- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akademiaporodu.pl/blog/falszywa-panika-o-kwas-foliowy/
Dzieki malinka! staram sie byc dobrej mysli, bo tak jak juz mowilam, czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze to tylko jakies male efekty uboczne raczej niz cos strasznego....a w piatek na wizycie moj gin potwierdzil ze wszystko w jak najlepszym porzadku bylo...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
w sumie ja też w toalecie patrze czy przypadkiem plamień czerwonych nie mam no ale jak na razie nic
ja już po pączusiu i kawce (nie piłam chyba ze dwa tygodnie, ale tak do pączka pasowała kawka )
kiedy ta zima skończy się nie chce się nigdzie wychodzić nawet bo trzeba ubierać się ciepło
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Załącznik nie został znaleziony
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jak na razie jednego zjadłam kurcze siostra ma przyjechać z siostrzeńcem to może kupi jakieś
Bo mi się nie chce już pół dnia stać i robić ciasto
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I mam ochotę na naleśnika z szynką, serem żółtym i oliwkami i ketchupem.. i chyba pójdę potem do sklepu i zrobię
i z nutella. Oj tak
Ja też sprawdzam za każdym razem jak idę do łazienki, trochę to męczące ale co poradzę eh.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
me.ch napisał: Dzień dobry, paczki i kisiel z jabłkiem....oh, I muszę iść do sklepu teraz
Może to mi trochę humor poprawi, bo póki co, niestety znów miałam małe plamienie i znów się martwię. Idę do gina na 14.30 (innego, bo mój dziś nie przyjmuje) i zobaczymy co mi powie... Te plamienia są takie ze nawet nie brudzą bielizny, na papierze tylko, ostatnio w pon było go trochę więcej, wczoraj trochę mniej, ale wciąż....strach. Dzięki rano juz nic nie było, wczoraj przed spaniem tez nic. Mój P mnie uspokaja i mówi że to napewno nic złego i ze może to pseudookres, ale sama nie wiem. a no i brzuch mnie w sumie nie boli bardziej, czasem swędzi jak zawsze czy tam zakluje standardowo, ani też nie mam jakiś specjalnych dolegliwości które mogłyby wskazywać na to ze coś złego się dzieje... Co to może być?????
czesc dziewczyny:)
jak szukala info o 8 tygodniu ciazy to bylo gdzies napisane ze w tym wlasnie tygodniu z niewiadomych przyczyn u niektorych kobiet pojawiaja sie plamienia, ktore zazwyczaj okazuja sie niegrozne, dlatego mech uwazam, ze nie masz sie czym martwic, ja ponad 2 tyg temu mialam straszne bole brzucha przez poltora dnia, wszystko mi sie tam w srodku obnizylo, bylam pewna ze strace dziecko, ale teraz jest dobrze i nawet zauwazam ze brzuszek mi rosnie, takze wiem, ze u Ciebie tez bedzie dobrze
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
pamietam w pierwszej ciazy nie mialam za duzego brzucha do jakiegos 30 tyg, przy drugim bylo juz inaczej bo brzuch pojawil sie wczesniej, ale moze nie bedzie az tak zle jak mi sie wydaje
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i przynioslam sobie paczka, zazwyczaj jem je tylko w tlusty czwartek i tylko jednego, ale cos czuje ze dzis na jendym sie nie skonczy, bo z rana u nas w polskim sklepie mieli tylko z serem, a mnie sie chce takiego z dzemem, ale ze juz poszlam, to kupilam tak czy siak i teraz sobie zjem:P ale mysle ze jak dowioza z dzemem to w drodze do domu od gina jeszcze sobie dokupie tego z dzemikiem tez...... mmmmmmm
moj brzuch jeszcze sie nie powiekszyl jako tako, ale wciagnac juz go nie moge i spodnie mnie cisna troche wiec chodze w takich z gumka tylko....a ze dodatkowo mam troszke tluszczyku na brzuchu to tym bardziej troche 'wyglada' jakbym utyla (na wadze przed paczkami jest wciaz tak samo od 3 tygodni jak bylo, wiec utyc raczej nie utylam) wiec mozliwe ze jak tak dalej pojdzie to bedzie widac dosc niedlugo. Choc powiem wam ze mam szerokie biodra i bylam przekonana ze tam tyle miejsca mam ze nie bedzie widac przez dlugi czas, a tu poko co zanosi sie ze jednak cos bedzie widac juz w niedalekiej przyszlosci....
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
dzien dobry
ale macie smaki zazdroszcze Wam ......ja tez jem bo musze chociaz paczka zjem co prawda z tesco ale zjem
do pl sklepu mam za daleko nei chce mi sie jechac tylko po paczki
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
macie juz cos na plusie czy tylko ja???hehe
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ja dzisiaj jednego paczusia Zjadłam, a przed chwila jadłam kanapki i miałam do nich kiszone ogoreczki ojej jakie były pyszne
mój brzuszek jest bez zmian ale ciasno mi w spodniach jakoś ostatnio. Czytałam ze mamusie które są w drugiej lub kolejnej ciąży zdecydowanie szybciej mają brzuszek niż w pierwszej tak to jest podobno.
Me.ch na pewno będzie wszystko dobrze, nie stresuj się
Ale tu mieszanki smakowe są ojej podziwiam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa