- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
ja juz po obiedzie, Natalii zrobiłam kisiel bo nic innego nie chce, taki niejadek....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek wpisałam, nie wyświetla się? Sprawdź, bo może coś źle zrobiłam
Fryyytkiii ? Czy wiesz, że właśnie zaplanowałaś mi kolację?
Sabina śliczne suwaczki
Scarlet przyznaję się bez bicia, że też piję colę A najlepsze, że tak ogólnie to jej nie pijałam wcześniej, bo średnio lubię.. A teraz mogłabym tylko to -no ale staram się ograniczać
Pesq nie tylko Ty masz lenia... ja to dziś wstałam, zjadłam śniadanie, umyłam zęby i położyłam się "na 5 minut" i wstałam przed chwilą i jem obiad
Żyć nie umierać
Oj Kasia współczuję.. tak ciężko się zabrać za takie rzeczy w tym stanie
Mysia ja bym zładła ciasto ze śliwkami <3
Łeeee a teraz mam jeszcze ochotę na kisiel Co tu wejdę to się zaśliniam
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
narobilyscie smaka na ciasto z sliwkami i co teraz??dzis juz nie bo sie mi nie chce ale jtr kupie skladniki i chyba upieke
zazanna ehhh moja historia studiowania to jest w ogole masakra....
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
U mnie ostatnio srednio, w poniedziałek byłam w pracy a potem wieczorem dostałam plamienia i się dobrze wystraszylam, choć możliwe ze to praca spowodowane bo byl dość ciężki dzień... We wtorek zostałam w domu z tej okazji, żeby odpocząć i zaobserwować czy się nic nie dzieje i ewentualnie iść do lekarza ale cały dien się dobrze czułam u nic już nie było więc w sumie to był tylko jednorazowy incydent i się trochę uspokoiłam, ale obiecałam sobie odpuścić trochę w pracy na wszelki wypadek. A na dodatek cały dzien miałam mega lenia i dola naraz wiec nie pisałam nic ostatnio... Juz się nie mogę doczekać następnej wizyty a dopiero 5 marca, żeby sprawdzić czy wszystko ok... Ja bym chyba najchętniej sobie to usg kupiła i sprawdzała sama co chwile czy wszystko jest gdzie ma być...
Poza tym chyba powoli mdłości mnie doganiaja coraz bardziej, a jedyne na co miałam ochotę do jedzenia to Mc donald....
Wczoraj zjadłam sałatkę to mi nią śmierdzące jeszcze przez 3 h po! W ogóle zdrowe mi jakoś nie leży ( choć coli nie pije mimo że byam zawsze coloholiczka). Pije dużo gazowanej wody i Czasem z sokiem malinowym... I kawę inke non stop:)
Dobra robota z kalendarzem! Dopisze się wieczorem z laptopa
Buziaki dla wszystkich mam i maluszków:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Mmmmmm placek ze śliwkami.....
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja wczoraj poszłam spać z takim bananem na buzi, dzisiaj w sumie też cały dzień uśmiechnięta chodzę
aczkolwiek więcej leżę niż chodzę takiego mam dzisiaj lenia.
kiedyś był poruszany taki wątek o badaniach prenatalnych. dzisiaj gadałam z kumpelą bo też jest w ciąży i właśnie się chwaliła, że była na tych badaniach i będzie miała zdrowe dziecko. a ja do niej, że bardzo się cieszę ale co by zrobiła gdyby coś nie daj Boże było nie tak. a ona, że musieli by się pożegnać... wiem, że każdy ma swoje zdanie na ten temat ale mnie to jakoś uderzyło, że tak po prostu matka decyduje o śmierci swojego dziecka...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
tez chce swoje usg Raz dziennie by mi wystarczyło sprawdzac
Wiesz Basiek to pewnie inaczej kiedy by się okazało, że jednak jest.. To na pewno byłaby dla niej trudna decyzja..
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
basiek149 napisał: hej :]
ja wczoraj poszłam spać z takim bananem na buzi, dzisiaj w sumie też cały dzień uśmiechnięta chodzę
aczkolwiek więcej leżę niż chodzę takiego mam dzisiaj lenia.
kiedyś był poruszany taki wątek o badaniach prenatalnych. dzisiaj gadałam z kumpelą bo też jest w ciąży i właśnie się chwaliła, że była na tych badaniach i będzie miała zdrowe dziecko. a ja do niej, że bardzo się cieszę ale co by zrobiła gdyby coś nie daj Boże było nie tak. a ona, że musieli by się pożegnać... wiem, że każdy ma swoje zdanie na ten temat ale mnie to jakoś uderzyło, że tak po prostu matka decyduje o śmierci swojego dziecka...
Ja zadałam to pytanie o prenatalnych ale żadna z Was nie odpisała, co by zrobiła, w sumie ja sama tez nie wiem....ja nie robie tych badan, w pierwsze ciazy nie robilam tez, zresztą z kasą tez nienajlepiej ostatnio, mam nadzieje, ze dzidzius będzie zdrowy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mysia mój mąż pojechał do Biedronki i kupił mi śliweczki mniam pycha
Mech dobrze, że wszystko dobrze skończyło się, jednak trzeba teraz zdecydowanie na siebie uważać... a co do USG też chciałabym mieć w domu i móc oglądać moje maleństwo
Co do Twojej koleżanki Basiek dobrze jej teraz mówić, że usunęłaby bo wie, że wszystko jest OK. Ja nie wiem jakbym postąpiła... Pewnie będę je robiła i mam musi być wszystko dobrze !!
Cieszę się, że kalendarz podoba się, zobaczymy, któremu maleństwu będzie śpieszno na świat
Ja obijam się caluteńki dzień, no kompletnie nic nie chce mi się robić, nie wiem jak w poniedziałek wstanę do pracy
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
zjadlabym owoce z bita smietana ....omnomnomnom