- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda, gratuluję, pewnie fajne uczucie!! ja na ruszający się brzuszek ciągle czekam, ale Jaś daje o sobie znac prawie codziennie:)
Monia mówię Ci odjazd... siedzę patrzę i ryj mi się sam śmieje, wszystkim w pracy pokazałam... a mój biedny D. w domu i przeżywa przez telefon że też chce zobaczyć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Monika23083 napisał:
Ja też nie wiem, ale na wsi jest już plaga komarów i smaruję się cebulą i olejkiem lawendowym. Czasem też kawałek cebuli noszę w kieszeni i jak do tej pory nic mnie nie użarło:) Wiem wiem, że pewnie śmierdzę, ale i tak się do mni nikt nie zbliża więc co tam:)
Może można oś stosować dla dzieci, ostatnio coś takiego widziałąm w Rossmanie, ale ie przyglądałam się temu, skoro cebul pomaga
Ja też się nie mogę doczekać kiedy Jasia zobaczę, ale nie myślę o tym tak bardzo, bo czuję się wprost fantastycznie. Ostatnio nawet powiedziałąm Piotrowi, że tak ten czas leci szybko, że nie wiem czy zdążę się tym stanem nacieszyć ale wiem, że będzie pewnie coraz trudniej bo i lato i ja coraz większa:)
Magda, migdały pomogły na zgagę, od wczorajszego popołudnia nic a nic, nawet w nocy się nie obudziłam. Dzięki za radę!
Wczoraj koleżanka z Holandii poszła do polskiego lekarza, tak żeby się coś dowiedzieć, bo nie wszystko rozumie w tym kraju. Lekarz jej powiedział, że ma bardzo mało wód płodowych, stąd taki malutki brzuch...no i w zaleceniach ma picie w małych odstępach czasu dużej ilości wody...
HIHIHI PROSZĘ BARDZO ALE TO NIE JA DWAŁAM MIGDAŁOWE PORADY:silly:
o kurczę, to sorry:) bede musiała wrócić do poprzednich postów w wolnej chwili. I dziekuję koleżance, która pomogła, bo teraz to się pogubiłam:)
Monia spox jesteś w ciąży
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
To mnie skwitowałaś....
Zastanawiam się jak to możliwe,że czasem szczęście wypisane jest na twarzy.
Widocznie to jednak zalezy od osób które SA....
A osóbka która wczoraj ze mną była....jest "tylko" przyjacielem....
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluje Madzia
To mnie skwitowałaś....
Zastanawiam się jak to możliwe,że czasem szczęście wypisane jest na twarzy.
Widocznie to jednak zalezy od osób które SA....
A osóbka która wczoraj ze mną była....jest "tylko" przyjacielem....
No widzisz jak "tylko" przyjaciel wspaniale na ciebie działa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
~~~~~ANTEK KOPIE I BRZUSIO SIĘ PORUSZA NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAM RUSZAJĄCEGO SIĘ BRZUCHA~~~~
Super ciesze sie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Madzia cieszę się, że wreszcie doczekałaś się widoku ruszającego się brzuszka
Masakra, Wy już macie wyprawki prawie gotowe, a ja poza ciuszkami, butelkami i smoczkami nie mam prawie nic Wózek ledwo wybrany, mebelki jeszcze nie za bardzo upatrzone, a nie mówię już o wyprawce do porodu
Spojrzałam w kalendarz i u mnie możliwe terminy są już od 22 sierpnia do 19 września
Chyba muszę się sprężyć z kompletowaniem tej wyprawki
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzień dobry
Madzia cieszę się, że wreszcie doczekałaś się widoku ruszającego się brzuszka
Masakra, Wy już macie wyprawki prawie gotowe, a ja poza ciuszkami, butelkami i smoczkami nie mam prawie nic Wózek ledwo wybrany, mebelki jeszcze nie za bardzo upatrzone, a nie mówię już o wyprawce do porodu
Spojrzałam w kalendarz i u mnie możliwe terminy są już od 22 sierpnia do 19 września
Chyba muszę się sprężyć z kompletowaniem tej wyprawki
Natalia, ja mam aż 7 bodziaków i rękawiczki narazie Mój P. zamiast pomóc mi w wyborze wózka, łożeczka i całej reszty woli sobie zamawiać wiertarki na allegro...dzisiaj rano przyszła jakaś szlifierka... a ja jakaś taka niezdecydowana jestem, ale muszę się ogarnąć, bo inaczej Jaś bedzie spał wśród wierteł i papieru ściernego..
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Pokazywalyscie te zakupy, czlowiek sie zestresowal a jeszcze czerwca nie ma
Z jednej strony lepiej odbebnic to juz teraz zeby pozniej w 8 msc nie biegac po sklepach i miec spokoj psychiczny a z drugiej strony tak wiele jeszcze mozna sie dowiedziec do tego czasu.
Pytal ktos o pranie, moj termin jest albo na 11.09 z om albo na 22.09 z moich obliczen wiec pranie nie wczesniej niz w polowie sierpnia... Bo miesiac to jeszcze moze polezec a dluzej to by bylo znow do prania.... Tak mi sie wydaje...
O migdalach ja cos wspominalam, oczywiscie ciesze sie ze pomogly a pomylki typu "kto to powiedzial" chyba tutaj sa na porzadku dziennym
A propo komarow i kleszczy...uwielbiam chodzic do lasu, planuje sie wybrac ale jezeli ma mi grozic jakis kleszcz to bardzo sie zniechecam, bo po co ryzykowac... Jak wyczarujecie jakis dobry patent to czekam az sie podzielicie...
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Natalia, ja mam aż 7 bodziaków i rękawiczki narazie Mój P. zamiast pomóc mi w wyborze wózka, łożeczka i całej reszty woli sobie zamawiać wiertarki na allegro...dzisiaj rano przyszła jakaś szlifierka... a ja jakaś taka niezdecydowana jestem, ale muszę się ogarnąć, bo inaczej Jaś bedzie spał wśród wierteł i papieru ściernego..
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Dzieeeeeń doobry
Pokazywalyscie te zakupy, czlowiek sie zestresowal a jeszcze czerwca nie ma
Z jednej strony lepiej odbebnic to juz teraz zeby pozniej w 8 msc nie biegac po sklepach i miec spokoj psychiczny a z drugiej strony tak wiele jeszcze mozna sie dowiedziec do tego czasu.
Pytal ktos o pranie, moj termin jest albo na 11.09 z om albo na 22.09 z moich obliczen wiec pranie nie wczesniej niz w polowie sierpnia... Bo miesiac to jeszcze moze polezec a dluzej to by bylo znow do prania.... Tak mi sie wydaje...
O migdalach ja cos wspominalam, oczywiscie ciesze sie ze pomogly a pomylki typu "kto to powiedzial" chyba tutaj sa na porzadku dziennym
A propo komarow i kleszczy...uwielbiam chodzic do lasu, planuje sie wybrac ale jezeli ma mi grozic jakis kleszcz to bardzo sie zniechecam, bo po co ryzykowac... Jak wyczarujecie jakis dobry patent to czekam az sie podzielicie...
no to dzięki jeszcze raz! uratowałaś mi życie tymi migdałami:) ulga niesamowita:)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
~~~~~ANTEK KOPIE I BRZUSIO SIĘ PORUSZA NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAM RUSZAJĄCEGO SIĘ BRZUCHA~~~~
No to garuluję, teraz czekamy na Twój filmik pokazowy
Iwonka od dziś śpię tylko na boku, na plecach będę szaleć po porodzie!
A tak w ogóle to też dzień dobry
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zastanawiam się nad kupnem pieluszek dla małego i nie wiem które wybrać:tetrowe czy flanelowe ? A może te i te? no i ile sztuk? Nie chodzi mi o stosowanie ich do pupci ale tak w razie "ulania"itd.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Jak tam u was pogoda dzis u mnie taka w kij niby cieplo a zdymanie zle sie czuje glowa boli myslalam ze jak poszlam z babcia na cmentarz ze zemdleje nie wiem cos to cisnienie chyba nie takie.
Wiem ze juz cos pisalyscie o wozkach ale ja dopiero teraz zaczynam myslec jaki kupic co myslicie o marce Bebetto solaris??