonce sie pokaże raz na jakis ale Ogolnie troche zimno bo 16 stopni. Ja chodze dzis w kurtce. Jestem z mężem pare km od kolobrzegu bo ma rozmowe o prace w ośrodku wczasowym. Trzymajcie kciuki :)

Madzia a ty sobie zapisz kiedy poczułas takie kopniaki bo w szpitalu beda cie o to prawdopodnie pytac przed porodem w wywiadzie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #665493 przez akina_zet
Pyzaura ja też nie znam tej firmy, ja dalej myślę nad jakimś X-landerem, ciągle słyszę pozytywne opinie na temat tych wózków, już sama nie wiem ;) Co do ciśnienbia, to juz od dawna jestem zaopatrzona w ciśnieniomierz (kiedyś miałam problemy z ciśnieniem i brałam leki) i dzielnie mierzę każdego dnia, w domu mam zawsze bardzo niskie, ale wystarczy,że pójdę na wizytę do lekarza i skacze mi do górnych granic - chyba mam efekt białego fartucha, całe szczęście, że pokazuję moją książeczkę z pomiarami i jest ok :)

I w ogóle coś mnie osotatnio męczą straszne bóle głowy, aż mi oczy łzawią, jak sobie z tym radzić by nie brać żanych apapów? :dry:

Iwonka trzymam kciuki za rozmowę!

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #665494 przez Monika23083
Dziewczyny właśnie wróciłam z apteki, odebrałam zamówioną paczkę z koleżanką. Oto co kupiłyśmy:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #665502 przez Monika23083
Jeszcze wskoczyłyśmy do second - handu, gdzie wszystko było aż po 2 zł:)Musze tam wrócić dzisiaj, bo nie miałąm przy sobie gotówki, tylko kartę.

W aptece Dbam o zdrowie można dostać jeszcze magazyny za darmo : "Twój maluszek". Na jednym cena jest, ale magazyny są gratis.

Pytałam w aptece o te komary. Podobno dobra i całkiem bezpieczna jest seria MOSBITO.
www.mosbito.pl/

11 lata 6 miesiąc temu #665504 przez akina_zet
łooooo matko Monia, ale poszalałaś :woohoo:

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #665505 przez pyzaura
akina_zet napisał:

Pyzaura ja też nie znam tej firmy, ja dalej myślę nad jakimś X-landerem, ciągle słyszę pozytywne opinie na temat tych wózków, już sama nie wiem ;)

tez mam problem z wyborem wozka nie patrzalam jeszcze wcale dopiero teraz bo my mamy termin na sam koniec :P a z tego co pamietam masz wizyte 29 takze wiesz czekam na relacje :P

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #665506 przez Monika23083
Zapomniałam dodać:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #665509 przez Monika23083
akina_zet napisał:

łooooo matko Monia, ale poszalałaś :woohoo:

to nie ja, to koleżanka...ale w sumie jak z nią pochodziłam to trochę już ogarnęłam sprawę :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #665512 przez akina_zet
pyzaura napisał:

akina_zet napisał:

Pyzaura ja też nie znam tej firmy, ja dalej myślę nad jakimś X-landerem, ciągle słyszę pozytywne opinie na temat tych wózków, już sama nie wiem ;)

tez mam problem z wyborem wozka nie patrzalam jeszcze wcale dopiero teraz bo my mamy termin na sam koniec :P a z tego co pamietam masz wizyte 29 takze wiesz czekam na relacje :P

tak, tak my to wózki możemy kupować później, ale byłyby jaja gdyby nasze córcie urodziły się tego samego dnia :D

a wizytę u gina mam w ten piątek o 16:50 :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #665519 przez pyzaura
akina_zet napisał:

tak, tak my to wózki możemy kupować później, ale byłyby jaja gdyby nasze córcie urodziły się tego samego dnia :D

a wizytę u gina mam w ten piątek o 16:50 :)[/quote]

wiedzialam ze jakos na dniach :P tylko dni mi sie porypaly hehe :D

no by byly z jednego dnia ciekawe czy wogole we wrzesniu urodzimy czy na poczatku pazdziernika hhehe :D a jak z Twoim imieniem wybralas juz ?? :laugh:

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #665527 przez akina_zet

pyzaura napisał:

wiedzialam ze jakos na dniach :P tylko dni mi sie porypaly hehe :D

no by byly z jednego dnia ciekawe czy wogole we wrzesniu urodzimy czy na poczatku pazdziernika hhehe :D a jak z Twoim imieniem wybralas juz ?? :laugh:

[/quote]

no właśnie ciekawe, mam nadzieję,że to jednak będzie wrzesień, bo nie zniosę dłuższego czekania :silly:

a z tym imieniem, chyba jesteśmy razem z mężem najbardziej niezdecydowanymi osobami świata :lol: nadal myślimy :blush:

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #665530 przez pyzaura
hehe ja tez bym chciala moja ksiezniczke :D 2 tyg temu mojek K siostrzenica urodzila slicznego chlopczyka i teraz w sobiete bylismy zobaczyc maluszka ;P a moj wieczorem mowi do mnie jak ja juz bym chcial zeby byla z niami nasza kruszynka :D ale slodziutko co :P

A co do imion masz jakies wybrane z ktorych sie zastaniawiasz?? :P

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #665539 przez Alivva
ciekawe tez ile będzie dzieci z tych samych dni bo pewnie tego nie unikniemy :)
firmy bebetto tez nie znam ale wózeczek wyglada fajnie :)
ja mogę polecic firmy Bebe Confort ( miałam dla Fila i z tej samej firmy kupiłam dla małej)
Roan-bratowa jeżdziła no i x-landery aczkolwiek nie wiem jakie modele ;)

11 lata 6 miesiąc temu #665541 przez papi88
czesc dziewczynki u mnie pogoda barowa leje od rana.
ja juz nie moge sie doczekac kiedy przysla mi lozeczko ktore kupilam i wyrko dla nas :laugh:
pochwale sie :
allegro.pl/lozeczko-bajka-sosna-szuflada...ory-i3246373683.html

specjalnie czekałam z kupnem aby był wzor z psem i kotem bo tak zazyczył sobie przyszły tatus :)

a to wyrko dla nas
allegro.pl/sosnowe-lozko-sandemo-180x200...180-i3247433431.html

i taka komode dla młodego jeszcze kupuje tylko caly czas nie moge zdecydowac sie na wymiar aby upchac to wszystko w naszej sypialni:

allegro.pl/komoda-pari-6-szuflad-140-cm-...ent-i3264257899.html

apropo denerwuje mnie moja mamusia kobieta niby nowoczesna a w jakies zabobony wierzy powiedzialam jej ze zachowuje sie jak czarownica :laugh: bo o wszystko mnie ochrzania jak kupuje chocby te łózeczko bo mowi ze jest za wczesnie ze w ostatnim miesiacu powinnam kupowac!wiec jak cos kupie to nie moge jej pokazac bo twierdzi ,,ze mam jeszcze czas,, wiec zazdroszcze wam jak chodzicie z mama na zakupy ja z moja na pewno nie pojde

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #665546 przez karolcia1919
Witam WAS :)
ale się rozpisałyście:)

Pokój dla Kornelka prawie gotowy czekamy jeszcze za łóżeczkiem :)

jak układałam ciuszki do szafek ...nie mogliśmy się z moim na patrzeć jakie to małe :):):)

mały kopie ...choć przez weekend dał odczuć że jest mdliło mnie wg nie miałam apetytu co zjadłam zwróciłam..

Pozdrawiam Was ..

31 idę na glukozę...na sama myśl jest mi nie dobrze...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka