- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
allegro.pl/koszula-ciazowa-nocna-roz-s-m...hit-i5070990652.html
allegro.pl/koszula-nocna-dla-karmiacej-s...daz-i4857542724.html
ja o tych tańszych mówiłam, bo raczej nie będę się wykosztowywać na te koszule...
no piękne brzuszki macie, postaram się też za niedługo sfotografować
mam nadzieję, że już za niedługo wszystkie będziemy czuć nasze maleństwa i te przykre dolegliwości nam miną...
co do pracy to ja planuję od maja iść na L4, ciekawe jak to będzie tak zmienić tryb życia któraś z Was jeszcze pracuje?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a serial ogladałam przyjaciółki na ipla
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj po kolacji wsłuchiwałam się swój brzuch i może jakieś gulganie było a tak to nic.
Zaczynam świrować....
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Na prawdę znowu nachodzi mnie ta głupia myśl: Czy ja jestem w ciąży?
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Sylwia a to nie wiedziałam że lepiej przetrzymać aparat jeszcze pół roku po porodzie, w takim razie tez wytrzymam się jeszcze i nie będę go ściągać
Agata ja byłam na zwolnieniu trzy tygodnie ale obecnie wróciłam i pracuje nadal
Ja wczoraj wieczorem jak leżałam tez czułam takie delikatne coś w brzuszku po ściankach brzucha takie ślizganie jakby, nie potrafię tego opisać. Ale jeszcze bardzo delikatnie i nie wiem czy to maluszek. Czekam ciągle na wyraźne ruchy
mnie też dziewczyny długi czas męczyły codzienne bóle głowy, ale zauważyłam że jak za dużo śpię to ból jest jeszcze większy. Teraz troszkę rzadziej mnie boli ale zdarza się. Kręgosłup tez daje znać o sobie.
Kasandra jak Cię bardzo będzie bolało to uciekaj do lekarza, choć ja też miewam silne bóle brzucha i pachwin ale po jakimś czasie mija, nie mogę za długo leżeć na plecach.
Kasiu nie denerwuj się nie potrzebnie , na pewno jest wszystko w porządku na pewno lada moment poczujesz maluszka
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kasia888 spokojnie, jak będziesz w ten sposób myśleć to zwariujesz. Na pewno wszystko jest ok, dzidziuś zacznie nie długo kopać... będzie dobrze
asiekasiek ja się wkręciłam w serial "Wspaniałe stulecie" ... tylko powoli zbliżam się już do końca i będę musiała sobie coś innego później wymyślić
wczoraj poprosiłam męża żeby kupił mi coś na tego mojego zęba. kupił jakiś płyn do płukania, fakt - po nim mi przeszło, ze spokojem położyłam się i zasnęłam. ale jak mnie w nocy zaczęło na nowo rwać to pół nocy przeryczałam z bólu...a ten płyn tylko 2 razy na dobę można używać tak więc mam kolejny cudowny dzień z nieprzespaną nocą...masakra jakaś
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja oglądam serial orange is the new black - maż mi skądś ściągnął. Ogólnie to poczytałabym jakąs dobrą książke - czytałam ostatnio 2 Zaginioną dziewczynę i mroczny zakątek Gilian Flynn (zaginiona dziewczyna był film - ale książka lepsza) i teraz szukam czegoś w takim podobnym, kryminalnym stylu - te dwie polecam. Jutro jak będę w miarę się czuła to może spotkam się z koleżanką coś pozycze od niej.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Pesq ja z kryminałów czytałam książki Harla Cobena i niektóre mnie wciągaly
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja i mój mąż jak mamy ochotę to figlujemy jak mnie nie boli prawy bok bardziej. Jakoś teraz mam wielką ochotę na igraszki, ale nie świrujemy jakoś bardzo
Ja polecam książki alex kava jeszcze z serii z agentką o'dell ja tylko takie kryminały czytam i też fajnie pisze tess geristsen albo jakoś tak ogród kości, dawca, chirurg uwielbiam książki trzymające w napięciu
a książki harla cobena też polecam, raczej jaką nie weźmiesz to nie będziesz zawiedziona
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Tez Lubie bardzo książki które trzymają w napięciu i z chęcią się pochłania każda kolejna stronę.
Asiek to masz spokój z zabkami jeśli chodzi o igraszki to mamy podobnie, choć teraz za bardzo boję się wariowac żeby maluchowi nic się nie stało
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa