- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0
hehe ja tez bym chciala moja ksiezniczke
2 tyg temu mojek K siostrzenica urodzila slicznego chlopczyka i teraz w sobiete bylismy zobaczyc maluszka ;P a moj wieczorem mowi do mnie jak ja juz bym chcial zeby byla z niami nasza kruszynka
ale slodziutko co
A co do imion masz jakies wybrane z ktorych sie zastaniawiasz??
aaa zmienia się to jak w kalejdoskopie nadal jest Klara, Hania, Iga, doszła jeszcze do tego Ola

co do dzieciaczków z tego samego dnia, ja już nie mogę się doczekać , aż będziemy za parę miesięcy chwalić się nie ubrankami, ale zdjęciami naszych maluchów

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aczkolwiek jakby nie patrzeć-zdecydowałam się na poniekąd samotne macierzyństwo więc muszę o wszystkim myśleć sama....
tatuś małej chce byc na miejscu jak mała się będzie rodziła i tak będzie jak będę miała cc ale....jesli będę rodziła naturalnie to licze się z tym,że B. nie będzie mógł sobie zjechac do PL kiedy bedzie chciał więc.... mam juz ogarnięta osobę która odbierze mnie i malą ze szpitala

Fajne mebelki

A mama sie nie przejmuj.... i nie wierz w głupie zabobony

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja mam za rowne trzy miesiące termin cesarki...
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

tylko mam problem i moze wy mi doradzicie czy da sie doprac spioszki z oliwki???bo mam pełno tych ubranek w oliwce zwłaszcza tych najmniejszych i czy jest jakis specyfik ktory to dopierze?słyszałam ze niemiecki vanisz jest dobry i trzeba moczyc ale skad taki wezme.w acze raczej nie wsadze bo to zbytnio drazniace nie wiem czy pozniej po 5 praniach w proszku dla dzieci ten smród by zszedł
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Iwonka, Ty z jednej strony masz fajnie, ze juz teraz wiesz kiedy Kacperek bedzie z Wami
dokładnie, łatwiej czekać

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
apropo ubranek w koncu sie zmobilizowałam i przejzałam co tam jest i mam pełen karton spioszków od 0-6m wiec rzeczywiscie bez sensu abym cos kupowała choc nie wiem czy sie powstrzymam aby pare par jeszcze kupic
tylko mam problem i moze wy mi doradzicie czy da sie doprac spioszki z oliwki???bo mam pełno tych ubranek w oliwce zwłaszcza tych najmniejszych i czy jest jakis specyfik ktory to dopierze?słyszałam ze niemiecki vanisz jest dobry i trzeba moczyc ale skad taki wezme.w acze raczej nie wsadze bo to zbytnio drazniace nie wiem czy pozniej po 5 praniach w proszku dla dzieci ten smród by zszedł
w biedronce jest odplamiacz lovela do dziecięcych ubranek . kosztuje jakieś 16zł więc może warto spróbować

- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agilla dawno Cie nie bylo!
jeśli chodzi o pieluszki to chyba lepsze beda tetrowe do ulewania i karmienia tak żeby polozyc sobie na barku. Ja mam kupionych ich chyba ze 20! Flanelowe są takie bardziej do przykrycia dzieciątka.
Iwonta bywam często z Wami tzn. podczytuję Was ale nie udzielam się za bardzo bo przez ten 2 tygodniowy pobyt w szpitalu wypadłam z rytmu i już tego nie doczytałam więc teraz nie chce dublować tematów i pytań o których być może już rozmawiałyście

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva, poniekąd jesteśmy w podobnej sytuacji, tyle że moj P jest w pl 250 km oddalony. Ciąża jest poniekąd samotna, bo co to jest weekend w miesiącu, przy porodzie raczej nie chce byc, a po porodzie co bedzie jeszcze nie wiem... Po 4,5 roku takiego związku w pewnym sensie się przyzwyczaiłam i wręcz obawiam sie tego jak bedzie jak przypadkiem się zdecyduję na przeprowadzke w jego strony. Chce rodzic w krk i to kolejny problem, bo bede u rodzicow na wsi, szybki dojazd i jestem w szpitalu, a pozniej z dzidzia powrot do niego tyle km... Troche sie boje, lepiej chyba na miejscu zostac... Eh jak zauwazylyscie watpliwosci i jakies zmartwienia sa... I do tego niepewność. Igdzie ten pokoik urzadzic? Trzeba zabrać się za organizacje w końcu.

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Pyzaura pytalas o wozeczek bebetto solaris jesli mam byc szczera, to osobiscie odradzam. Sami sie nad nim zastanawialismy, ale obejrzelismy go dokladnie w sklepie i stwierdzilismy ze jest badziewny. Zwlaszcza jesli chodzi o kolka, ktore juz w sklepie rozjezdzaja sie na boki. Moj maz stwierdzil ze mocowania tez sa kiepskie. Jego opinia potwierdzila sie, jak zobaczylismy ten wozeczek na miescie. My z niego zrezygnowalismy.
Natka a jaki doradzasz?? Masz juz jakis wybrany??
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka, Ty z jednej strony masz fajnie, ze juz teraz wiesz kiedy Kacperek bedzie z Wami
Z jednej tak... A z tej drugiej to mnie bardziej to stresuje... Tylko to ze mam ustalony termin to nie znaczy ze nie zacznę rodzic przed tym terminem. Cesarka jest tydzień przed terminem z miesiączki a wiadomo ze poród moze byc dwa tygodnie przed i dwa tygodnie po terminie. Wszystko zalezy od Kacperka...
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
własnie tez cos słyszałam o płynie do naczyn to chyba zaraz wypróbuje choc watpie zeby to podziałało bo te plamy maja juz z 2 lata.ale jak zadziala to mam jeszcze 3 miesiace wiec bede prac po pare spioszkow co jakis czas lepsze to niz kupowac wszystko
kilka rad

zdrowybobas.babyonline.pl/questions/pozo...-z-oliwki_aggbb.html
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
niagara napisał:
Pyzaura pytalas o wozeczek bebetto solaris jesli mam byc szczera, to osobiscie odradzam. Sami sie nad nim zastanawialismy, ale obejrzelismy go dokladnie w sklepie i stwierdzilismy ze jest badziewny. Zwlaszcza jesli chodzi o kolka, ktore juz w sklepie rozjezdzaja sie na boki. Moj maz stwierdzil ze mocowania tez sa kiepskie. Jego opinia potwierdzila sie, jak zobaczylismy ten wozeczek na miescie. My z niego zrezygnowalismy.
Natka a jaki doradzasz?? Masz juz jakis wybrany??
Ciężko mi cokolwiek doradzać, bo sama żadnego nie wypróbowałam