- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq też chce Szumisia aaa może zasugeruje komuś, kto się będzie pytał czego potrzebuje.
Jurada też jakoś nie mogłam spać miałam koszmary z tym ciśnieniem, że mały niedotleniony i takie tam, później jakoś usnęłam
Muszę wierzyć, że te leki mi pomogą jeśli nie to w poniedziałek zwiększą mi dawkę.
Zazanka powodzenia na wizycie.
Rany mech dwa tygodnie jak mało
W weekend muszę się wreszcie zabrać za pakowanie torby do szpitala, bo Wy już prawie wszystkie spakowane a ja jakoś się z tym ociągam nie wiem czemu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Na inne też to działa, czy tylko na wiśnie? Bo mi zawsze śliwki opadają
Rita ja pamiętam jak się chwaliłam na forum, że moja fasolka ma 3,67 milimetra I wszystkie "łooo jak rośnie aaaa" -ale z nas wariatki
Śliczne to pudeeełkooo, ale cena faktycznie odstrasza... ale zapisuję sobie zdjęcie pudełka i w razie co kupię zwyczajne pudło i zrobię takiego samego wieloryba z filcu (nie żeby po Was papugowała ) i je nim ozdobię
Juradka pięęęknie wyglądasz <3
Właśnie skończyliśmy śniadanko i się będziemy powoli ogarniać Przyszły moje pościele, ale nie zdążę obejrzeć przed wyjściem łeee
Sałatka i tosty z razowca mniam
Załącznik nie został znaleziony
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kas/Zaz - Kasandra zapisz sobie tę sałatkę z kanapeczkami którą je Zaz i zrób jak najszybciej
Kasia - ja tez nie spakowałam.. moze dlatego ze w klinice w ktorej chce rodzic wszystko oprócz szlafroka mi dadzą ale jakby cos sie zaczelo przed 37 to szpital a tam nic nie mam przygotowanego i jakos tak sie nie nastawiam wiec to odwlekam musze przygotowac w razie czego
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
kurcze dziewczynki a ja mam tylko 91 cm w brzuchu... mam się martwić?
z tego co wiem obtacza się też takie bardzo mokre owoce, żeby ciasto się ciapowate nie zrobiło
Kasia trzymam kciuki żeby tabletki pomogły i duuużo spokoju na ten koniec ciąży życzę
Zaz dawaj znać jak tylko będziesz po ciekawa jestem ile Twój Bartuś waży
Jurada bardzo ładnie wyglądasz, wagi w ogóle nie widać, tylko piękny brzuszek będziesz próbować tego sposobu z ziemniakiem? bo ciekawa jestem nie ukrywam
miłego dnia życzę Wam wszystkim mamusie :*
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swie kanapki z szynką, majonezem i ogórkiem
banan
kinder mleczna kanapka
herbata zielona (podobno obniża ciśnienie)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to surowy ziemniak starty tak?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj dziękuję dziewczynki za miłe słowa na temat wyglądu. Ale akurat zdjęcie takie wyszlo ze moje nogi sa szczupłe. Na wprost jest gorzej
Co do włosów to wczoraj mąż mi chlasnął o jakies 5 cm a farby moje włosy nie widziały juz z 4 lata.
Zjadłam kawałek chałwy i zgaga mnie piecze
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Heh no mój mąż też już nie wytrzymał i wczoraj mnie dopadł, ale jest coraz dziwniej w tym łóżku ;P tak źle, tak nie bo tu się napinam, a tak nie, bo tu uciskam, śmiesznie i strasznie zarazem
a myślałyście o antykoncepcji po połogu? nam ostatnio położna pokazywała wkładkę, co starcza na 5 lat ale mam sprzeczne odczucia i nie wiem...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny mam pytanie
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Agata u nas 94 cm wiec myślę że nie masz się czym martwić
A ja zamierzam kupić szumisia ale z tych pieniędzy "kopertowych " od mojej babci
Aaaa i wczoraj zamówiłam wozek od tego sprzedawcy co Zaz
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kas moja też ostatnio jest mało aktywna bardziej czuje takie rozciąganie czy jakoś tak, pewnie mało miejsca ma. i śliczna lampka
Jak ja zazdroszczę wam pokoików dla dzieci!! Wczoraj z mężem rozmawialiśmy, że małą trzeba będzie przyzwyczajać że tam będzie jej domek gdzie się budujemy, żeby później nie było płaczu przy przeprowadzce, i tak mąż mówi że trzeba jej będzie pokoik na górze zrobić wybierze sobie meble bo już ze dwa latka bedzie mieć, to już troszkę rozumna pewnie będzie a ja mówię przecież mieliśmy nie wykańczać góry, a mąż: ale trzeba jakoś wykończyć żeby dla córki był jeden pokoik który będzie chciała to sobie wybierze i aż miło mi się zrobiło że już tak myśli o dziecku swoim
Agatagama to ciesz się że masz mały brzuch mniej zwisów po porodzie i bardziej skóry nie masz narażonej na rozstępy
O widzę że adamex pajero rulezz!! Kropka jaki kolor??
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa