BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #975698 przez sabina

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zazanna swietny trik

ja jeszcze nic nie kupilam procz spodni ciazowych ktore sa do du.....!!!!tak sie wkurzylam dalam 25 funi i sa takie z gumka pod brzuch jak kucne to mam caly zadek na wierzchu :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #975702 przez anisia27
Hej, ale mam do nadrobienia w czytaniu! sliczne macie wszystkie brzuszki-w koncu mozna cieszyc sie ciaza! :D

Co do poscieli do lozeczka zastanawiam sie nad ta:)
allegro.pl/showitem/description/5215511148.html

Ja chyba kupie ten kocyk minky bo widze, ze sobie chwala:D jeszcze mi sie spodoba to sama sobie kupie:D.

Przesylam Wam moj brzuszek, po swietach chyba urosl :D

9 lata 7 miesiąc temu #975712 przez kasandra9

Kasia888 napisał: Cześć dziewczyny :)

Myślę, że na takie konkretne przyjdzie czas w czerwcu.
P.s wczoraj strasznie rozbolała mnie głowa takie pulsowanie i kłucie, może też brakuje mi żelaza. Dziś ciut lepiej.

Kasiu, u mnie też tylko kilka ubranek póki co:) I też czekam ydo czerwca, chociaż rozglądamy się, jak się coś trafi, to będzie;)
A głowa może być od żelaza?? Mnie notorycznie boli:/ mniej, bardziej, ale cały czas czuję:/

9 lata 7 miesiąc temu #975716 przez asiekasiek
ja zdecyduje się na pościel taką jak wkleiła ana i tam chyba w zestawie można kupić kołderkę czy jak myślicie będzie jakiś badziew? :huh:
oglądałam te kocyki minky i można oszaleć tyle ich jest ... nie wiem który byłby najlepszy :D

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #975717 przez sabina
wczoraj jak siedzialam w poczekalni to czyalam na temat smierci lozeczkowej ....tam wyswietlane byly czynniki ktore zwiekszaja ryzyko min - uzywane materace do lozeczek .....

moze byc od zelaza a moze byc od hormonow albo od niskiego cisnienia .....

dobra trza sie ruszyc z domu w koncu
milego dnia dziewczyny

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #975722 przez anisia27
nie moge zdjecia wstawic://

9 lata 7 miesiąc temu #975723 przez Lidziun
witajcie dziewczyny, co do koszul nocnych znalazlam taki artykul, moze ktorejs sie przyda
www.mjakmama24.pl/niemowle/karmienie/kar...iersia,188_5176.html

9 lata 7 miesiąc temu #975724 przez asiekasiek
ja tak z innej beczki :) macie może jakiś przepis na sprawdzony tort żeby był smaczny ??:) bo mój mąż będzie miał urodzinki i chciałabym mu zrobić a nigdy nie robiłam :P

9 lata 7 miesiąc temu #975725 przez Lidziun
jeszcze co do koszul , pizam myslalam o czyms takim
allegro.pl/koszula-ciazowa-karmienia-mam...-cz-i5033516513.html

rozpinany jak biustonosz do karmienia, minus jest taki ze bedzie zimno w rece, pamietam jak karmilam olka nocami, poniewaz bylam zbyt zmeczona by siedziec pol godz i czekac az sie napije wkladalam go do lozka i spalam dalej a on sobie pil, reke mialam uniesiona nad glowe i potem jak sie budzilam w nocy to mialam lodowata reke, wiec w gre wchodzi jeszcze taka
allegro.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmieni...kaw-i4872667970.html

9 lata 7 miesiąc temu #975730 przez agatagama
hej :)
sabina w życiu bym nie przypuszczała, ze używany materac może być jednym z czynników, masakra !
Lidziun rzeczywiście taka koszula z wyciąganym cycem:P jest najpraktyczniejsza chyba...też bym na to nie wpadła :P bo z tymi guziczkami to może być zabawy...
asiek ja niestety tortów nie piekę,, także nie pomogę ;)
anisia a może za duże zdjęcie jest?

9 lata 7 miesiąc temu #975737 przez Kasia888
Sabina w życiu bym dziecku nie kupiła używanego materacyka, to zbyt osobista rzecz. To samo się tyczy kocyka, pościeli dla dziecka, ręczników.
Są rzeczy, które po prostu dziecko powinno mieć nowe.

9 lata 7 miesiąc temu #975738 przez asiekasiek
No tak samo takiej rzeczy nie kupie, siostra mi dała materacyk, ale i tak wolę kupić nowy bo od niej jest cały poplamiony. pamiętam nawet, że opowiadała mi jak kot nasikał do łóżeczka bo wkurzał się na siostrzeńca bo mu dokuczał i sikał mu tak po wszystkim :P

9 lata 7 miesiąc temu #975743 przez agatagama
asiek no to grubo..... to takiego materacyka też bym nie chciała ;P my mamy dwa koty, cały czas mam wielką nadzieję, że ich reakcja będzie prawidłowa... teraz są mega grzeczne ale co będzie potem czas pokaże ;)
ja też kupię nowy materacyk i podusie, ale nie oceniam nikogo kto używa tego po kimś, przecież wiadomo, że nie każdego stać. Poza tym po rodzeństwie to też używane a wątpię, żeby mama co ma 4 dzieci dla każdego kupowała nowe ;P

9 lata 7 miesiąc temu #975745 przez pesq

9 lata 7 miesiąc temu #975746 przez asiekasiek
Pesq ja chciałam kupić tydzien temu stanik i tez nic nie znalazłam :P

Agata ja też mam kota nie lubi zbytnio dzieci jak są w domu u nas to kot zmywa się na pole :) ale może nie będzie tragicznie.
A co do siostrzeńca to miał dwa latka jak jego starszy brat dostał kotka ode mnie :) noi ten ciągnał go za ucho za ogon a ten na odwet sikał do klocków do łożeczka itp ale szybko nauczył się za to że zwierzątkom nie dokucza się bo wiedział, czemu na jego rzeczy tylko kot sikał :P a tak to normalnie kotek sikał do kuwety bo był już nauczony:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia