- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
magdalena9t olek ma alergie na psa o ktorej wiemy na 100%,, dostaje napady kaszlu katar, plytki oddech taki jakby mu powietrza brakowalo, do tego pokrzywka czerwone plamy glownie na twarzy i puchniecie powiek, tak tez mamy przy jajku, ale co z testow wyjdzie to sie dowiemy dopiero 12 maja, a od 4m-ca zycia ma atopowe zapalenie skory, alergie na mleko ale nie wiem czy juz z niej wyrosl okaze sie w maju, znalazlo by sie jeszcze wiele innych produktow ale czasu by zabraklo na ich wypisywanie
co do lozeczka, ja mam po dzieciach wiec nowego nie kupie tylko takie mniejsze moze na poczatek, zapewne wybiore ten
allegro.pl/baby-raj-5el-posciel-kolyska-...cem-i5228508215.html , a ubrania to juz kiedys pisalam, ze jakies mam zalezy jaka bedzie plec, ale jak sie dowiem to wtedy na pewno cos kupie, ale nie za duzo bo dziecko szybko wyrasta z ubran, pozostanie nam wozek bo kosmetyki mam kocyki tez takze prawie wszystko jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
U mnie jednak bedzie Bartosz, bo przeczytałam znaczenia imion i Bartłomiej jest strasznie kłótliwy, a Bartosz nie, a ja się nie lubię kłócić heh
Pewnie bym nie zwracała uwagi na znaczenie imion, ale jakiś czas temu przeczytałam moje i się zgadza w 98 %, tak samo mojej Mamy, mojego T. i mojego brata -więc oczywiście już mi się "w głowie poprzewracało" i sprawdzam
Polecam tą stronkę: imiona.artykul.com.pl/
Lidziun może Cię to pocieszy, ja jako dziecko miałam alergie na wszystko, nie mogłam wejść do mieszkania gdzie był pies, bo zaraz duszności, inhalatorki i krew z nosa to była codzienność, połowy rzeczy jeść nie mogłam.. A z wiekiem.. wyrosłam Zostało mi tylko uczulenie na kiwi i na pyłki/kurze -leki na alergie biorę tylko w okresie największego pylenia, a jak zapomnę to też nie ma tragedii bo tylko zapchany nos i swędzące oczy, ale nic więcej Więc może Twój Mały też wyrośnie
Tomki też są super i chciałam Tomek, ale T. sie nie zgadza, bo: sam tak ma i mu się nie podoba i łee
Bartuś
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Magdalena9t napisał:
Mój mąż ma 14 kwietnia urodziny
To tak jak ja :P:P
Kasiu, ja ten ból głowy mam już z 2 tygodnie:( i nie mija...jak już nie mogę wytrzymać to biorę pół tabletki paracetamolu...na trochę mi pomaga. W sumie zjadłam dopiero 1 tabletkę, czyli 2x brałam...staram się trzymać i stwierdziłam, że lepiej się nie przyzwyczajać, bo co mi pomoże, jak będę chodzić po ścianie;)??
Zaraz się zbieram po pieczywo, dziś o wiele lepiej się czuję, chyba wracam do normalności. Tylko głowa trochę boli, ale to już traktuję jako normę
Madzia, ja też na na nfz chodzę i też mam wizyty co miesiąc, ale to chyba normalne jaki odstęp?? Ja tylko robiłam USG prywatnie i połówkowe też będę
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nigdy nie miałam bóli migrenowych, a teraz co dzień po południu tak mnie lekko ćmi, zwłaszcza jak sobie ucisnę żyłę jakąś.. Ale to tak lekko na szczęście boli, że mi jakoś mocno nie przeszkadza, już się przyzwyczaiłam.
Natomiast gorsze jest to, że jak się kładę to każda pozycja (poza na lewym boku) powoduje to, że "słyszę" moje bicie serca. Czuję ten puls. Najbardziej jak leżę na plecach. Jakaś masakra. Nigdy nie lubiłam tego słyszeć, a teraz mam to 24/h -też tak macie?
Kasandra to już niedłuuugo, jakąś imprezkę szykujesz?
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
czesc w ogole ...
napisze mi ktoras
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
dzieki za odpowiedz
kasandra i ja mam bole glowy gdzies od dwoch trzech tygodni wczoraj pomogla kawa rozpuszczalna gdy zaczynala bolec mnie glowa zaparzylam kawke z mlekiem i glowa nei bolala wiec w sumieod czego ten bol?no masakra jakas
biore tabsy z zelazem dzis zjadlam po sniadaniu zamiast w trakcie i caly czas sie mi odbija tak jakby krwia? fuuuuuuuuuuuuuu
ja jestem w lesie z jakimikolwiek zakupami pamietam ze z Antosiem to powoli se wszystko zbieralam co chwile cos kupilam teraz jakos nie wiem ....zwlekam nei wiem czemu pewnie zaczne jak wroce z Pl w pl sie dowiem jaka plec to tez troche ubranek se wysle wiec nie bd musiala WSZYSTKEIGO kupowac bo ubranka na poczatku ida jak woda........ przynajmniej ja tak mialam hehehehe kladlam antosia duzo na boczkach i zasze jakos jak robil siku wszystko bokiem uciekalao i co chwile do przebrania to jakis pawik maly znowu do przebrania ahhhhhh rozmarzylam sie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale fajna pogoda... już wczoraj wygrzewałam się przed domkiem na słoneczku i dzisiaj też zamierzam. aczkolwiek mam nadzieje, że jak już wrócę ze szpitala to mąż w końcu kupi mi jakiś fotel ogrodowy czy huśtawkę...cokolwiek... teraz na weekend mąż i teściu wyjeżdżają i zostaję sama z króliczkiem w domu ale już mi mężulek obiecał, że jak wróci to w poniedziałek jedziemy na zakupy... byle do poniedziałku
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Pogoda dzisiaj zapowiada się super, wybieram się dziś do endokrynologa odbieram wyniki no i po miesiącu brania hormonów lekarz już powinien stwierdzić skąd mam te podwyższone tsh.
Zazanka Bartek to śliczne imię, mnie też się podoba ale mój brat cioteczny tak się nazywa, więc musiałam szukać dalej
Sabinka, Kasandra widzę, że nie ja jedna męczę się z tą głową, zastanawiam się czy nie pożyczyć od mamy ciśnieniomierza i nie zacząć sobie mierzyć ciśnienia.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Każda ciężarna ma wydzielinę, taka natura, jedna więcej inna mniej. Jeśli Ci lekarz nie powiedział, że coś nie tak to się nie martw na zapas
Kasia jak masz możliwość to pożycz.. to ważne aby nie mieć nadciśnienia z tego co wiem
Basiek jak ja Ci zazdroszczę ogródka..... Mój T. też wyjeżdża, ale w poniedziałek i nie będzie go 8 dni Strasznie dłuuuugoooo i strasznie daleeeekooo
Ehhhh będę musiała przeżyć........... dobrze, że ktoś wymyślił telefony
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
asiekkasiek mnie tez wlasnie po kawie tak jakby przechodzi
u na sprzychmurzone dzis .....wole sloneczko i czysciutkie blekitne niebo