BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 10 miesiąc temu #965591 przez asiekasiek
Mech o jak fajnie masz ze wiesz ze wszystko w porządku z dzidziusiem:) ja idę za tydzień do lekarza i nie mogę doczekać się :):) nie martw się tak a może lepiej jakbyś poszła juz na zwolnienie odpoczywalabys sobie z malenstwem:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #965607 przez jurada
Wizytę mam dopiero 3.03 usg 02.03
Ostatnio jak byłam to nic nie mówił ze mam nadżerkę. Zbadał ginekologicznie powiedzial ze nie widac krwi, ze mam brać duphaston minimum do 20tyg. Ale mówiłam mu ze mam takie plemienia... To powiedzial ze macica jeszcze nie jest wypełniona i ze to cos starego... A akurat powinnam miec okres. Teraz powinien być 2-3 dzien

9 lata 10 miesiąc temu #965608 przez asiekasiek

jurada napisał: Wizytę mam dopiero 3.03 usg 02.03
Ostatnio jak byłam to nic nie mówił ze mam nadżerkę. Zbadał ginekologicznie powiedzial ze nie widac krwi, ze mam brać duphaston minimum do 20tyg. Ale mówiłam mu ze mam takie plemienia... To powiedzial ze macica jeszcze nie jest wypełniona i ze to cos starego... A akurat powinnam miec okres. Teraz powinien być 2-3 dzien

kurcze to jeszcze musisz czekać, to może jak będziesz takie plamienia miała to może wcześniej lepiej iść do lekarza. Tak upewnić się

9 lata 10 miesiąc temu #965610 przez 25malinka
Ja właśnie z mężem zrobiłam ciasto i się piecze☺

M.ech super ze wszystko dobrze z dzidzia

Zazanna no to mamy dobrze ze faceci tacy pomocni

9 lata 10 miesiąc temu #965614 przez Lidziun
u mnie dramat mdlosci dopiero teraz sie pojawicy ale bardzo delikatne za to boli mnie gardlo w sumie to nawet nie gardlo jak przelyk, corka ma wlasnie zapalenie krtani i mnie zarazila, chociaz podobno wszyscy to teraz maja, do lekarza zapisy dopiero na przyszly czwartek wiec musze jutro isc do lekarki moze mnie bez kolejki przyjmie mam nadzieje bo nie chce syna zarazic ktory siedzi juz 2 tydz w domu bo tez byl chory
u mnie maz to tak srednio pomaga, obiadu nie zrobi, bo nie potrafi, ale zawsze umyje naczynia, odkurzy wiec juz zawsze cos

9 lata 10 miesiąc temu #965623 przez Zazanna
Jurada jaką masz dawkę duphastonu? Ja mam dwie tabletki dziennie i powiedział, że póki co to minimum do 14 tc, ale później zobaczymy jeszcze, a badanie też mam dopiero w marcu

9 lata 10 miesiąc temu #965625 przez me.ch
Jurada, ja bym poszla na Twoim miejscu zeby sie upewnic, tak dla wlasnego swietego spokoju chyba... A boli Cie brzuch przy tych plamieniach bardzo czy tak jak zawsze? u mnie w sumie plami ale nie boli... moja mama podobno tez tak miala i mowi zeby sie az tak nie martwic tez bo to sie ponoc zdarza, ale wiadomo, latwo sie mowi....moj maz pomaga i to bardzo, i ugotuje i posprzata i zakupy zrobi i przytuli - nie narzekam :)

9 lata 10 miesiąc temu #965645 przez basiek149
Mój mężczyzna też jest kochany...pomaga w zakupach, przy naszym króliczku, w sprzątaniu. czasami jest aż zbyt dokładny co mnie akurat w nim irytuje ale ogólnie nie narzekam :) kocham go i nic tego nie zmieni :)

Zjadłam dzisiaj 2 pączki z rana a do tej pory je czuje :sick: blee... teraz już chyba na pączki nie spojrzę :p mam nadzieje, że przez noc w końcu mi się ułożą i zapomnę o tym tłustym czwartku :p

co do płci to sama nie wiem bo jem wszystko :laugh: słodkie, słone, kwaśne. czasami coś mi nie podejdzie ale nie ma na to reguły. zobaczymy za kilka tygodni czy Bąbelkiem jest chłopiec czy dziewczynka :) :) :)

9 lata 10 miesiąc temu #965648 przez jurada
Brzuch mnie w ogóle nie boli. A duphaston mam 10mg

9 lata 10 miesiąc temu #965684 przez mysia5
Cześć mamuśki ! :) w końcu piątek i weekend ! Jutro walentynki ... macie jjakieś plany ? :laugh:

niezapowiedziana - ja jeszcze nie mowie, czekam do wwizyty u lekarza żeby mieć pewność ;)
Ale Cię wykorzystują oj oj , biedna... niech ta mama juz wraca :)

Ja co do płci jakoś mam przeczucie na chłopca, więcej jem kwaśnych i słonych rzeczy niż słodyczy ale zobaczymy :) nigdy nic nie wiadomo.
U mnie dzisiaj od rana ładnie słoneczko świeci , aż pozytywnie chce się o wszystkim myśleć :) niech już będzie wiosna.
Miłego dnia ;**

9 lata 10 miesiąc temu #965686 przez asiekasiek
Dzień dobry dziewczyny:)
ale wczoraj nie mogłam zasnąć, męczyłam się i było mi tak duszno :( a jak zasnęłam to snila mi się praca :( ehh jeszcze weekend i do pracy w poniedziałek, a nie chce mi się. wiem rozleniwilam się :P

Dzisiaj jest taki piękny dzień ale boję się gdzieś wyryszac bo to piątek 13 :)

9 lata 10 miesiąc temu #965690 przez jurada
Jadę do szpitala :'(
Jjak piatek 13 to piatek 13

9 lata 10 miesiąc temu #965691 przez asiekasiek
Jurada trzymaj się będzie dobrze!

9 lata 10 miesiąc temu #965692 przez mysia5
Jurada będzie dobrze ! Trzymam kciuki.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965697 przez 25malinka
Witam piątkowo :-)
U nas od rana słoneczko świeci, dziś tez z mała wybiorę się na spacerek..

Jurada powodzenia!!!

asiek ja tez czasami spac nie moge, wczoraj jak zasypialam to jakos mi tak gardło sciskalo, wogóle krece sie we wszystkie strony, miałam sen że znowu braliśmy ślub, S zapomniał kwiatow z domu dla mnie, obrączka była jakas rózowa, wogóle dziwny jakiś....

Niezapowiedziana, wspólczuje, że wszystko masz na głowie, a tata i brat spokoju nie dają....cos o tym wiem my tez mieszkamy u mnie z moimi rodzicami póki co, mama co 2 miesiac wyjezdza do pracy, wiec tez na głowie mam dom i tate, który tez jeszcze nic nie wiem, bo zaraz by pewnie rozpowiedzial na prawo i lewo....
Ale mama we wtorek juz wraca :-)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia