BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1024976 przez kasandra9
Do naszej butli jest smok do kaszek Y:)
Ja tez o tym słyszałam ze właśnie jesli zaczyna dużo jeść tzn ze nie wystarcza:) Agat teraz 2 dni bez warzyw i je jak wsciekla - dzis bylo pól sloiczka jalbko marchew winogrono;) zjadłaby wiecej ale nie dalam;) i normalnie o czasie teraz mleko 200...ma spust;))))
Idziemy sie bawić i sesja czytania bajek i turlania;) a wieczorem tance:)))
Dzieciaczki piękne i pięknie jedza! Jestem dumnaaa!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1024983 przez pesq
A u nas dzis 600 ml. Wczoraj 900. I krzyczy ze chce a po 20 ze nie :P

Ju pokaz co tam masz.

Zaz porozmawiaj z lekarzem co robic z jedzeniem Bartka.

8 lata 11 miesiąc temu #1024999 przez Zazanna
Jutro będziemy rozmawiać :) (z lekarzem) Mam nadzieję, że w poniedziałek będziemy rozszerzać :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hmmm... to ja mu muszę dawać już co innego bo mi się zagłodzi Maluszek :D Już bym chciała zaacząąąć :D

8 lata 11 miesiąc temu #1025001 przez Zazanna
Podziękowania: kasandra9

8 lata 11 miesiąc temu #1025002 przez asiekasiek
wiecie co przez to ze kiedyś nie miałam laktatora dawałam Laurze tylko cyca noi nie umie jeść butla oraz nauczona jest zasypiania przy cycu :( kurde musze wprowadzić jej codziennie butelkę przynajmniej raz oraz oduczyć zasypiania przy cycu... właśnie zasypia na ramieniu bo w łóżeczku był ryk. a tak ładnie zasypiala sama...

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1025006 przez asiekasiek
Zaz super kurde ja coś chciałabym żebyś mi uszyla :) może pościel dla L.. jakbyś znalazła fajne materiały itp... !! albo coś innego!! składam pierwsze zamówienie na coś :D

8 lata 11 miesiąc temu #1025007 przez asiekasiek
pchnięcie

8 lata 11 miesiąc temu #1025008 przez asiekasiek
L. słodki śpi na ramieniu

8 lata 11 miesiąc temu #1025009 przez asiekasiek
M. szuka dla siebie tel od czterech miesięcy :angry: i sleczy przed laptopem

8 lata 11 miesiąc temu #1025011 przez asiekasiek
nosz kur*a

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1025012 przez mysia5
ale cudny zeberkowy kocyk ! :)

ja też chętna na pościel, kocyk, wszystko ... :woohoo: Zaz do dzieła ! :woohoo:

dziewczyny u nas tragedia :( po prostu nie wiem co jest....
pisałam że mały coś słabo je, ale dzisiaj to już masakra :( ostatni raz jadł o 16.30, byli u nas goście itd, i o 19.30 miał jeść, chcieliśmy mu dać... ryk w niebogłosy i nie chciał jeść :( no mówię ok.... może nie jest jeszcze głodny, poszliśmy go wykąpać itd, czas minął i teraz chcieliśmy mu dać bo byłam pewna że będzie bardzo głodny a on nie chciał za nic ruszyć, płacz okropny jak mu chcieliśmy dać butlę :( i położyłam go spać, ale jadł o 16.30 ostatni raz :( cholera, nie wiem co jest, już się naprawdę bardzo martwię, nie chciał herbatki, nic... :( ten kleik rano też nawet nie zjadł cały bo też zostawił, więc to chyba już nie o smak chodzi.. co mam robić, on przecież musi jeść, a nie że nawet 150 nie chce wypić, no teraz to już kompletnie od 16.30 nie ruszył nic, pomocy :(

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1025017 przez kropka 889
Matko ale się rozpisalyscie.
My prawie cały dzień poza domem. Najpierw pojechalysmy do mojej mamy. Potem z mama i siostra do mojej babci i prababci. Nie wiem czy wspominałam ale moja Zuza oprócz prababci ma jeszcze praprababcie
Moja misia tez dzisiaj mało zjadła. Jak o 1 w nocy zjadła 110 ml tak później dopiero o 10.
Jeżeli chodzi o wprowadzanie jedzenia my tak jeszcze ok tygodnia poczekamy. Moja mama ma termomix i książkę z przepisami do niego i są tam posiłki dla maluszków od 4 mc wiec będę korzystała.
Co do odkładania Kasy dla malej. My raczej nie zakładamy żadnej lokaty. Póki co ma swoją skarbonke i do niej zbiera
Miałam ćwiczyć. Ale dzisiaj odpuszczam.

8 lata 11 miesiąc temu #1025021 przez asiekasiek
kurde Musiaa może coś zje w końcu przed snem. a moja za to jadlaby i jadła... wszystko ci by jej się dało dzisiaj dałam jej na spróbe mm i zjadła 180ml!! ciekawe jak długo jej to starczy...

Kropka moja juz od roku ma skarbonke :) i dajemy jej do niej i dziadki dają :) wielka przezroczysta świnkę :)

8 lata 11 miesiąc temu #1025022 przez kropka 889
Nasza dostała jak się urodziła od mojej babci razem z kasa żeby coś jej kupić i kupiliśmy bujaczek i teraz tez jak dostanie jakieś pieniądze to do skarbonki.

8 lata 11 miesiąc temu #1025027 przez basiek149
Ale dzisiaj ciężko nadrobić forum :) Fajnie, że się na nowo tu rozkręciło. I to aż tak! :)

Zapomniałam wcześniej pisać, że jak byliśmy dziś u teściów to wskoczyłam na wagę - 62kg :) Tak więc zostało mi jeszcze 4kg to wagi sprzed ciąży :) Ale to chyba tak łatwo nie pójdzie heh... ale zobaczymy. Ale odkąd zobaczyłam tą wagę to powiem wam, że baaardzo poprawił mi się humor i jakoś tak inaczej się czuję. Lepiej :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia