- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
nie wrzucajcie tu nic bo zwariuję
neurolog to by się chyba nam przydał haha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mysia chyba nie neurolog a psycholog
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agata no to pięknie :DDD Kornel jest leniwa dupka, za to "wstaje" jak 6cio miesieczniak ;p
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
My dzisiaj wybieramy się na usg jamy brzusznej z powodu białczanów w nerkach po porodzie u Natalki- taka wizyta kontrolna, jutro neurolog- hej Pesq
Ritka, piękne serduszka <3
Mysia, uwielbiam 3- bita ale nie mogę, bo zrezygnowałam ze słodyczy w ramach zrzucania balastu
Meszku, bardzo przydatny filmik
No i gaduła się wyspała To napisałam poemat
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Nas matki trzeba do psychologa wyslac....moze powinna byc jakas ewaluacja przed ciaza czy w ogole to wytrzymamy
Kornel nie chroni łebka przed upadkiem ;p mysli ze jak ma duzy to sie nie rozbje czy co?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciekawe na jak długo i oczywiście zamiast ogarniać siebie i mieszkanie to siedzę i ogarniam forum
Kurcze, ale się czuję pociśnięta z tymi rajtkami dobrze chociaż, że Ju i Zaz do końca mnie nie potępiły mamy całą szufladę skarpetek, ale każde uciskają - mamy 2-3 pary takich znośnych, a właśnie też nie lubię jak są niedopasowane do reszty ubrania no nic zobaczę jeszcze w takim razie te w h&m i 5 10 15. A rajtek mi szkoda, bo mamy naprawdę takie fajne, mi się bardzo podobają Zaz ja na zdjęciach raczej ich nie dokumentuję, robię najczęściej wtedy od pasa w górę i nosimy tylko jak sami w domu jesteśmy, więc może się Staś nie dowie a co do body to Smyka mam daleko i chciałam zamówić on-line, a on-line właśnie nie ma tzn. jakieś są, ale w cenach dość wysokich, a tych cool club nie ma... W 5 10 15 mi ostatnio Pani powiedziała, że okresie zimowym mają tylko body z długim W Tesco F&F były wielopaki takich na ramiączka i kurcze też ostatnio nie było no nic chyba zamówię na allegro...
Co do ubioru jak jest na minusie to my ubieramy się tak (jedna z nielicznych chwil, kiedy się nie obudził po spacerze):
body na długi rękaw, rajstopy, skarpetki, dresowy pajac, kombinezon, kocyk. Nie wiem, ale zawsze jest cieplutki, ale nigdy nie był spocony, więc chyba jest ok. Jak jest cieplej to nie okrywam kocykiem, albo tego pajaca nie zakładam, albo zamiast kombinezonu kurteczka, także bardzo różnie. A do fotelika to tylko body, spodenki, skarpetki i taki misiowy pajac i kocyk. Jak pod misia założę sweterek taki cieńszy to najczęściej jest już wiercenie i marudzenie w aucie. Jakbym mu założyła kombinezon do fotelika to by chyba była dzika awantura i byłby cały spocony.
Co do umiejętności to ja wolę już nie oglądać i się nie stresować Mech ja na pewno bym tej ewaluacji pomyślnie nie przeszła jak obejrzałam kawałek tego co Kasia wstawiła to w szoku byłam... że niby Staś tak będzie brykał za miesiąc? Chyba nie no ale dziś idziemy na kontrolę do lekarza to mam nadzieję, że go sprawdzi.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Meszku Tobie też cudo wyszło i fajny filmik, przydatny dużo takich ciekawych informacji jest w internecie.
Meszku ćwiczymy tak jak na filmiku, zresztą rehabilitantka też podobnie ćwiczenie pokazywała.
Łapię za bioderko i obracam na boki, jeśli odwraca za bardzo głowę w jedną stronę to staram się na drugą przerzucić.
Asymetria jest wtedy jak głowa robi się zbyt płaska z jednej strony, zresztą to widać po zachowaniu dziecko notorycznie odwraca zbytnio głowę w jedną stronę.
I stópki podciągamy do góry i próbujemy żeby łapał raz jedną rączką a raz drugą itp.
Jaś już super trzyma głowę, rehabilitantka go pochwaliła, że tutaj w ogóle nie ma problemu, i jak podciągnęła za rączki do góry to też ładnie w pionie trzymał główkę w symetrii. Tylko musimy właśnie popracować nad obracaniem się na boki i przewracaniem i pilnować, żeby nie patrzył się w jedną stronę przyciągać zabawką, głosem i jak najwięcej kłaść na brzuch.
Pesq do neurologa jesteśmy zapisani na 10 kwietnia i to był najbliższy termin także wcale nie będziesz długo czekać, dobrze że do rehabilitantki się dostaliśmy szybko i ona zauważyła nad czym trzeba popracować.
Mysia ja też wolę body z krókim rękawem bo pod pajaca są np w sam raz, przecież pod pajaca nie włożę mu body z długim bo się ugotuje...
ps. Ritka piękny Stasio
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Rita jaki przystojniacha zięciunio no przepiękny i taki grzeczny jest
kurde moja się obudziła
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mech jak zwykle przebiłaś wszystkich.. BOSKIE zdjęcia !!! A jak robisz tło, że jest takie białe ?
Rita po 28 (wypłata heh) będę na zakupach to mogę Ci kupić bodziaki i wysłać pocztą Co do rajtek to się nie przejmuj, my wszystkie tu nienormalne jesteśmy, więc byle byś mu ich na głowę nie zakładała i już jest git Mi tam w sumie (o ile nie pstrykam właśnie zdjęć) całkowicie obojętne co Bobasek zarzyga
Głooodnaaa jeeesteeeemmm juuużżżż
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Uśmieszek dla Kacperka
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sama pamiętam z dzieciństwa jak zakładałam i udawałam ze mam taaaakie długie włosy...
Zaz cały czas chodzi mi po glowie ten żłobek. I dziś wpadłam na pomysł czy by nie sprzedawać bransoletek żeby jak by się powiodło byla ze mną do 3lat.
Dzis sama sobie skomponowałam taką z myślą o Lence .
Stópka bo wiadomo uwielbiam stópki
Serducho bo wiadomo miłość
Aniołek bo to mój aniołek
A różowa bo dziewczynka.
Załącznik nie został znaleziony
Myślisz ze warto spróbować??? A wy dziewczyny co myślicie... ???
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
My dziś z rana byliśmy u babci Kubusia. Musieliśmy jednak kupić kwiatka żywego ponieważ moje dziecko tak obśliniło przed wyjściem mojego ręcznie robionego, że nawet jakbym powiedziała, że to rosa to chyba by nie przeszło hehe Ale mam taką fajną kwiaciarnię i udało mi się dostać prześliczny niewielki bukiecik więc jestem zadowolona. Babcia zresztą też była. Chociaż najbardziej ucieszyła się oczywiście z wizyty wnuka
A oto i mój mały pożeracz kwiatków
Dzisiaj jeszcze na wieczór i na noc w sumie też wpada mój brat, chrzestny Kuby. A że mieszka w Poznaniu to wysłałam go jeszcze do Ikei i ma kupić mi miseczkę i łyżeczki dla Kubusia, które sobie upatrzyłam. Chyba Kasia też ten zestaw nawet ma