- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
pesq też mam codzienne bóle głowy już 3 tydzień. Jak byłam u lekarza to mu o tym powiedziałam. Mnie zawsze bolała głowa w okresie miesiączki i powiedział, że teraz to też normalne bo jest wysoki progesteron. I też nie brałam leków, bo się bałam, że zaszkodzę, ale zapewnił mnie, że paracetamol jest całkowicie bezpieczny i mogę brać go normalnie w takich dawkach jak jest napisane nawet na opakowaniu. Więc teraz jak już na prawdę umieram to biorę bez wyrzutów sumienia... Wprawdzie tylko jedną tabletkę ale pomaga
słuchajcie dziewczyny, w przeciągu kilku dni dostałam tyle rzeczy!! ubranka, przewijak, łóżeczko turystyczne, pościel, masakra!! a to jeszcze nie koniec! normalnie szok i radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ja jak znam życie wyladuje w szpitalu wcześniej i bede tam czekac killandni na porod itd. i wole byc przygotowana bo jednak cale tłumy tam laza..
No i pamietajcie, ze tam się nie je przy stole tylko przy łóżku i ja juz pierwszego dnia teraz zmienialam pizame jak sobie wylalam kakao na biala koszulke
Pesq a imbir probowalas?
Ponoć jest świetny na bole migrenowe.. to ju ostatnia rzecz jaka mi przychodzi do głowy..
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
kurcze to ja też może już sobie kupię... a wy jakoś kupujecie o numer większe czy jak ??
Jejku to mnie na szczęscie tak często głowa nie boli:)
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ana śliczny brzuszek:)
ja też pokazuje swój
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasandra9 napisał: Dziewczyny, ratunkuu!!! Pol nocy nie spalam, tak mnie boli brzuch:( jeszcze kość krzyzowa, ale teraz przeszlo, natomiast brzuch nie, normalnie poplakalam sie w nocy:( czy ja cos mogę wziac na to?
kurcze Kassandra może lepiej jechać do szpitala, czy też do lekarza jak tak z bólu nie mogłaś wytrzymać ...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zastanawiałam sie nad szpitalem, ale w sumie to TYLKO bol brzucha...nie mialam plamien ani nic, wiec chyba to tak musi byc:/ teraz o wiele, wiele lepiej, jestem zmęczona i dzis na pewno nic nie robię, nawet korki odwołałam. Znow Glowa boli, ale sie przyzwyczaiłam chyba juz:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Agata - gdzie te pidżamy w misie i żyrafy? Widziałam tylko serduszka i kratkę
Poza tym dziewczyny super brzuszki, ja też chcialam zrobic zdjecie ale jakoś nie wychodzi - mam ciemno w korytarzu tam gdzie lustro - później pokombinuje.
Aha, najważniejsze - wczoraj jak leżałam czułam dzidziusia!!!!!!!!!! A to chyba dlatego że sprawą osobistą tak się zdenerwowałam że popłakałam z pół godziny, i pewnie mały to mocno odczuł - normalnie na dole brzuszka czułam pyk pyk pyk albo pyyyyyyk bardziej z lewej strony . Mi to przypominalo takie mega delikatniutkie skurcze albo tupot mrówek . Na początku nie byłam pewna czy to to to co ale pomyślałam, że jednak to to. Może już się zacznie.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał:
ja dzisiaj rano wypiłam kawkę i położyłam się na lewym boku i oglądałam sobie serial i tak jak pisałaś pesq czułam takie pykanie to chyba to bo jelita raczej nie